Přejít na výpis diskuzí
Deadbreed chce být MOBA s širokými možnostmi úpravy hrdinů
7.1.2014 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
no mě se video přehrává ale že když si chci poštelovat hlasitost tak se vždy vypne zvuk uplně a nejde potom nic jineho dělat než minimalizovat player poštelovat zvuk a potom zase maximalizovat o posekávání nemluvě přitom všude jinde mě jedou videa naprosto normálně *16*
-
a jde ti třeba měnit hlasitost ve full screen modu?
-
Napadá mě, že tu není kombinace Diablo/moba, nebo je? Kdyby pro Diablo existoval mód, který by z ní udělal moba, tak za mě hurey! To by mě bavilo.
-
Nadnesene, receno... ale treba pripustit ze posledni dobou jich vychazi vice nez (je zdravo). *3*
-
Jaký ranec? Podle mě má největší úspěch MOBA hra díky Lolku a Dotě...
-
To vypadá prima. MOBA hry sice totálně nesnášim ale tomuhle dám šanci už jenom kvůli tomu jak to vypadá. Bude to f2p?
-
Po blizzardu se roztrhl s MOBAMI doslova ranec a to uz vanoce zkoncily pred 2tdyny... *8*
-
Sign up now for our newsletter and
a chance to take part in the closed beta!
Nu, tak 50:50 jinak samozrejme uzavrena, ovsem s moznosti (kdyz budete mit stesti) pristupu. -
A? Co sem psal výše? Mě to jde bez problémů, a to pěkných pár let. Lidi co hned poukazují na druhé je vždycky požehnaně... prvně ať se přesvědčí, že není chyba u něho. A přísahám tady, že na čemkoliv (Windows/Android) tuhle stránku spustím, tak mi Videa jdou bez problémů.
-
jj grafická stylizace je doslova fantastická. Doslova bych si dal "resurrectnuté" Diablo2 v takové podobě! :-) Na hru tipu "MOBA" je to až mrhání talentem! :-)
-
řekl bych, že většina lidí si prostě chce jenom pustit video
-
To je divné... a mě zase funguje co znám Games.cz. Za ty roky tady snad nikdo neumí pořádně nainstalovat prohlížeč bez všemožných "debilit".
Jako fakt... problém je někdy (často) na straně narušeného/poškozeného FlashPlayeru. Kdy video se seká, nebo vůbec nenačítá data do bufferu. Dalšími problémy jsou všemožné aplikace podobné AdBlock, kdy blokování reklam ve videích (a taky stránkách) způsobuje to, že aplikace přestane odpovídat. Pokud blbne stránka, video, nebo něco, tak vyzkouším nemodifikovaný IE, nebo třeba nouzový režim FF. (tedy bez doplňků) Nejlépe vyzkouším stránku na jiném zařízení, anebo nejlépe Systému! Třeba Android SmartFoone.
Takhle si jednoduše potvrdíš, že chyba je na tvojí straně. (třeba máš bloklý potřebný port v Routeru) Protože (a to se neuraz) pořád tady dokola čtu ty samé bulíky, co jim nejde "přehrávač".
Peace. -
líbí se mi že je to takové temnější, čím míň to bude připomínat infantilní LoL omalovánky se skřítky, tím lépe *4*
-
Neni otevrena beta, ale uzavrena :) .Coz je velky rozdíl tak to upravte :P
-
Ten váš přehrávač je fakt něco... *16*