Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mně bych tomu dal 7/10. hlavně kvůli hl. hrdinovi a skvělému humoru, který se ale nemusí všem líbit. Přecijen v jaké jiné hře se vám stane, že se vám otočí hlava o 180 stupňů a pes vám čorne ruku anebo se Deadpoolovi rozdělí tělo na dvě poloviny a visí ze stropu za střeva po kterých pak ještě šplhá. Tímhle si mně hra získala, ale bohužel vývojáři nedokázali udržet tempo hry a poslední čtvrtina je spíše jen nudné zabíjení a nic extra vás již nepřekvapí.
  • Skvělá hra hlavně vtipná
  • XorxoxTalarius
    Cele bych to zhrnul asi takto ... pokud vas bavil X-Men Origins: Wolverine, bude vas bavit i tohle :)
    Vic se k tomu asi rici neda :D
  • Hra je podle mě geniální, nasmál sem se nehorázně mrzí mě jen délka hry a to, že alternativní kostými jsou jen v challengech.
  • michaliuz18
    deadpool mega zabavna hra, humor chytlavy a na urovni povacsine :D bavi ma to je to radost hrat... no bol by som rad kebyze je uz koniec lebo je to uz stereotypne:D
  • Můžu s klidem v srdci říct, že vtipný to je - opravdu hlášek si člověk užije až až. Když jsem to hrál tak víc jak na boj s nepřáteli jsem se těšil na další hlášku či video či sen Deadpoola. :D Navíc pokud to hraješ na ovladači či na xboxu či stationu tak je i ovládání k dobru.
  • BoB.2
    Já se bavil.
  • Jack1947
    Ja s recenzi souhlasim, i ja bych udelil takovou znamku, ( dal jsem si to ze zacatku na Hard a poradne jsem se zapotil nez jsem vubec zjistil jak to jde a i tak, umele natazena herni doba.Na posledni misi uz sem byl skoro bez nervu tak sem snizil na prijatelnej medium.)
    O vtipne momenty nouze nebyla, jenze ta repetitivnost souboju a vubec celkove vseho, byla az do konce umorna a ten konec se to snazil zachranit tim ( stale nvm jak udelat ten odkaz, ze to skryje text ktery by mneli videt jen ti povolani- kdo vi at poradi dik - hodi krom jeste hlavniho bosse opet 2x bosse minule a najednou - o to vetsi zklamani byl zminovany boss co jen posilel sve klony az na konec dosli, ta konecna scena byla snad nejtrapnejsi ze vsech her a predcila i konec arkham - spidermana jakbysmet. Secteno podtrzeno a orazeno zda se ze ani nic vic od toho nikdo bnecekal a hra upadne v zapomneni v propadlisti dejin jako ostatni radoby komiksy , muze to byt skoda no.
  • Dlouho jsem nehrál tak nahláškovanou hru, jakou je právě Deadpool. Jediný, co mi opravdu vadilo byl systém střelby. Uvítal bych spíš takovej ten autoaim, jakej má třeba DMC. Ale zábava je to solidní. A nejlepší část z celý hry je rozhodně fackování Wolverina... ale ono je tam toho víc, u čeho se dá od srdce zasmát.
  • ringmancz
    právě že v trailerech ukázali jenom několik záběrů s hláškama a gameplay video bylo efektně sestříhaný
  • na xboxu se to hraje asi jinak, já se bavím naprosto skvěle
  • Abiczko
    jj,skoda, ten trailer je docela prča."best ride ever!":-)
  • ringmancz
    to jsem se bál, že to takhle dopadne, podle toho, jak vypadaly trailery. ale pokud je to aspoň vtipný, tak proč ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit