Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL, je zábava tady číst to brečení :D:D Jako vždy, PC hráči největší tvrďáci, ale jakmile něco není pro PC ale pro konzole tak se brečí a fňuká, kde to jde :D
    • No ja nvm kdo brecel nad BF3, ze budou mit min hracu v multaku.
    • samozřejmě že jo, konzolisti snad nebrečej?? ty brečej 100× víc... A hlavně, co je nejdůležitější, tak poslední dobou vychází stále více her na konzole jak tak pozoruji, stále se odkládá vydání pc verzí, prostě ted maj velkou výhodu konzolisti, ale na jak dlouho...
      • Navždy - poděkujme pirátům.
        • takže vlastně PCčkáři můžou poděkovat samy sobě navzájem *1*
          • Cajk
            ono to není zase tak jednoduchý.. Stačí se naučit vidět za roh:)
  • takže tobě už plandá a sám nestojí ...mno to jenom odpovídá tvému projevu, seschlej starej kkt
    • to je pro Adam Gebauer z Telekomky, chyba v zapisu *7*
  • Ubisoft si mozu s tou hrou robit co len chcu, su vlastnici, len nech sa nedivia, ze sa to potom nebude predavat a hadzat to budu samozrejme na piratstvo (ako inak, predajnost NIKDY nema nic spolocne s kvalitou hry :D )
    • Ano, přesně !!! Za všechno můžou piráti :D Slavníé DRM od Ubi... bože, nechápu jak můžou bejt v tom studiu tak tupý, že si pořád namlouvaj že jim DRM něco vylepšilo... sami dobře vědí, jaký s tim jsou problémy, že kolikrát museli vydávat sami patch, co jejich ochranu odstranil apod.... Holt když nevědi jak dál, tak budou trápit PC fandy všemi způsoby...
  • Možná to potrvá chvilku ale někdo tohle prolomí :-) vytvoří program, který bude simulovat připojení k servrům ubisoftu nebo něco podobného. Nic není neprolomitelné a machři z skidrow či podobné si s tím poradí, to je můj názor :-)
  • možná to bude blbost,težko říct...každopádně DMR mi nevadí a demo prubnu:-)
  • Tahle hra nestojí ani za to stáhnutí.
    • Pravda prehazovat si auta jak kkt blbost mozna to bude dobre ale jen z te myslenky mi to pripada jako blbost
  • ubisoft fuj
  • Strčte si to někam, já si počkám na demo od Skidrow :o)
    • :D :D tak nevim jak vy, ale já myslim že když to nevydá studio tak to nevydá ani crackerská grupa :D :D
      • Promiň, špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem, že je to jasný. Měl jsem napsat "demo" v uvozovkách, čili cracklej release, teprv pak se rozhodnu, jestli koupit, či ne...
  • PC? na tom dnes ještě někdo hraje?
    • Jseš teda dobrý kokos... PC je nejlepší, konzole sou 5račky pro malý haranty
    • Vieš, my staršia generácia hráčov ti všetci povieme niet nad PC. A to som mal aj PS1, PS3, XBOX360! A na PC sa nič nechytá. Takže váž slová. Inak by som odhadol že máš tak max. 16 rokov *1*
      • Duuku_cz
        Chyba :D Hral sem dost na Commodore 64 (to byly casy :) ), hral sem dost na PC, hral sem dost na PS1 a ted na PS3 a ja ti tohle rozhodne tvrdit nebudu. Jo a z ceho si prosim te poznal ze mu je max. 16 let? Ono to byva tak, ze kdo takhle narazi na nekoho mladsi vek sam nema 18+ a dela ze sebe buh vi jakyho borce ;)
      • Přesně na PC se lepá hrají hry než na konzolích( nemluvím o sportu a zavodních hrách ), ale k tomu věku můj syn a jeho kamarádi mají stejný věk a konzole nenávidí
        • joo a ty si retardovani kkt PC jde do sraxek na pc muzes hrat tak maxymalne hopsacky ze stranek superhry na konzolich jsou nejlepsi strilecky a strategie ani ty vase stare sraxky typu diablo se nevyrovnaji dnesnim hram ta grafika je bozy tak toho nech a pokud tvuj syn a je ho kamaradi nechcou xbox tak jsou to retardovani kkti kteri nevi co chcou jooo to je presne ono retardi co nevy co chcou na xbox nic nema nic cooodko 4ewar
          • Kdyby jsi se raadši naučil psát, maxymálně, kde jsi to viděl, na Marsu?
          • Adamku, cg k dalšímu výstupu a teď si mužeš vzít zase prášky, přeji pěkný večer
            • ale mam pravdu prasky neberu maximalne viagru buznicko
    • jj, ještě je naštěstí dost lidí, který nejsou jen ovce. bohužel těch ovcí, který si nechaj od ovčáků (vydavatelů) linkovat cestu, je ještě víc:(
      • Dobrý den, vysvětlete mi prosím, co je myšleno tím diktováním pro konzolisty. Nemám konzoli a hraju taky na PC, ale nemyslím si, že hrát na konzoli znamená být někomu podřízen (alespoň ne méně, než na PC).
    • ano hraje a je to daleko lepsi jak ta tvoje konzole
  • tahle hra je jenom vysmech vsem hram *1* To neni mozny, kdo muze udelat takovouhle hru, bez napadu a tak dale.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit