Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim, ze by se ti hodil jeden ze zakladu makroekonomie:"cilem firem v dlouhem obdobi je maximalizace zisku." Svet je pak mnohem jednodussi a krasnejsi, kdyz se na to podivas ocima tehle poucky. Kvalitni hry jsou fajn, ale z pohledu firmy - neni zaruka zisku, je to nakladny a koneckoncu hrac-zakaznik si to stejne koupi i kdyz na to pak bude nadavat
  • flash789
    jak jsem uz rikal několikrát..dojde to tak daleko ze si koupim hru, prijde mi mail o cem byla a slečna z EA mi ho prijede v*kourit, abych mel ten zážitek..
  • A este k tomu maju dalsiu zamienku na zjednodusovanie hier - cim vatsi koridor, cim menej moznosti hrac ma tym je jednoduchsie predikovat.
  • XorxoxTalarius
    Predstava ze mam ve hre predikcni software se mi moc nelibi, kdyz pominu fakt ze tyto udaje posila dale, tak se mi prici ze to ze mne dela laboratorni morce ...
  • Je to Ryža, cele je to len aby eliminovali piratstvo, o nicom inom. Vsetky kroky za poslednu dekadu boli len otom ako ziskat profit viac a viac.
    Je to smutne a odpudive, namiesto kvalitnych hier co si zasluzia pozornost, hladaju sposob ako zarobit co najjednoduchsie. ...
  • Ti vědci asi neměli na škole problémy s matikou...
  • Jsem zvědavý, jestli nás čeká podobný "boom" jako u digitální distribuce v poslední dekádě. Fandím tomu, ale je to ještě v plenkách (mimochodem ČR se jako testovací krajina nakrásně hodí - tuším jsme v top10 nejrychlejších připojení na světě) - z počátku to bude asi limitováno žánrem atp. - např. singleplayer akční adventuru si i s tímto pingem umím snadno představit - ale FPS multiplayer je samozřejmě zatím vyloučen...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit