Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To nebyla narážka na to, že jste tomu nevěnoval čas. Jen jsem se "divil" nad tím rozporem u WS2 a zde.

Tam to jiný recenzent hrál snad měsíce a bugy mu vadili velice. Asi tomu dal větší váhu než té atmosféře apod.
  • kovar.jakub
    Pečlivě... Já s Dead State strávil minimálně 40 hodin čistého času a tři nebo čtyři patche (nepočítaje krátké nahlédnutí v Early Accessu, kde to ale bylo úplně nehratelné).

Jak píšu v recenzi - hra mě nesčetněkrát naštvala, bugů bylo hodně a uživatelská přívětivost taky nebyla zrovna úžasná. Nicméně - se vším autoři něco postupně dělají, atmosféra je super a hratelnost taky.
  • Keyz
    Je skutečně zajímavé, že podle ohlasů tam je bugů jako muslimů kteří se hrnou za svojí poutí do města Mekka.

Wasteland neměl po vydání nějaké zásadní chyby. Zde jsem četl krátce debatu na steamu a tam jsou podle všeho různé šílenosti které většina lidí zažila. Kdyby to hodnotil stejný autor a hrál také tak pečlivě, asi by to dostalo méně. Tam byl chyby a technikou stránku vysazený. Navíc to hrál velice dlouho a asi i podrobně.
  • vypada to hezky, jen je to opravdu lepší než wasteland, ktery dostal 6?
  • Pristi gameplay vyzkousim - dik.
  • Jj, nejnovější release AIMNASu je už moc, ale normální 1.13 se ještě drží při zemi a hratelnost je úplně někde jinde - doporučuju vyzkoušet.
  • Po 25-35h ta hra pry prestane bavyt, boze proc bych to mel tak dlouho hrat kdys sem udel dark soul za 3 hodiny *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Ja si zase polozil otazku, proc sem tohle ten clovek ma vubec potrebu psat?
  • Tak to uz je vylozene pro HC fandy. JA2 miluju, ale tohle bych asi psychicky nezvladl - zatim si porad vystacim s Wildfirem tak jednou do roka. Zrychlene tahy enemy taky asi nejsou zrovna to prave orechove.
  • Navíc většinou se ta hra drží s počtem nepřátel při zemi, ale obtížnost INSANE o té nemožné přesile prostě je. *5*
  • Obsadíš sektor, vycvičíš milice, rozmístíš miny, pak už jen čekáš co příjde. Milicí můžeš mít 30 na sektor, popř. si povolat další z okolních sektorů. S dobrým plánem a výzbrojí, vč. těžkých zbraní to jde zvládnout.

Reálný simulátor je to spíš díky výpočtu šancí na zásah a proměnných, které ovlivňují strělbu a situace, za kterých tě nepřítel vidí. Bere to v potaz počasí, výbavu ( to zda má postava pří slunečném dni nasazené brýle apod.). Samy o sobě tahy můžou být přerušeny na základě nepokrytých stran.
  • Dogkiller
    Nad takovým komentářem jsem akorát mávnul rukou.. *6*
  • Někdy i půl hodiny, ale už na tom zpracovali - tah protivníka je tuším 2-3x zrychlený, ale pořád je to záležitost jednoho sektoru za pár hodin. Navíc jsou předělané mapy (zatím cca 50%) asi 5x větší, takže už je tam prostor pro útok více týmů. Starší verze bez velkých map je lepší v tom případě, když tu hru nechce člověk nechce hrát rok, navíc BIGMAP verze je pořád ve vývoji takže nejde dohrát - z nepředělaných sektorů byli odstranění nepřátelé.
  • Dogkiller
    6-ti členný tým vs skupina 120+ nepřátel... a je to realistický simulátor? *1*
  • To pak jedno kolo zabere 10 minut ne ?
  • To nas vazne vsechny mrzi, ze to nejakej trubka nechce *15*
  • Konečně, Fallout i Jagged Alliance 2 taky postupem času trošku omrzí. Ale kdyby někdo hledal takticky-tahovou výzvu, tak Smeagol´s AIMNAS 1.13 pro Jagged Alliance je fakt super - tisíce zbraní, téměř reálný simulátor války a hlavně se hra nebojí pustit na 6-ti členný tým skupinu 120+ nepřátel.
  • Dogkiller
    LoL ta cena... čekal jsem 10, maximálně 15, ale ono to stojí 28 € !!! *1* A zase ti zombíci! . *1* Plno bugů, pffff. No nechci to ani omylem. *6*
  • 1.! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit