Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lara Grylls jako Zena vs divocina na ostrove z Lostu, doufam ze tam taky budou ledni medvedi :)
  • Povedla se, takovouto ženštinu bych u nás na archeologii bral všemi deseti *1*
  • a kde su teraz ti inteligenti, ktorym sa zdala Lara skor ako chlap (podla prveho obrazku)?? :) podla mna je dostatocne krasna :)
    • Core
      Za vzhledem nové Lary stojí Erich Sayers - digitální umělec a fotograf. myslím, že práce se mu povedla.
  • Me se novy styl libi, davam palec nahoru!
  • 1) zalubil som sa do digitalnej zeny.... musim zajst k doktorovi :D
    2) detailisticky graficky orgazmus tohto digitalneho minifilmu bohuzial nenapoveda nic o kvalite hry,aj ked treba priznat,ze sa na to pozweralo nenormalne dobre
    3) potencial progresu na ozajstny next gen to ma, avsak je rozdiel rozbehnut takyto film,a rozbehnut celu hru v takejto kvalite na x-rocnych "nextgen" konzolach...
  • obracenyKybl
    Ohoh, vskutku VELMI pěkný trailer - rozhodně se těším (Tomb Raidery jsou srdcovka - hlavně první tři).
    Jen doufám, že nedojde k posunu vydání někam dál než na onen podzim, páč rád bych si to zahrál ještě před koncem světa *1*
    • Ono :D ked sa mal konat ten prvy koniec tak pan kazatel siel niekam nevedno kam a v update na facebook napisal ze si zmylil datum ale ten dalsi zanik sveta bude skutocny :D takze no hmm mam taky pocit ze zanik mozes vidiet iba vo filme ... napriklad :D Knowing
  • Mne se nová Lara oproti starejm verzím vůbec nelíbí, to nemohu říct :p

Kupodivu i přez reálnější (zmenšené) proporce původně skoro až komixovejch rozměrů definovaných polygonovým uskupením znázorňujícím Lařiny dudliky.

Navíc po existenci Angelininy verze je tato podoba pro mne jako bych měl celou noc hlavu ponořenou v nějaký chemický bezemoční břečce a najednou mohl hlavu vytáhnout za rozbřesku dne, a držku, tedy tvář si mohl opláchnout čistou pramenitou vodou.
    Nic proti Angelininejm obdivovatelům ((velkejch pysků) Kryťák tu něco netaktně zamumlal o staré vyžilé tresce) když byla mladá tak jsem jí jako když už né krásnou, tak alespoň zajímavou ženskou bral, ale kde jsou ty časy.
  • Vypadá to, že se z komerční značky možná konečně stal dospělý produkt.
  • Teeeeda... Pecka no.

Celkem by me zajimalo, kolik stoji vyroba takovyho traileru.
    Nebal bych se rict, ze to vypada i lip nez jakakoli pixarovka.
    Samozrejme hodinu a pul dlouhej film je delsi zhruba o hodinu a pul : D
    Ale stejne - se stomilionovejma trzbama musej bejt jejich filmy neskutecna masina na prachy. A ja jim to preju.
    Takovejhle trailer asi dela nejaka podobne zkusena externi firma, ne? Vypada to fakt uzasne - ten pristi TR film at je klidne takhle si-dzi-aj... ajaJAJ!
    • Drom
      koukni na Blur.com. Je to jedno z nejlepsich studii na svete na herni CGI trailery
  • Vypadá to, že Lara jde konečně s dobou. Vždycky mi přišla taková zaseklá u prvního dílu a něchtěla se hnout dál,ale tohle vypadá na cestu vzhůru :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit