Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn
    Jsem v closed bete, a zatim jsem si poznamenal divny ovladani, bombarder vydelava vic penez i xp bombardovanim cilu coz je strasne lehke, stihaci vydelavaji strasne malo pri dogfightech, zvlastni tech tree, divne se to unlockuje a aplikuje.No uvidime co z toho bude.
    • Mas pravdu taky jsem v closed bete to upgradovani je mnohem horsi jak v tankach pro me spatne prehledny .. Do boju nechodim pac z nich malo mam takze bombarduju nicim vsechny mozny zakladny ....
      ovladani je prazvlastni hlavne otaceni nic pro neurotiky ..
  • Jsem v bete WoW i War Thunder (dříve World of Planes) a musím říct že WoW nesahá WT ani po paty...
    • Hanzales
      Ten War Thunder vypadá imho velmi lákavě! Aneb diskuze plní svůj účel a já jsem se dozvěděl zase něco, co jsem nevěděl ;o)
  • taky jsem měl možnost vyzkoušet obě hry a mohu říct, že War Thunder je co se kvality a ovládaní strojů týče mnohem nad WoW a je velká škoda, že se games.cz War Thunderu moc nevěnuje. Jinak kdo by měl zájem mám 3 volné klíče do bety War Thunderu, tak se mě když tak ozvěte na mail resina11@gmail.com.
  • Sakra práce!! Teď jsem si vzpomněl, že jsem se hlásil do bety a tak se kouknu na mail a tam invite. Jsem to ale trdlo *7*
    • Hanzales
      erghhhh! ja ci taky *3*
      • BoB.2
        Kup si LEVEL je tam volnej klíč do BETY. *3*
        • přesně taky hraju
  • Diky moc za zjisteni war thunder, vubec jsem nevedel ze tady neco takoveho je...ted jen cekat jestli prijde klic.....jinac wow jsem zkousel, ale ovladani a pocit ze hry nic moc. Z tech her me nejvice zatim bavi wot.
  • Mno to vypadá líp i war thunder...nicméně už si tady připadám jak dědek...přoč do dneška nikdo neudělá lepší letový model než má IL2? Všichní řešej grafiku, ale hratelností to nikdo neposouvá kupředu. A to není jen v simulátorech. Skoro u každý novinky už existuje věc ve který už to bylo udělaný líp jen to není třeba tak nažehlený a když to člověk zmíní, tak ho tu lidi ukřižujou za to, že je nostalgik...
    • no ultimátní letový model ti do onlinovky nikdo nedá...

každopádně Il-2 je prostě hodně velkej etalon, ale jinak Rise of Flight WWI no a pak DCS a Lock On:Flaming Cliffs 2, moc víc se asi v dnešní době co se týče hardcore simulátorů čekat nedá...
      • Ja jsem hodne zvedavej na DCS P51d... nejspis do nej case pujdu: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=87391
    • Jak muzes nadavat na letovy model kdyz je to renderovany trailer co nema s hratelnosti a chovanim lletadla ve hre nic spolecneho?
    • Ale je, len je to z 1.svetovej a robia to ludia, co pracovali aj na IL-2. Tu mas odkaz:http://riseofflight.com/en
      • Mno Rise jsem hrál...tam je bohužel problém v tý první světový;). Já radši leteckou válku 2.světový.
        • Mne se to moc libilo - 15-20 minut stoupat aby clovek dostal nepratelsky pruzskumny letoun a pak to vsechno ztratit v nekolika manevrech a honit se u zeme... lital jsem Fokker E.3 a fakt me to bavilo :D
  • no jinak teda War Thunder zatím rozhodně lepší a prozatím si nemůžu pomoct, ale nepřijde mi, že by se Warplanes nějak zlepšoval, přidali upgrady do tech tree a jsou totálně divný(ale ve stylu posledního updatu WoT teda, tam to taky pěkně po*rali ty tech tree)
    • Protože Wargaming zasadně neopravuje bugy. Ve World of Tanks jsou bugy několik let staré, je toho plné fórum, ale nic se s tim neděje.

Oni jen přidavaji nove mapy a vybavení. Ten archaický engine s podporou jednoho jádra mluví sám za sebe. Jejich jediná strategie je přilákat nové hráče a vycucat z nich prachy. 40 mil. registrací je k pláči, když počet hrajících hráčů je pořád víceméně stejný.
      • sugyn
        Ja bych ty tanky zas tak cerne nevidel, vysel novy engine, par veci se predelalo.Pancir a dela prosli normalizaci, sice ano nektery zalezitosti zustavaji stejny (tier 8 se neda hrat) ale zase na druhou stranu hraje se o dost prijemneji.Co se tyce podpory vice jader tak me je to volny, hlavnim je aby se hra nesekala, nelagovala a hrala se dobre.
        BTW: Tech tree me taky nesedi, radsi bych starsi vzhled.
  • jako pravy letecky fanda.. jsem poznal vse az na uvodni sekvenci (dvouplosniky..) ale od lavocek a 109 se chytam...

nicmene.. v closed bete jsem hodne dlouho, a odehral jsem jen par bitek.. vic ani znat nepotrebuju jako vyznavac simulatoru tomuto titulu proste neprijdu na slovo..
    a radsi zustanu u vernejch 1946, DCS:A10, FSX, X-plane apod. a toto mi do masiny proste nesmi
  • Cela ta hra je proste stransej neoptimalizovanej shit, tanky ve vzduchu proste fungovat nebutou. od navrhu bitvy 15v15 az bo blbej interface. Cele je to zmetek.
  • BoB.2
    Takhle hra opravdu nevypadá (škoda) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit