Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle mi fakt žíly netrhá. Takovej sr*nec ať si klidně nechaj na konzolích.
  • Strčte si to někam, já si počkám na demo od Skidrow :o)
    • :D :D tak nevim jak vy, ale já myslim že když to nevydá studio tak to nevydá ani crackerská grupa :D :D
      • Promiň, špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem, že je to jasný. Měl jsem napsat "demo" v uvozovkách, čili cracklej release, teprv pak se rozhodnu, jestli koupit, či ne...
  • mne je to jedno ja blbosti nekupujem...
  • Klasika, na PC se háže bobek, kdo by se dělal s něčím pro platformu která vydělává nejméně že. *4*
    • Leonidasss
      A bude hůř.
      • Ma pravdu tak proc ty minuska?
  • ne na PC jak dneska překvapivé *10*
  • LOL, je zábava tady číst to brečení :D:D Jako vždy, PC hráči největší tvrďáci, ale jakmile něco není pro PC ale pro konzole tak se brečí a fňuká, kde to jde :D
    • No ja nvm kdo brecel nad BF3, ze budou mit min hracu v multaku.
    • samozřejmě že jo, konzolisti snad nebrečej?? ty brečej 100× víc... A hlavně, co je nejdůležitější, tak poslední dobou vychází stále více her na konzole jak tak pozoruji, stále se odkládá vydání pc verzí, prostě ted maj velkou výhodu konzolisti, ale na jak dlouho...
      • Navždy - poděkujme pirátům.
        • takže vlastně PCčkáři můžou poděkovat samy sobě navzájem *1*
          • Cajk
            ono to není zase tak jednoduchý.. Stačí se naučit vidět za roh:)
  • Ať si to klidně hodí za klobouk. Nejlepší Driver byla stejně jednička!
  • prvni driver byl jednou z nejlepsich "auto" her. proc se jednoduse nemuzou vratit k puvodnim nejuspesnejsim konceptum? obecne vsechny serie ruznych firem. NECHAPU...
  • Možná to potrvá chvilku ale někdo tohle prolomí :-) vytvoří program, který bude simulovat připojení k servrům ubisoftu nebo něco podobného. Nic není neprolomitelné a machři z skidrow či podobné si s tím poradí, to je můj názor :-)
  • 1.ten popis troch misii je dostatocne odpudzujuci,takze ma tato hra nezaujima
    2.tymto ich postojom(otravna ochrana,no demo for PC) len dosiahnu to,ze zvysia pocet piratenych verii na PC.
    co za manazerov to zamestnavaju? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit