Přejít na výpis diskuzí
Dean Hall na konci roku opustí Bohemku a tým DayZ
24.2.2014 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
v čistě MP hře asi těžko
-
Znamená to len jedno. Hra nebude nikdy dokončená presne ako väčšina ľudí očakávala. Keď sa teraz pozerám aký "pokrok" spravili od modu za pomaly rok, neviem si prestaviť ako z toho bude final verzia koncom roka keď Rocket odíde
-
ale behat barak po baraku hladat fazulu jak drbnuty tiez nieje ziadna vyhra , a aby drbnuty cesi nevedeli poriadne spravit jednu hru, trva im rok aby opravili to ze zombici chodia cez steny .. namiesto toho tam pacnu kamuflaz na zbran je smiesne, trva tej hre az moc dlho aby bola aka by mala byt ... preto si pockam, postavu mam dobru , hral som na friendly serveroch , cakam na auta, a ptm sa do toho znova pustim , preskumavat a prezivat troska s lepsim pocitom ako behat po celej krajine jak forest gump , a v batohu mat hovadiny
-
to je fuk , cakam na poriadne updaty a ptm sa do toho znova pustim ,pre zabavku a nudu, kupu nebanujem lebo hra je vo vyvine a vzdy je po case nieco nove
-
Hlavne ze mas na prednej strane steamu napisane WARNING : DO NOT BUY THIS GAME.
Ukaz mi jeden slub, a kde co sluboval, engine je prepisany staci sa pozriet na fyziku a na cely rozdiel medzi modom, v mode je tisice zombikov ? ani nie pretoze zombici sa spawnuju v okoli hracov, hra je v alphe, pokil bude taka o rok ked to vyjde tak potom tvoj post aj uznam za pravdivy....
+ na hre ten rok pracovalo asi 30 ludi... -
Souhlas. Dean Hall byl od začátku Standalone pouze zaměstnanec Bohemky na pozici kreativního ředitele a bylo to veřejně známé, takže nechápu, proč je takový povyk.
-
o tom že Dean má svý plány a chce opustit bohemku byla zmíňka i tady..
-
Přesně tak. Vůbec nechápu ten povyk. Hall odejde až ho nebude potřeba. Případně může něco dělat externě. Byl klíčový ze začátku, ale teď už na tom rozhodně dělá víc lidí, než jeden Hall. Takže v tom nevidím žádnou tragedii, jak se všude píše. Jako by snad DayZ mělo skončit.
-
No, keby mal co i len trocha respektu voci hracom, po vydani Alfy by odisiel uz davno, lebo nasluboval hory doly a okrem par novych animacii a modelov som dostal zhola nic. 1 priklad za vsetko.. Engine bol vraj kompletne prepisany, o AI, fyziku, celkovo sa stara server a pocita to server, budete mat viac fps, vraj ako v inych hrach. A ide to horsie ako mod a v hre je 100 krat menej veci, 4 zombici na 1 velku dedinu. Na celom serveri mozno 100 zombie, kym v mode tisice. Nechce sa mi to rozpisovat, ale za 2 roky urobil na tej hre velky prd a stale len slubuje. Najviac ma dorazilo, ze za 2 roky vyvoja nie je schopny opravit prechadzanie zombie cez steny a ani negativna akceleracia mysi mu nerobi problem a vraj je to "feature". Mam 2000dpi mys, 2k rozlisko a vdake negativnej akceleracii to musis hravat na 400dpi, lebo ked hybem mysou pomaly s vysokym dpi, tak otocim pomaly o 150 stupnov. A ked sa ho ludia opytaju, preco to nie je opravene a ci sa to chysa opravit, tak sa len vyhovora, ze to nie je take lahke ako sa zda, a bude to trvat cas. Kua chlapce, 2 roky na tom robis. A fakticky, to hovori pri kazdom problem, ktory je v tejto hre z modu. Dohromady neopravil nic. Viem, ze fanboyovia budu kricat, ze alfa, alfa.. zachivlu to bude beta a potom final a budete kricat, ze vsak nebude to trvat dlho a opravia to.
V celku som sklamany, videl som v tom velky potencial a slusny koncept. Ale ako vzdy na sposob BI a ich hier, reci boli vacsie ako aktualne ciny. Armu mi vzdy opravi a urobi z nej simulator ACE mod.. ale co opravi toto ? -
nemal si to kupovat, vseobecne je zname ze tam neni po hodine co robit.
tato hra nikdy nebude poriadne dokoncena...zacala ako alfa mod a skonci tak isto...
a viete preco ? lebo arma engine.... -
ty jsi v této diskusi sám?ptám se jen tebe?ne ptám se všeobecně.tak se zklidni.když se ti to nelíbí nečti,nereaguj.
-
Yes, palec hore pro Aleše, jedinej článek asi ze čtyř co má nadpis "na konci roku opustí" a ne jak nejmenované jiné stránky "Dean Hall opouští" apod.
-
Poposedni si kousek...
-
A jak to souvisí s tím jestli to bylo jasný nebo ne ?
-
Ne každý si ten plátek kupuje.
-
jsem četl od Bilba
-
+1, zrovna jsem to šel napsat.
-
A nebylo to jasné už z rozhovoru v červno-červencovém Levelu?
-
uplne nejlepsi by bylo najmout si lidi z Techlandu at jim konecne nekdo udela poradny zombie a melee - vzpominam si jak Hall tweetoval, ze melee oproti modu je rozdilne jako den a noc... tazke ja bych ho bral uplne ve vsem s rezervou
-
Ano málokdo ti odpoví. Víš jaký je problém? Tento autor se na to ptá už asi půl roku a pořád stále dokola, všichni mu odpovídali slušně, teď už na něj všichni kašlou....A asi jsi nepochopil o čem DayZ je. O úkolech to rozhodně není....