Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jasne zachrani ju sam Fisher, ona sa do neho zabuchne a budu mat spolu strasne vela deti a zit az do smrti. vacsie klise to uz nemohlo byt. A sranda ako vyleze z mora takmer utopena s lukom na chrbte:DD *11*
    • našla po ceste
  • jnsCZ
    Holy shit, jestli ta hra má být tak dobrá jako tohle video, tak asi budu uvažovat o zaměstnání u Crystal Dynamics :)
  • Cajk
    Chybí mi hlas Keeley Hawes.. Zrovna když jsem si na ní zvykl.. Achjo
  • Super. Trailer samozřejmě nic nevypovídá o kvalitách hry, ale pokud si s ní dají jen poloviční práci, co s tímhle kouskem, nebál bych se.
  • krása!!!...ze ji zmensili prsa neni vubec na skodu:-) libi se mi
    • Kdybys nekdy v zivote drzel v rukach poradny trojky,tak tohle nenapises :)
      • Hm a kdybys viděl jak ty pořádný trojky vypadají ve 40-ti tak bys nekydal pitchoviny
        • :-).....proste s tema mega kozama to bylo hrozne "unreal" kdyz tak skakala jak gymnastka...navic je to mladounka lara.-) prsa si nechala zvetsit asi az posleze....
      • Core
        Chyť si svoje povislý trojky do jedný ruky a panděro do druhý a zasedni k večerníčku.
        • Nesud druhe podle sebe
          • Core
            Hehe. Filosof.
      • a nebodaj sa ich budes v hre dotykat?? :D ved to nie je "film pre dospelych" :)
        som sice fanusik prvych styroch TR, ale jej prsia mi chybat nebudu....teda...budu, ale len trosku :)
        skratka pre hru nie su nejako extra podstatne (pokial nemas menej ako 18 rokov a hru si si stiahol len kvoli prsiam)
  • Hned bych jí vojel, klidně na těh útesech *12* *12*
  • Opravdu nevím co je na tomhle traileru dechberoucího. Řekněte mi. Ještě k tomu by se při tom skoku zabila, takže velká míra nelogičnosti. Podle mě trailer z Prey2 byl mnohem lepší. Jinak poslední díl Lary z izometrického pohledy byl velmi dobrý a uměle jsem si ho prodlužoval abych ho nezahrál jedním dechem:)
    • video je úplná špička, to nemůžeš popřít. Teď trochu odbočím. Přál bych si, aby hry co nejdřív vypadaly takhle i v reálu. To by bylo maso :-)
      • Zatím mi akorát všichni dávají mínusy. Ale ještě mi nikdo nebyl schopnej říct co je na tom dech beroucího. Není tam ani jeden epickej moment. Ani hudba nic. Až mi ho někdo ukáže nebo cokoliv. Možná změním názor:)
  • Nechci vám do toho kecat, ale tvorbu render trailerů na hry dělají jiná studia než ta herní, prostě si to hoděj outsourcingem. Stejně jako Mafia 2 např., kdy byl požadavek, aby se to příliš nelišilo od ingame...
  • Kvizova otazka, kde se to bude odehravat... Dle mapy sem nic nepoznal, nebo sem mozna spatne hledal. Jako prvni me napadl Bermudsky trojuhelnik, ale to s mapou nesedi vubec. Tak ze treba honba za Spanelskejma galeonama... Chtelo by to originalni zapletku, jinak konkurence Drakeovi bude minimalni :]
    • Japonský zapadlý ostrov, poslední útočiště ztroskotanců před zdejší populací
  • Jenom dva poznatky - zdálo se mi to, nebo měla Lara dotykový foťák / PDA / whatever? Nějak mi v tom případě neštimuje časové zasazení v závislosti na předchozích (potažmo se týče dějové linky hry budoucích) dílech hry.
    A zadruhé - pěkné CGI nerovná se dobrá hra. Krotil bych proto nadšení.
    • Fotak to určite nebol, skôr to vyzeralo ako iPhone v nejakom obale a okrem toho bolo jasne videt že na tom počúva hudbu a pravdepodobne aj hrá nejaké hry.
    • Ludo
      no z mojho pohladu Tomb Raider nikdy nesedel nejak chronologicky. Ked neberem trilogiu ako The Last Revelation, Chronicles, The Angel of Darkness. S ostatnymi dielmi to nejak nesuviselo.
      • Chronologicky šly za sebou díly 1 až 6. Pak 7 a 8 mají své zasazení. A stejně tak Lara Croft and the Guardian of Light má svůj svět (asi). Nová Lara bude holt 4. reinkarnace :)
        • nová lara je ještě před jedničkou
          • Ludo
            nn, to vyzera cisto na nejake ine zasadenie
        • Třeba je Lara jako Doctor Who. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit