Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono :D ked sa mal konat ten prvy koniec tak pan kazatel siel niekam nevedno kam a v update na facebook napisal ze si zmylil datum ale ten dalsi zanik sveta bude skutocny :D takze no hmm mam taky pocit ze zanik mozes vidiet iba vo filme ... napriklad :D Knowing
  • Kdybys nekdy v zivote drzel v rukach poradny trojky,tak tohle nenapises :)
  • krása!!!...ze ji zmensili prsa neni vubec na skodu:-) libi se mi
  • mmrrxx
    waau, kapor v mede
  • Teeeeda... Pecka no.

Celkem by me zajimalo, kolik stoji vyroba takovyho traileru.
    Nebal bych se rict, ze to vypada i lip nez jakakoli pixarovka.
    Samozrejme hodinu a pul dlouhej film je delsi zhruba o hodinu a pul : D
    Ale stejne - se stomilionovejma trzbama musej bejt jejich filmy neskutecna masina na prachy. A ja jim to preju.
    Takovejhle trailer asi dela nejaka podobne zkusena externi firma, ne? Vypada to fakt uzasne - ten pristi TR film at je klidne takhle si-dzi-aj... ajaJAJ!
  • thx captain obvious
  • Vypadá to, že se z komerční značky možná konečně stal dospělý produkt.
  • lol detektiv oriesok dakujeme za ozrejmenie
  • Jen skoda ,ze zenske prednosti Lary ,ktere vzdy hrali v serii prim, napopud puritanum zretelne osekali , skoda no :)
  • Velmi velmi kvalitní CGI, ale... videokvalita není vše, zbytek (příběh, režije, nevim jak to nazvat) rozhodně není něco z čeho bych si sedl na prdell. Vypovídající hodnota je jako když se podívám na trailery WoW (a třeba ten na WotLK dle mého názoru prdelosedací je), s tou hrou to taky nemá nic společného.
  • Super. Trailer samozřejmě nic nevypovídá o kvalitách hry, ale pokud si s ní dají jen poloviční práci, co s tímhle kouskem, nebál bych se.
  • ales.smutny
    To je bez pochyb render, já prostě plesám nad krásou zpracování traileru :) Vzhledem k tomu, kdy hra vyjde dnes ani nic jiného nejde.
  • Odulin
    Óoo, tak to je moc pěkná podívaná. O hře samotný sice neříká téměř nic, ale to zpracování se mi fest líbí. Škoda, že to je trailer, kterej má 3 minutky..vydržel bych na to čučet o dost dýl:)
  • Cajk
    Chybí mi hlas Keeley Hawes.. Zrovna když jsem si na ní zvykl.. Achjo
  • obracenyKybl
    Ohoh, vskutku VELMI pěkný trailer - rozhodně se těším (Tomb Raidery jsou srdcovka - hlavně první tři).
    Jen doufám, že nedojde k posunu vydání někam dál než na onen podzim, páč rád bych si to zahrál ještě před koncem světa *1*
  • ''Všimněte si v sekvenci na ostrově třeba perfektního zpracování krve na Lařině paži.'' no ono by to bolo pekne keby je to ingame animacia ale mam taky pocit ze to bude len render a takto ta hra urcite (bohuzial) vyzerat nebude...inac hry sa neviem dockat napad paradny dufam ze to bude aj dobre spracovane
  • jnsCZ
    Holy shit, jestli ta hra má být tak dobrá jako tohle video, tak asi budu uvažovat o zaměstnání u Crystal Dynamics :)
  • 1) zalubil som sa do digitalnej zeny.... musim zajst k doktorovi :D
    2) detailisticky graficky orgazmus tohto digitalneho minifilmu bohuzial nenapoveda nic o kvalite hry,aj ked treba priznat,ze sa na to pozweralo nenormalne dobre
    3) potencial progresu na ozajstny next gen to ma, avsak je rozdiel rozbehnut takyto film,a rozbehnut celu hru v takejto kvalite na x-rocnych "nextgen" konzolach...
  • Lara Grylls jako Zena vs divocina na ostrove z Lostu, doufam ze tam taky budou ledni medvedi :)
  • *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit