Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať si to klidně hodí za klobouk. Nejlepší Driver byla stejně jednička!
  • proč to vůbec vydávají na pc?
  • První dva díly byli Super.....Ale tohle mě připadá jako hrozná ptákovina díky nechci.
  • Tohle mi fakt žíly netrhá. Takovej sr*nec ať si klidně nechaj na konzolích.
  • 1.ten popis troch misii je dostatocne odpudzujuci,takze ma tato hra nezaujima
    2.tymto ich postojom(otravna ochrana,no demo for PC) len dosiahnu to,ze zvysia pocet piratenych verii na PC.
    co za manazerov to zamestnavaju? *7*
  • mne je to jedno ja blbosti nekupujem...
  • mně je to jedno, já mám pc i xbox *1*
    • Nechápu za co ty mínusy. Já neříkám, že jsou konzole lepší, jen oznamuju, že mám xbox... A když všichni píšete, že je ta hra stejně na prd, tak proč sem vůbec píšete, proč dáváte všem co se jenom zmíní o konzoli mínusy?? nechápu...
      • *1* *1* *1* *1* jste opravdu vtipný, nic jinýho než to tlačítko mínus neznáte co? ani vyjádřit se neumíte...
    • Mně je to taky jedno, stejně je to koko*ina *1*
  • ne na PC jak dneska překvapivé *10*
  • Preed
    Tak ked im to nezaraba tak nech tie hry na pc nerobia,ale tento pristup je teda pri najmensom divny,debilne online ochrany,neskore vydania hier aj toto,ocividne vsetkym pc hracom se*u na hlavu a vobec im to nepripada divne ale aj tak tie hry robia lebo im to predsalen nieco zarobi zrejme.
  • That´s why i hate Ubisoft..
    • Jj nechápu, proč nemůžeš ku*va mluvit česky... amerikanizace je v plném proudu koukám. Pro lidi jako jsi ty je jeden pracovní název a to "Stupyd". Mimo jiné všechny tvé reakce jsou v angličtině.
      • jestli mu nerozumíš ani to tak je to opravdu smutný (jestli rozumýš a já si myslím že jo pak nevím co si stěžuješ) a jaká amerikanizace anglicky mluví i jinde. A jestli ti připadá "stupyd" umět anglicky tak si blázen

PS než příjde nějaká reakce na můj pravopis, nikdy to po sobě nečtu a už vůbec nekontroluju chyby to je to poslední co bych na diskuzi o hrách dělal

PS 2 těším se na odpovědi typu tak se odstěhuj do ameriky *1* *1* *1* *1* *1*
        • Amylee.Anderson
          Ale napsat "rozumýš" je vážně velmi tragické...
          • Amylee.Anderson
            Střední? I učiliště je moc...
            • ke všem: čeština je zbytečnost a to neříkám ani proto abych vás naštval ani proto že bych si hrál na nějakého super angličana kdyby se všude mluvilo jednim jazykem nebo na světě byly třeba jen tři čtyři bylo by to lepší. chválím jak naši předkové hajili samostatnost a svobodu naši země a většina tradic by zůstala zachována i s jednotným jazykem pouze si myslím že je hloupost aby každý malí stát měl svůj vlastní jazyk což pro obyvatele daného státu nepřináší žádné výhody. navíc je dost států jenž svůj vlastní jazyk nemají a jsou scela samostatní. A pokud vím většina lidí v mém okolí se mnou souhlasí jestli očekáváte že budu pocitovat hrdost k českému jazyku tak bohužel ne

ps píšu to narychlo tak se neohlížím na tečky a čárky
              ps 2 haha kromě simpsnových je český dabing u nových ( o starých cizích filmech to neplatí) filmů a seriálů otřesný o hrách ani nemluvím koneckonců i stanice prima cool začala nebo začne vysílat serial How I Met Your Mother v originále s titulky a to dávají i nadabovanou verzi a např seriály jako Futurama nebo The Big Bang Theory a mnohé další jsou v originále nepopsatelně lepší. a ty seriály od nichž se neočekává taková sledovanost jsou vyloženě odfláklé. Jsem vždy rád když se v tv objeví něco v původním znění
              ps3 na střední jsem byl a čeština vždy jen zdržovala od učení se na důležitější předměty *1* *1* *1*
          • radši budu umět dobře anglicky a špatně česky než obráceně to přehnané vlastenectví mi leze krkem. kdyby se unás mluvilo anglicky bylo by to jen dobře teda pokud neučíš na škole češtinu.
            a ještě otřesní čeští dabéři by přišli o práci.
            a teď můžou vlastenci dávat mínuska
            • Neslouhlasím s ničím z toho co jsi napsal. To, že kdyby se u nás mluvilo jen anglicky by bylo naprosto úžasné si fakt nemyslím. Ano sám sebe považuju za vlastence, proto mi vadí, když neustále na českých/slovenských fórech píšou lidi anglicky.
              To s těma dabérama... jako příklad ti uvedu Simpsonovi, kde je anglický dabing naprosto příšerný a česká verze jasně exceluje. A takových případů je víc.
              Tato diskuze nejde zakončit jinak než "That's it".
            • Cajk
              jsi id*ot. Mínusu je na tebe škoda. To nemá s vlastenectvím co dělat, až budeš na střední škole, třeba vám to tam vysvětlej.
        • heh,chtěl jsem napsat něco podobnýho,ale pak jsem si to rozmyslel....Říkal jsem si,že mi to za to nestojí...ale asi by to za to stálo koukám:-)))
          v dnešní době někomu nadávat,že něco napíše anglicky a ještě to nazývat amerikanizace-úlet největší....ale zase jsem o něco chytřejsí - všechno co je anglicky je americký...:-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit