Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslis, ze po 2000 tisicich hodin odehranych v honku 200 dota 100 lolko tomu neorzumim..Kdyby mi ten clovicek nestastna aspon dal nick, abych si uverel jestli nahodou nelze.
    Lolkari a dotari me minuskuji klasika.. Za pravdu se kazdej zlobí
  • je vidět že tomu rozumíš *15*
  • V honku je to vzacnost oprava
  • Jiste, ze se da vyhrat i v dote a honku v dote je to to vzacnost v dote malo, kdy.
    Presli jsme s kamosem na dotu jen kvuli tomu, ze se da zvratit zapas no a prestali jsme to hrat pac to takova pravda nebyla.A co ten nick ? A nebo se stydis :) v honku
  • Jestli vyhraješ 3v5 za stejnou divizi? Ok, si panko... A neříkej mi že vyhrát proti přesile nejde v DOtě a Honku, jelikož se mi to několikrát stalo... Honko jsem hrál před rokem, teď po patchy nemůžu soudit... Ale co, pro každého je jeho Moba ta vhodná a tu hraje. Jeho věc.
  • Evidentne si honko nehral nebot srovnavat to s dotou chce poradnou davku te tve arogance.Docela by me zajimal tvuj nick v honku ;) , abych si to mohl overit.
    Problem je, ze v Honku nemuzes delat takove chujoviny, jako v dote.V honku je to horsi pac po tech xxx patchich to totalne doje**** ..To znamena, ze s carry udelali suporta apd..Takze z hrdinu, co byli op, kdyz to za ne clovek umel tak tedka jsou to sra***.
    A jediny op jsou tam ted hrdinove za ktere lidi hrat neumi Malakin napr.Honko je mnohem rychlejsi.
    A lolko je casual a rekl si to spravne je to pro nooby ;) . Proc se to asi jmenuje casual.. A noob neni nadávka.. Lolko je takovej tutorial, jak hrat moba hry :) ..Lolko ma tu vyhodu, ze ma hodne polaku a cechu, kteri tu hru kazi.
    Kouzla a jejich dmg je dost smesnej, ale zase ta hra je zabavna a da se vyhrat ve 3 :) s klidem.A se supportem muzu byt carry coz v honku moc nefunguje.
    Dota ma tu vyhodu, ze hrdinove jsou sice vyladeni, ale jejich kouzla a dmg jsou docela smesna, kdyz vezmu, ze okopirovali skiny hrdinu z Honka.. Treba takovej Magmus skin skorpion coz v honku ma taky tak ulty se neda srovnavat.
    Taky to znamena, ze v dote tolik nezalezi na vyhre , a ze tam je vetsi sance na znovavyhrani oproti honku, kde jakmile nekdo fedí z tveho teamu je to vyrovnane neni sance vyhry..
    Treba skiny jsou v honku prasacky drahe..
  • "To je divné... a mě zase funguje co znám Games.cz."

    Tak to je fakt divný. Mě zase za ty roky co znám TG nikdy video dobře nešlo. Pomalý stahovaní, nehorázný sekání ve fullscreenu i na LQ, nebo nemožnost vůbec do FS přepnout (i když to bylo zdrojem od YT) atd. A to na více PC konfiguracích a OS. Jakmile je na Games nějaký video, který chci vidět, okamžitě přepínám na YT. Už to dávno neřeším...
  • Ano Honko které je naprosto stejné jako Dota? S tím že Dota je vyladěnější, lepší pro Čechy atd atd... Každopádně taky řekni, že lolko je easy pro nooby... Hrál jsem Doty, Lolko, Honko, takže asi i můžu srovnávat. Ale proč, když 100 lidí, 100 chutí a jen arogantní tupci pojedou svou, že ? =)
  • omg zase to tady nefunguje...

    Raguju na Rihez (anonym) líbí nelíbí vlákno reagovat
    Jaký ranec? Podle mě má největší úspěch MOBA hra díky Lolku a Dotě...

    K cemu davam reagovatg, kdyz se to hodi az na konec..
  • A rika to ti neco Honko, ktere tyhle dve Moba hry veme hrave do kapsy ? :) Me Casual lolkari a fanaticti dotari, kde se nic nezmenilo a je to pomale.
  • Sakra... dal sem reagovat a sem tady? :-) Jináč chápu vaše rozhořčení... no doufám, že redakce Games.cz si aspoň tohle přečte a snad udělá v tom pořádek. Nebo udělá krátký článek a poradí, proč k tomu dochází.
  • Preed
    Super, dalsia moba. Kappa
  • Pethulla
    jo jde
  • Jack1947
    Tomu dokazu i verit, ze to muze bejt peknej zrout casu. FPS se hrajou podstatne plynulejc.
  • já mám reflex automaticky ztlumovat hlasitost kdykoliv naskočí první otravná reklama, jenže to už je video většinou puštěné ve full screen, takže musím přepnout do okna, vrátit hlasitost jakmile reklama zkončí a zase přepnout na full screen na samotné video
  • akčních her ti klidně dohraju 5 za měsíc, ale u MOBA her, kde se člověk musí naučit stovky itemů. z čeho se skládají a jejich funkce, k tomu sto postav, jejich skilly, buildy skillů, buildy itemů, specifický timing na last hity, synergie s ostatníma postavama a countery na ty nepřátelské... o to se za ten měsíc jen tak otřeš
  • Jack1947
    No jo, jenze ktery stojej zato a kery jsou jen nudne blbosti... ktere jsou o nicem.
  • Nejde. :-) Třeba CSFD je na tom ještě hůře, tam se někdy ve FullScreenu všechny volby rozmr*ají.

    Jop... tenhle Problém uznám jako problém. No osobně nastavuji hlasitost jedině přes hlavní "volume" Windows, (pomocí klávesy) nebo přes Receiver. Jináč hlasitost samozřejmě nastavit jde, jen ne v FullScreenu.
  • A podle me taky vychazi vic akcnich her nez je zdravo, a to ani nemluvim o strategiich!!!!
  • Jack1947
    Dit ten prehravac ma tyhle "problemy" ve Fullscreen vsude ne, a uz celkem dlouho a mnohokrat se to zde resilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit