Přejít na výpis diskuzí
Defilé smrtících letounů v traileru na World of Warplanes
3.10.2012 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Mohl byste mi někdo poslat klíč do bety na wow děkuji
-
Tomuhle prochlastanemu studiu z Beloruska zvanem WG uz neverim ani nos mezi ocima, to co provedli s WoT je do oci bijici hnus, ktery je postaven na tezkem ryzovani penez z hracu. Z prvu to byla dobra hra ,ale ted je to jen masina na prachy a vsechno je tomu podmaneni vcetne hratelnosti. Takze zadne F2P ale P2P.
-
přesně taky hraju
-
zatim pomalu testuju hra běži hezky...
-
Ja bych ty tanky zas tak cerne nevidel, vysel novy engine, par veci se predelalo.Pancir a dela prosli normalizaci, sice ano nektery zalezitosti zustavaji stejny (tier 8 se neda hrat) ale zase na druhou stranu hraje se o dost prijemneji.Co se tyce podpory vice jader tak me je to volny, hlavnim je aby se hra nesekala, nelagovala a hrala se dobre.
BTW: Tech tree me taky nesedi, radsi bych starsi vzhled. -
celkem pěkný, trailer, až na to, že ten corsair proti bf-109 v tropickém moři nedábá žádný smysl, čímž to zkazili, jsem každopádně zvědav, co z té hry vyleze, jestli to bude tak zábavné, jako s tanky
-
taky jsem měl možnost vyzkoušet obě hry a mohu říct, že War Thunder je co se kvality a ovládaní strojů týče mnohem nad WoW a je velká škoda, že se games.cz War Thunderu moc nevěnuje. Jinak kdo by měl zájem mám 3 volné klíče do bety War Thunderu, tak se mě když tak ozvěte na mail resina11@gmail.com.
-
Cela ta hra je proste stransej neoptimalizovanej shit, tanky ve vzduchu proste fungovat nebutou. od navrhu bitvy 15v15 az bo blbej interface. Cele je to zmetek.
-
jako pravy letecky fanda.. jsem poznal vse az na uvodni sekvenci (dvouplosniky..) ale od lavocek a 109 se chytam...
nicmene.. v closed bete jsem hodne dlouho, a odehral jsem jen par bitek.. vic ani znat nepotrebuju jako vyznavac simulatoru tomuto titulu proste neprijdu na slovo..
a radsi zustanu u vernejch 1946, DCS:A10, FSX, X-plane apod. a toto mi do masiny proste nesmi -
Protože Wargaming zasadně neopravuje bugy. Ve World of Tanks jsou bugy několik let staré, je toho plné fórum, ale nic se s tim neděje.
Oni jen přidavaji nove mapy a vybavení. Ten archaický engine s podporou jednoho jádra mluví sám za sebe. Jejich jediná strategie je přilákat nové hráče a vycucat z nich prachy. 40 mil. registrací je k pláči, když počet hrajících hráčů je pořád víceméně stejný. -
Ja jsem hodne zvedavej na DCS P51d... nejspis do nej case pujdu: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=87391
-
no jinak teda War Thunder zatím rozhodně lepší a prozatím si nemůžu pomoct, ale nepřijde mi, že by se Warplanes nějak zlepšoval, přidali upgrady do tech tree a jsou totálně divný(ale ve stylu posledního updatu WoT teda, tam to taky pěkně po*rali ty tech tree)
-
Mas pravdu taky jsem v closed bete to upgradovani je mnohem horsi jak v tankach pro me spatne prehledny .. Do boju nechodim pac z nich malo mam takze bombarduju nicim vsechny mozny zakladny ....
ovladani je prazvlastni hlavne otaceni nic pro neurotiky .. -
tys zjistil, že nepodporuje čtyřjádra? on nepodporuje ani 2-jádra, stejně jako ve WoT, aby taky jo, když je stejnej *1*
-
no ultimátní letový model ti do onlinovky nikdo nedá...
každopádně Il-2 je prostě hodně velkej etalon, ale jinak Rise of Flight WWI no a pak DCS a Lock On:Flaming Cliffs 2, moc víc se asi v dnešní době co se týče hardcore simulátorů čekat nedá... -
Kup si LEVEL je tam volnej klíč do BETY. *3*
-
Jsem v closed bete, a zatim jsem si poznamenal divny ovladani, bombarder vydelava vic penez i xp bombardovanim cilu coz je strasne lehke, stihaci vydelavaji strasne malo pri dogfightech, zvlastni tech tree, divne se to unlockuje a aplikuje.No uvidime co z toho bude.
-
F-3F "Flying Barell" , I-153, HS-126, Bf 109F, La-5, F-4U "Corsair", Ju-88G.
-
Diky moc za zjisteni war thunder, vubec jsem nevedel ze tady neco takoveho je...ted jen cekat jestli prijde klic.....jinac wow jsem zkousel, ale ovladani a pocit ze hry nic moc. Z tech her me nejvice zatim bavi wot.
-
Jak muzes nadavat na letovy model kdyz je to renderovany trailer co nema s hratelnosti a chovanim lletadla ve hre nic spolecneho?