Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cela serie je jeden velkej propadak
  • všetko je super ale to Fall 2012 ma byť čo *8*
  • to RockStar
    kámo to není reál to je hra, myslím že ten skok na druhou pulku lodi by asi taky nedala, nemužesš v tom hledat nekej reál.... jinak trailer nejvíc totál *2*
  • Opravdu nevím co je na tomhle traileru dechberoucího. Řekněte mi. Ještě k tomu by se při tom skoku zabila, takže velká míra nelogičnosti. Podle mě trailer z Prey2 byl mnohem lepší. Jinak poslední díl Lary z izometrického pohledy byl velmi dobrý a uměle jsem si ho prodlužoval abych ho nezahrál jedním dechem:)
    • video je úplná špička, to nemůžeš popřít. Teď trochu odbočím. Přál bych si, aby hry co nejdřív vypadaly takhle i v reálu. To by bylo maso :-)
      • Zatím mi akorát všichni dávají mínusy. Ale ještě mi nikdo nebyl schopnej říct co je na tom dech beroucího. Není tam ani jeden epickej moment. Ani hudba nic. Až mi ho někdo ukáže nebo cokoliv. Možná změním názor:)
  • Jakmile neco vezme square enix do ruky, trailery nemuzou vypadat zle. Kdo by to byl cekal, kdyz pred 16 lety zabil s larou prvniho vlka :)
  • Kvizova otazka, kde se to bude odehravat... Dle mapy sem nic nepoznal, nebo sem mozna spatne hledal. Jako prvni me napadl Bermudsky trojuhelnik, ale to s mapou nesedi vubec. Tak ze treba honba za Spanelskejma galeonama... Chtelo by to originalni zapletku, jinak konkurence Drakeovi bude minimalni :]
    • Japonský zapadlý ostrov, poslední útočiště ztroskotanců před zdejší populací
  • Preed
    Ja som bral Tomb Raidera ako mrtu seriu,ktorej vychadza pomaly kazdy rok novy diel,takze to slo uplne mimo mna,ale toto vyzera zaujmavo,celkom sa tesim a som zvedavy ako to dopadne.
  • a v jej veku ani velké koziska mat nemože, viem že by ste si asi na nej chceli robit dobre, ale skratka hra sa ma približit k realite. Ked sa vam nelubi bežte kukat p s Jennu Jameson.
  • Nechápem prečo to odcudzujete hlavne kvôli tomu že má menšie prsa. Keby mal duke menšie svaly nehrali by ste ho ? Keby ste v COD mali menšie zbrane, nehrali by ste ho?
  • Jenom dva poznatky - zdálo se mi to, nebo měla Lara dotykový foťák / PDA / whatever? Nějak mi v tom případě neštimuje časové zasazení v závislosti na předchozích (potažmo se týče dějové linky hry budoucích) dílech hry.
    A zadruhé - pěkné CGI nerovná se dobrá hra. Krotil bych proto nadšení.
    • Fotak to určite nebol, skôr to vyzeralo ako iPhone v nejakom obale a okrem toho bolo jasne videt že na tom počúva hudbu a pravdepodobne aj hrá nejaké hry.
    • Ludo
      no z mojho pohladu Tomb Raider nikdy nesedel nejak chronologicky. Ked neberem trilogiu ako The Last Revelation, Chronicles, The Angel of Darkness. S ostatnymi dielmi to nejak nesuviselo.
      • Chronologicky šly za sebou díly 1 až 6. Pak 7 a 8 mají své zasazení. A stejně tak Lara Croft and the Guardian of Light má svůj svět (asi). Nová Lara bude holt 4. reinkarnace :)
        • nová lara je ještě před jedničkou
          • Ludo
            nn, to vyzera cisto na nejake ine zasadenie
        • Třeba je Lara jako Doctor Who. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit