Death Stranding 2 se opravdu jmenuje On the Beach, vyjde příští rok
-
Pokud nepochopíš na konci hry jednoduše vysvětlenej příběh,tak je s tebou asi něco špatně,nebo je ti 12
-
Ta loutka s tou animací nekonzistentní se zbytkem hry je prostě top!
-
Jo, ještě nikde jsem neviděl digitální postavy brečet tak pěkne, jako v DS1. ^^
-
Ano, protože když nemám rád DS, tak automaticky hraji stupidní dětské hry...Jo, to dává logiku...
-
jeeezis marja... doporucuju Brawl star... to bys mohl pochopit
-
Přesně. Jak jsem viděl toho Jokera s kytarou, tak jsem si hned řekl, že se Kojimo opět rozjel. 😂
-
Pak je jasne ze nemuzes pochopit oc tam jde 💁♂️ pokud te to nebavilo neni to hra pro tebe 🤷♂️ ale rikat o ni ze pribeh nedava smysl kdyz jsi to nedohral je proste mimo
-
Ano, protože není nic mezi tím....
-
Jakože když člověk nemá rád Walking Simulátor, tak hned běží hrát "dětskou" BR? Jo, to je logika jak prase.
-
Loni jsem si dal první díl, že to už tentokrát dojedu. No ukončil jsem to zase po misi, kdy se člověk dostane poprvé k motorce. Chápu, že tam někde za dalších 10 hodin gigantický příběh plný zvratů, gameplay se z nudného chození a hledání ideálních cest a pokládání žebříků stane něčím jiným, ale tu hru řadím vedle TLOU II za jednu z nejvíce přeceňovaných her, co kdy vyšla. Co je špičkové a ocenil bych to i u jiných her je MC u postav. Tam bez debat to šlo dost dopředu.
A stejně si myslím, že kdyby tam nebylo jméno Kojima, tak o první díl nemá většina lidí zájem a zapadlo by to více než rychle. Celý marketing je postavený na Kojimovi:) -
Těžko říct zda nebude problém i někde jinde, ve srovnání s budováním světa v hrách od from software, bylo fungování světa DS taková čítanka pro základní školu. :)
-
Kokos ten typek s tou gitarou je cista Kojimovina! Tesim sa
-
Ten motion capture a grafika su neskutocne!
-
Nedohrál a že jsem se snažil. 2x jsem to zkoušel rozehrát ale prostě ne🙂
-
Pro hráče Fortnitu to hold není
-
Pro me tedy vyborna zprava. Jednicku jsem si hodne uzil i pres slozitejsi zacatek a byla to jedna z mala her, kde jsem byl smutny z toho, ze je konec.
-
Já vim, že dnešní mládež uznává akorát extrémy, ale naštěstí máme víc, než jen tyhle dvě možnosti 😉
-
na konci traileru se mihne Elle Fanning...
-
Je videt ze jsi DS1 nedohral protoze na to jak je to jak ty rikas fantasmagoricky tak je na konci vsechno moc dobre vysvetleny na pochopeni 💁♂️😀
-
Pro vsechny ostatni je tady Ubisoft :)