Přejít na výpis diskuzí
Dechberoucí trailer na nového Tomb Raidera
3.6.2011 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
cela serie je jeden velkej propadak
-
všetko je super ale to Fall 2012 ma byť čo *8*
-
Zatím mi akorát všichni dávají mínusy. Ale ještě mi nikdo nebyl schopnej říct co je na tom dech beroucího. Není tam ani jeden epickej moment. Ani hudba nic. Až mi ho někdo ukáže nebo cokoliv. Možná změním názor:)
-
nn, to vyzera cisto na nejake ine zasadenie
-
to RockStar
kámo to není reál to je hra, myslím že ten skok na druhou pulku lodi by asi taky nedala, nemužesš v tom hledat nekej reál.... jinak trailer nejvíc totál *2* -
video je úplná špička, to nemůžeš popřít. Teď trochu odbočím. Přál bych si, aby hry co nejdřív vypadaly takhle i v reálu. To by bylo maso :-)
-
nová lara je ještě před jedničkou
-
Opravdu nevím co je na tomhle traileru dechberoucího. Řekněte mi. Ještě k tomu by se při tom skoku zabila, takže velká míra nelogičnosti. Podle mě trailer z Prey2 byl mnohem lepší. Jinak poslední díl Lary z izometrického pohledy byl velmi dobrý a uměle jsem si ho prodlužoval abych ho nezahrál jedním dechem:)
-
Jakmile neco vezme square enix do ruky, trailery nemuzou vypadat zle. Kdo by to byl cekal, kdyz pred 16 lety zabil s larou prvniho vlka :)
-
Tak to sorry asi mám o hodně jiný vkus ale to mi příjde stokrát lepší denise richards ktérá byla jedna z kandidátek na původního TR filmu a to podotýkám že jinak se mi velká prsa opravdu nelíbí
-
Poněkud jste to pánové nepochopili. Lara byla vždycky slavná právě taky díky kozám, který jí tady jaksi chybí, takže její podstata podoby je v úplně jinejch rovinách a mluvim všeobecně o podobě, jenom tupec se zastaví u koz a začne psát nadrženej koment, aniž by to celý dočet a...pochopil.
-
Japonský zapadlý ostrov, poslední útočiště ztroskotanců před zdejší populací
-
Kvizova otazka, kde se to bude odehravat... Dle mapy sem nic nepoznal, nebo sem mozna spatne hledal. Jako prvni me napadl Bermudsky trojuhelnik, ale to s mapou nesedi vubec. Tak ze treba honba za Spanelskejma galeonama... Chtelo by to originalni zapletku, jinak konkurence Drakeovi bude minimalni :]
-
Třeba je Lara jako Doctor Who. :D
-
Tak kazdej mame svuj vkus zeano; a soucasti toho myho je poradnej decolt *1*
-
asi nejhezci modelka lary ever... na underworld uz si ale sehnali novou, tahle byla hlavne tvari pro legend a anniversary
-
Ja som bral Tomb Raidera ako mrtu seriu,ktorej vychadza pomaly kazdy rok novy diel,takze to slo uplne mimo mna,ale toto vyzera zaujmavo,celkom sa tesim a som zvedavy ako to dopadne.
-
Chronologicky šly za sebou díly 1 až 6. Pak 7 a 8 mají své zasazení. A stejně tak Lara Croft and the Guardian of Light má svůj svět (asi). Nová Lara bude holt 4. reinkarnace :)
-
a v jej veku ani velké koziska mat nemože, viem že by ste si asi na nej chceli robit dobre, ale skratka hra sa ma približit k realite. Ked sa vam nelubi bežte kukat p s Jennu Jameson.
-
Nechápem prečo to odcudzujete hlavne kvôli tomu že má menšie prsa. Keby mal duke menšie svaly nehrali by ste ho ? Keby ste v COD mali menšie zbrane, nehrali by ste ho?