Přejít na výpis diskuzí
Dechberoucí trailer na nového Tomb Raidera
3.6.2011 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Fotak to určite nebol, skôr to vyzeralo ako iPhone v nejakom obale a okrem toho bolo jasne videt že na tom počúva hudbu a pravdepodobne aj hrá nejaké hry.
-
no z mojho pohladu Tomb Raider nikdy nesedel nejak chronologicky. Ked neberem trilogiu ako The Last Revelation, Chronicles, The Angel of Darkness. S ostatnymi dielmi to nejak nesuviselo.
-
Jenom dva poznatky - zdálo se mi to, nebo měla Lara dotykový foťák / PDA / whatever? Nějak mi v tom případě neštimuje časové zasazení v závislosti na předchozích (potažmo se týče dějové linky hry budoucích) dílech hry.
A zadruhé - pěkné CGI nerovná se dobrá hra. Krotil bych proto nadšení. -
našla po ceste
-
Bergmany *1*
-
Povedla se, takovouto ženštinu bych u nás na archeologii bral všemi deseti *1*
-
Já vám nevím, vždycky jsem si myslel, že Lara má být prsatá zasloužilá gymnastka, v současnosti závodící ve střelbě, se zálibou ve vozidlech všeho druhu a archeologii. Vůbec bych se nedivil, kdyby na ostrově byli i nějací zombíci. Ti čerchmanti vám vlezou všude. Já je chytám. Dělám jim takové klícky a oni tam vesele dovádějí.
-
po dlouhý době, jsem viděl použít slovo dechberoucí v nadpisu oprávněně. A to trailer dokázal nejen provedením, ale i tím, že se to ubírá správným směrem. Články o změnách jsem čet, ale trailer o umýslech řek víc a líp:). Takhle oživit Laru, zase jako jo.
-
Fakt luxusní trailer!Těším se na hru moc:-)
-
Tak fakt kus, ale ve skutečnosti je lepší http://tombraider-lc.blog.cz/0806/modelka-tr-7-karima-adebibe
-
Hned bych jí vojel, klidně na těh útesech *12* *12*
-
Takovy ty filmy s jednoduchym pribehem?
-
Paráda , fakt povedené intro.To bude neco jak ostrov ze ztracených. Už se těším .
-
krome mass effect a dragon age me hrat za zenske postavy nedela problemy.-)
-
:-).....proste s tema mega kozama to bylo hrozne "unreal" kdyz tak skakala jak gymnastka...navic je to mladounka lara.-) prsa si nechala zvetsit asi az posleze....
-
to vubec ne. ja sem hornak :) a nemyslel sem to s tou nadvahou (naspsal sem mirnouckou) nijak spatne, spise naopak. proste kdyz ma mladsi holka nejake to kilo navic, tak ji to slusi. horsi uz je to kdyz zacnou leta naskoakovat ke 30 :) lara proste ma byt kozata supermodelka. co kdyby treba z noveho duka udelali nejakeho samponoveho fracka a rekli, ze je to realnej, ..., bla bla to by vam taky nevadilo?
-
Odkedy bol novy Tomb Raider oznameny tak najpreberanejsia vec su Larine prsia. Ts, ts, ts... *2*
-
Jejda a není to jedno? Očividným trendem je, posouvat Laru stále blíže k realitě a já osobně proti tomu nic nemám.
Krom toho změna je fajn, nemyslíš? Už byla špičatá, hranatá, šíleně velká ... aaach ta nostalige *4* -
hrál jsem všechny Tomb Raidery a s posledními díly jsem byl velmi spokojen. ten styl mi prostě vyhovoval (i když oproti prvním dílům byly ty nové takové jednodušší ohledně hledání cesty dál).
tím nechci říct, že zanevřu nad tímhle, zahraju a uvidím, holt to asi bude jiné. chtěl jsem jen říct, že klasický Tomb Raider jsem měl rád kvůli tomu, jaký byl :) -
ANO ... ano tohle je právě Lara. Konečně je vymazlená.