Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dogkiller
    Dívat se na let's play je pro mě něco podobného jako sledovat péčko. Není to úplně špatné, ale vzít věci do vlastních rukou je mnohem větší zábava. *5*
    • MickeyMutant
      Čí ruce při sledování péčka používáš?
    • Já mám lets playe rád. Kolikrát je super se prostě jen koukat na hraní hry, namísto hru přímo hrát. K tomu jsou tahle videa často dost zábavně okomentována, což přidává dost zábavnosti. I lets playe na games jsou poslední dobou velmi zábavné.
    • walltar
      No tak já třeba se dívám na letsplaye her, které nemám zájem hrát, ale třeba mě zajímá jejich příběh. Plus je to celkem dobrý k jídlu, když není nějakej seriál, nebo film. *1*
  • TheGGG
    nejhorší sou recenzenti, ty vydělávaj na hrách jak sv*ňa
  • Zayl
    Co má TB a Angryjoe společného s lets playerama teda netuším. TB dělá hearthstone videa, ale to se stěží dá označit za lets play. AJ je reviewer který mezi review uploaduje záznamy svého streamu. Označení kritik nebo youtube personality bych ještě chápal. Třeba taky komentátor. Ale Let´s Player? Nope.
  • 1) zapnutej adblock vždy a všude
    2) sleduju jen menší kanály, protože pozoruju, že pokud ten kanál vyroste, začne to jít brzo do sraček.
  • Nevidím žádný problém v tom, když si vydavatel/vývojář zaplatí propagaci své hry u nějakého významného youtubera. Pokud youtuber hru přímo nehodnotí, nedělá žádné významné závěry typu "tuhle hru prostě musíte zkusit, je super bla bla", tak je to podle mě ok. Beztak je i hodnocení hry vždy čistě subjektivní záležitostí a nakonec si každý sám musí udělat názor a rozhodnout se, zda-li si hru koupí.

    Mimochodem uvodní obrázek je od youtubera AngryJoea, jehož hodnocení her je podle mě velmi odpovídající a nebojí se i obrovské AAA hry hodnotit průměrnými známkami, zatímco ostatní recenzenti otrocky dávají vysoká hodnocení.
  • Stejně u GoGoMan, IndianTV a podobné sra*ky *16*
    • Ronox
      Já bych je nechal. Mají svou komunitu. Já mám rád lidi jako je Total Biscuit i když už mi taky trochu leze krkem to jeho elitářství pc, ale co se týče her, tak se chová profesionálně. Stejně se spíš pro svoje potřeby pokud jsem na vážkách kouknu na nějakej úsek gameplaye a to mi stačí jestli koupit nebo ne.
  • "Myslíte si, že je v pořádku, když jsou letsplayeři placení vývojáři či vydavateli za předvedení jejich hry? Vadilo by vám, kdyby váš oblíbený tvůrce videí dělal podobné propagační akce, nebo to berete jako součást byznysu?"

    Nevadilo by mi to v ideálním případě, kdyby každá zaplacená ukázka z hraní byla jasně proložena vodoznakem (někde v rohu), že se jedná o zaplacený materiál.

    To by ale popřelo důvod, proč vydavatelské společnosti vůbec s herními nadšenci ztrácí svůj drahocenný čas. Ony právě chtějí a potřebují, aby existoval reklamní kanál který bude samozřejmě cenzurovaný, ale bude vypadat nasrosto svobodný a nezávislý. A cenzura zaplaceného videa z hraní je naprosto jednoduchá - společnost dává peníze, hráč je za ty peníze na své vlastní časové náklady povinen zajistit, že ve jeho prezentovaných videích nebudou zobrazovány žádné bugy ani glitche a v případě komentáře bude hra prezentována výlučné v pozitivním světle.
  • Miserius
    Úvodní fotka Angry Joe... To moc Lets Player neni...
    • Ale je to lets player. Má řadu videí, kde hraje hru a to nikoli v rámci recenze, review apod. Posledně hrál např. Sniper Elite III a Daylight.
      • Miserius
        Děkuji, ale oči mam taky... Neznamená že když nahraje par videi že je hned Lets Player... Dokonce v poslednim videu rikal ze to nataci jen protoze nema co recenzovat a ze ted se vrhne na TLOU Remastered
    • Bonsaimancer
      nemáš ani pravdu, ale ani nejsi úplně mimo....on je trochu více recenzent, ale nemalou část času tráví (hlavně od zhoršení financování YOUTUBE reklam) na TWITCH.TV jako let´s player a sám se za něj považuje...na specifikaci toho co dělá asi neexistuje přesný pojem *3*
    • tak ani totalbiscuit :) ale asi je pro ně lets player širší pojem...
  • Teď..teď vám něco řeknu. Chtěl jsem říct, jak špinavej byznys to je (no ták, předstírat před, z velké části nevyspělým a neznalým, obecenstvem hroznou zábavu a další emoce, jen abych je rozkouskoval a oni to koupili je tak trochu hyenismus), ale....teď si tak jím buchtu z bílýho jogurtu a meruněk, kterou jsem dnes dělal, zapijím ji mlíkem z Lidlu za 15,90,- na večeři přemýšlím, jeslti si udělám čínskou polívku nebo párky a...wow, říkám si, měl bych začít dělat videa na youtube. Opravdu, když se člověku zadaří, dá se na tom tak dobře vydělat? Mohl bych tím trávit čas, kterej normálně zabijím tím, že nadávám pod podobnýma článkama na kapitalismus.
    Byl bych férovej, tvůrci by mi ani nemuseli dávat hry, nakupuju je stejně na humble bundle za takovou almužnu, že charita dostane ho*no a na steamu v takových slevách, že tvůrci další hry musej dělat přes kickstarter nebo na konzole.
  • mě vždycky fascinuje, jak se lidé, kteří se zadarmo a dobrovolně dívají na videja z youtube, cítí podvedeni, když někdo promuje nějakou hru. navíc, když to promotér neskrývá a jasně to dává najevo. jenže to je právě to, většina peněz youtuberů jde právě z těchto shlédnutí, takže musí tyto věčně nevděčné lidi furt brát v potaz a přizpůsobovat se jim. ti spokojení, kteří se prostě mrknou a jsou rádi, a občas dají like nebo tak, nejdou tak slyšet... internet no...
    • MickeyMutant
      Problém je v tom, že youtubeři to "promování" zatím jasně najevo nedávají.
      • minimálně u většiny polaris youtuberů to už není pravda. jesse, dodger, crendor i tb měli malou aférku nějakou dobu zpátky a to je vyřešené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit