Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Žádného Tomb Raidera jsem doposud nehrál, ale tenhle bych mohl zkusit. Základní myšlenka boje o přežití a průzkum neznámého (a určitě hodně tajemného *2* ) ostrova se mi docela zamlouvá. Uvidíme, zda mě tahle hra donutí překonat můj odpor k hraní za ženské postavy...
    • mirroj
      "odpor k hraní za ženské postavy" tak to som asi v živote nepočul u nikoho :). Dokonca poznám človeka, čo hrá výlučne hry, kde je hlavná postava žena (a už dávno nie je nejaký 15-ročný nadržaný chlapček) :).
      • MrSanta
        Většinou se při hře tak nějak zžiju s postavou, za kterou hraju. A vžít se do ženy se mi prostě nějak nedaří *7*...
        • krome mass effect a dragon age me hrat za zenske postavy nedela problemy.-)
        • Jo jo, mám to stejně. Já se taky stylizuju do role toho nabušenýho frajera, za kterýho hraju *1* Což se mi samozřejmě nedaří nejen u žen, ale i třeba u vychrtlejch elfíků, případně ohyzdných trpaslíků...

Kdyby se ale z TR přeci jen vyklubala pecka s výborným příběhem, asi bych to nějak překousnul.
  • nevite co tam delal Sam Fisher lol?
  • Odulin
    Óoo, tak to je moc pěkná podívaná. O hře samotný sice neříká téměř nic, ale to zpracování se mi fest líbí. Škoda, že to je trailer, kterej má 3 minutky..vydržel bych na to čučet o dost dýl:)
  • Velmi velmi kvalitní CGI, ale... videokvalita není vše, zbytek (příběh, režije, nevim jak to nazvat) rozhodně není něco z čeho bych si sedl na prdell. Vypovídající hodnota je jako když se podívám na trailery WoW (a třeba ten na WotLK dle mého názoru prdelosedací je), s tou hrou to taky nemá nic společného.
  • neco ně tam neštymuje, mám taký pocit, že by se 1:36 nabodla na ty čouhající trubky z druhé pulky lodi
    • Core
      To mě také napdalo jako první, ale pěkná zpomalovačka do výstřihu mi dala na tyhle logické myšlenky rychle zapomenout. V každém případě naprostá bomba... Klidně bych na to koukal jako na film a rychle zapoměl na Angelinu. Novou Larou jsem vyloženě nadšen a hlavně tím, kam se ta série posunula/zrestartila.
      • Drom
        s tim jak se ji to tricko nepatrne posunuje po vystrihu pri te zpomalovacce, jak pada... nad tim animatori urcite stravili nejednu chvili :) brilantne provede, takoveto detaily delaji CGI o dost realistictejsi *3*
        • Core
          To je hrozný... jak člověk stejně přemýšlí. Přesně to jsem si říkal u toho záběru. Kolik lidí a jak dlouho na tom makalo *1*
    • Drom
      jj, presne tohle jsem si rikal, ze by se ji stalo :D

jinak Lara vypada konecne hezky :)
  • Nechápem prečo to odcudzujete hlavne kvôli tomu že má menšie prsa. Keby mal duke menšie svaly nehrali by ste ho ? Keby ste v COD mali menšie zbrane, nehrali by ste ho?
  • Nuz neviem, hra mozno bude dobra ale ja by som chcel nieco ako bol prvy diel.
  • Preed
    Ja som bral Tomb Raidera ako mrtu seriu,ktorej vychadza pomaly kazdy rok novy diel,takze to slo uplne mimo mna,ale toto vyzera zaujmavo,celkom sa tesim a som zvedavy ako to dopadne.
  • Jakmile neco vezme square enix do ruky, trailery nemuzou vypadat zle. Kdo by to byl cekal, kdyz pred 16 lety zabil s larou prvniho vlka :)
  • Zda se mi to nebo se Lare od posledniho dilu trochu zmensily prsa? *9*
    • Tak kazdej mame svuj vkus zeano; a soucasti toho myho je poradnej decolt *1*
    • obracenyKybl
      Jejda a není to jedno? Očividným trendem je, posouvat Laru stále blíže k realitě a já osobně proti tomu nic nemám.
      Krom toho změna je fajn, nemyslíš? Už byla špičatá, hranatá, šíleně velká ... aaach ta nostalige *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit