Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    MP demo? Kdo se prosil o MP demo? Já se těšil že ozkoušim singl (ne betu sem nezkoušel a zkoušet nebudu). No co se dá dělat holt počkám na full..
  • hmm .. co nevim jako ostatni ale na MP zrovna u Crysis zvedavy nejsem .. to nemohli udelat SP i MP demo at vime jestli koupit ...
    • tak demo je hlavne dulezity tim, ze si vyzkousis jak ti pujde hra
    • asi tak nějak, jednička se mi líbila příběhem, co jsem hrál Betu, tak příběh veškerý žádný...
  • sice to pirati dali na net a ja si to stach ale ta hra je upe goooood grafika jak cip doporučuju vam to *3*
    • Jozef123
      A ten pirát sa volal Cevat Yerli *1*
    • no, ta Beta bude ještě rozdíl oproti finální verzi. Pokud chceš soudit betu, tak na první díl grafikou nemá. Finální verzi hodnoť až bude. PS: kdyby to vyšlo jako nová hra tak OK, jako pokračování Crysis mě to zklamalo, hodně konzolové...
      • Beta sla pouze pod dx9,takze finalni hra by mela vypadat minimalne jako prvni crysis.Jinak taky mi prijde ,ze nebyt nano obleku ,tak je to uplne jina hra co nema s crysis moc spolecneho.
        Celkem me zklamal ten priklon k vetsi arkadovosti a mensich linearnejsich map.
        Chapu,ze chteli zemnit prostredi,ale proc museli z toho udelat takovy koridor.Ach jo
    • To nedali na net pirati ale tester primo z cryteku :D
      • Urug
        a to z něho nedělá piráta?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit