Přejít na výpis diskuzí
Dechberoucí trailer na nového Tomb Raidera
3.6.2011 | Aleš Smutný
100 příspěvků
-
Odkedy bol novy Tomb Raider oznameny tak najpreberanejsia vec su Larine prsia. Ts, ts, ts... *2*
-
''Všimněte si v sekvenci na ostrově třeba perfektního zpracování krve na Lařině paži.'' no ono by to bolo pekne keby je to ingame animacia ale mam taky pocit ze to bude len render a takto ta hra urcite (bohuzial) vyzerat nebude...inac hry sa neviem dockat napad paradny dufam ze to bude aj dobre spracovane
-
-
no kidding! *8*
-
thx captain obvious
-
lol detektiv oriesok dakujeme za ozrejmenie
-
To je bez pochyb render, já prostě plesám nad krásou zpracování traileru :) Vzhledem k tomu, kdy hra vyjde dnes ani nic jiného nejde.
-
-
Jen skoda ,ze zenske prednosti Lary ,ktere vzdy hrali v serii prim, napopud puritanum zretelne osekali , skoda no :)
-
-
Neviem či to je škoda... Konečne tá Lara vyzerá ako človek :)
-
-
Paráda , fakt povedené intro.To bude neco jak ostrov ze ztracených. Už se těším .
-
No, možná dechberoucí kýč, na poměry her vlastně průměr.
-
waau, kapor v mede
-
Tak fakt kus, ale ve skutečnosti je lepší http://tombraider-lc.blog.cz/0806/modelka-tr-7-karima-adebibe
-
-
Tak to sorry asi mám o hodně jiný vkus ale to mi příjde stokrát lepší denise richards ktérá byla jedna z kandidátek na původního TR filmu a to podotýkám že jinak se mi velká prsa opravdu nelíbí
-
asi nejhezci modelka lary ever... na underworld uz si ale sehnali novou, tahle byla hlavne tvari pro legend a anniversary
-
-
cela serie je jeden velkej propadak
-
Fakt luxusní trailer!Těším se na hru moc:-)
-
po dlouhý době, jsem viděl použít slovo dechberoucí v nadpisu oprávněně. A to trailer dokázal nejen provedením, ale i tím, že se to ubírá správným směrem. Články o změnách jsem čet, ale trailer o umýslech řek víc a líp:). Takhle oživit Laru, zase jako jo.