Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohl byste mi někdo poslat klíč do bety na wow děkuji
  • F-3F "Flying Barell" , I-153, HS-126, Bf 109F, La-5, F-4U "Corsair", Ju-88G.
  • zatim pomalu testuju hra běži hezky...
  • Tomuhle prochlastanemu studiu z Beloruska zvanem WG uz neverim ani nos mezi ocima, to co provedli s WoT je do oci bijici hnus, ktery je postaven na tezkem ryzovani penez z hracu. Z prvu to byla dobra hra ,ale ted je to jen masina na prachy a vsechno je tomu podmaneni vcetne hratelnosti. Takze zadne F2P ale P2P.
  • Pilgrim66
    Z bety mam zatim snad jen pozitivni zazitky az na to ze engine nepodporuje ctyrjadra, coz me prakticky nuti hrat na low i kdyz mam PC jsem si postavil na konci minulyho roku, takze porad stredni high end.
    • tys zjistil, že nepodporuje čtyřjádra? on nepodporuje ani 2-jádra, stejně jako ve WoT, aby taky jo, když je stejnej *1*
    • BoB.2
      Ja trošku bojuju s ovládáním. *9*
      • Jazz
        To jsou spíš létající howna než letadla, podle ovládání.
        • BoB.2
          Připadne mě že letadlo nemá žádnej tah mam teda jen tu první plečku ale moc mě to nepřesvědčilo. *13*
        • Pilgrim66
          Ja sem pomerne zvyklej z Freelancera na tenhle styl ovladani.
          • tak jestli je tam podobnej systém tak se mi to bude též moc líbit, ano je to arkade, křižujte mě, ale já nepotřebuji joystick abych měl orgasmus z pocitu letu :)
  • celkem pěkný, trailer, až na to, že ten corsair proti bf-109 v tropickém moři nedábá žádný smysl, čímž to zkazili, jsem každopádně zvědav, co z té hry vyleze, jestli to bude tak zábavné, jako s tanky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit