Přejít na výpis diskuzí
Defilé smrtících letounů v traileru na World of Warplanes
3.10.2012 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
erghhhh! ja ci taky *3*
-
Ten War Thunder vypadá imho velmi lákavě! Aneb diskuze plní svůj účel a já jsem se dozvěděl zase něco, co jsem nevěděl ;o)
-
Mne se to moc libilo - 15-20 minut stoupat aby clovek dostal nepratelsky pruzskumny letoun a pak to vsechno ztratit v nekolika manevrech a honit se u zeme... lital jsem Fokker E.3 a fakt me to bavilo :D
-
Připadne mě že letadlo nemá žádnej tah mam teda jen tu první plečku ale moc mě to nepřesvědčilo. *13*
-
tak jestli je tam podobnej systém tak se mi to bude též moc líbit, ano je to arkade, křižujte mě, ale já nepotřebuji joystick abych měl orgasmus z pocitu letu :)
-
Ja sem pomerne zvyklej z Freelancera na tenhle styl ovladani.
-
To jsou spíš létající howna než letadla, podle ovládání.
-
Sakra práce!! Teď jsem si vzpomněl, že jsem se hlásil do bety a tak se kouknu na mail a tam invite. Jsem to ale trdlo *7*
-
Mno Rise jsem hrál...tam je bohužel problém v tý první světový;). Já radši leteckou válku 2.světový.
-
Ale je, len je to z 1.svetovej a robia to ludia, co pracovali aj na IL-2. Tu mas odkaz:http://riseofflight.com/en
-
Mno to vypadá líp i war thunder...nicméně už si tady připadám jak dědek...přoč do dneška nikdo neudělá lepší letový model než má IL2? Všichní řešej grafiku, ale hratelností to nikdo neposouvá kupředu. A to není jen v simulátorech. Skoro u každý novinky už existuje věc ve který už to bylo udělaný líp jen to není třeba tak nažehlený a když to člověk zmíní, tak ho tu lidi ukřižujou za to, že je nostalgik...
-
Jsem v bete WoW i War Thunder (dříve World of Planes) a musím říct že WoW nesahá WT ani po paty...
-
Ja trošku bojuju s ovládáním. *9*
-
Z bety mam zatim snad jen pozitivni zazitky az na to ze engine nepodporuje ctyrjadra, coz me prakticky nuti hrat na low i kdyz mam PC jsem si postavil na konci minulyho roku, takze porad stredni high end.
-
Takhle hra opravdu nevypadá (škoda) *14*