Přejít na výpis diskuzí
Demo Driver: San Francisco vyjde už zítra – ne však na PC
9.8.2011 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
tahle hra je jenom vysmech vsem hram *1* To neni mozny, kdo muze udelat takovouhle hru, bez napadu a tak dale.....
-
Ubisoft si mozu s tou hrou robit co len chcu, su vlastnici, len nech sa nedivia, ze sa to potom nebude predavat a hadzat to budu samozrejme na piratstvo (ako inak, predajnost NIKDY nema nic spolocne s kvalitou hry :D )
-
-
Ano, přesně !!! Za všechno můžou piráti :D Slavníé DRM od Ubi... bože, nechápu jak můžou bejt v tom studiu tak tupý, že si pořád namlouvaj že jim DRM něco vylepšilo... sami dobře vědí, jaký s tim jsou problémy, že kolikrát museli vydávat sami patch, co jejich ochranu odstranil apod.... Holt když nevědi jak dál, tak budou trápit PC fandy všemi způsoby...
-
-
Nemá se k tomu ani smysl vyjadřovat, jako každej driver (kromě prvního) to bude propadák. Fakt jeden díl horší než druhej, zatím my to vždicky přišlo jako laciná, béčková napodobenina GTA, a to je přesně ono, tu hru si koupí fanoušci GTA, aby měli nějakou sandboxovku v ulicích, než vyjde GTA V popřípadě Saints row III. Pro ostatní lidí je to zbytečná koupě protože by tu hru stejně smazaly z HDD ještě před půlkou příběhu (což při dnešní kvalitě her znamená po čtyřech hodinách *1* ) takže kdo si to bude chtít zahrát tak si to stáhne...
-
-
A právě proto je demo potřeba. Vím, že předchozí díly (souhlas, kromě jedničky) byly sra*ky, ale toto by mohlo být dobré. Ale protože není demo, nemám důvod ke koupi. Holt počkám na recenze.
-
-
oni dobře vědí proč nedělají demo, stejně ten sh*t hrát nikdo nebude...
-
Já bych věděl o možnosti, jak si hru před koupí vyzkoušet *1* *5*
-
-
a potom nech sa nestazuju na piratstvo.....keby to tu nebolo, tak si clovek kupi kdejaku kravinu, kedze si to nema ako odskusat (na PC dema vydavatelia vacsinou kaslu).....
je tu piratstvo.....to priznavam.....no niekto to odsudzuje.....ja nie....nehovorim, ze je dobre si hru stiahnut a dohrat dokonca......ale minimalne na odskusanie je to idealne.....a ak ma to bavi, tak hura do obchodov ist utratit tych 30-40€ za zabavnu hru.....ak ma to nebavi, tak to odinstalujem a usetrim 40€.....
a hned si mozeme vsimnut, ze vydavatelstva sa stazuju, ze im klesli predaje, ked nevydaju dobru hru :) ved priznajme si to......kto by si nekupil kvalitnu hru? :)
(PS: uz len cakam na nejakych "inteligentov", ktori mi budu tlct do hlavy, ze aj toto je piratstvo....podla mna je to moje vlastne demo....nikomu tym neskodim, pretoze ak je hra kvalitna, tak si ju kupim......
no ale stale sa najde nejaky blbec, ktory nerobi ani toto, a kazdu hru si povinne kupuje...potom je nastvany, ked ma doma 30 hier za mesiac a z toho su kvalitne len 3....je nastvany a potrebuje si vybit zlost....a tak bude komentovat tento prispevok, ze piratstvo je zlo....pretoze on na hrach minie 300€ mesacne a ja len 100€ :) a zabavime sa rovnako dobre)
(PS2: skratka casy su ine, nez boli kedysi.....kedysi vychadzalo menej hier, takze clovek sa stihol v tom vsetkom orientovat....teraz to uz mozne nie je.......tak isto ako napr. hudba.....aj tu si najprv stiahnem....popocuvam.....a ked je vynikajuca, kupim ju, a dam do zbierky....) -
-
Přesně tohle jsem dělal i dřív. Dnes tedy už nestahuji, ale zase je pravdou, že novou hru si bez dema rozhodně nekoupím, rozhodně né za plnou (čti: přemrštěnou) cenu. Ale... zase se mi to nechce stahovat. Proto jak jsem v jednom příspěvku psal, kupuji jen osvědčené kvality *3*. Nejlepší stejně je, počkat si pár měsíců na zlevnění a pak koupit *2*.
-
-
-
První dva díly byli Super.....Ale tohle mě připadá jako hrozná ptákovina díky nechci.
-
proč to vůbec vydávají na pc?
-
Fuck ubi ...Pro PC ne a pro Xbox 360 se musi platit zlata karta na 1 rok tak ze na 2 veci...
Kaslu jim na tu hru. Uz aby Ubi skrachovalo aby byl konecne klid. -
A pak proc je na PC tak rozsirene piratstvi........ ;)
-
-
kvuli vasim konzoli
-
-
mně je to jedno, já mám pc i xbox *1*
-
-
Nechápu za co ty mínusy. Já neříkám, že jsou konzole lepší, jen oznamuju, že mám xbox... A když všichni píšete, že je ta hra stejně na prd, tak proč sem vůbec píšete, proč dáváte všem co se jenom zmíní o konzoli mínusy?? nechápu...
-
-
*1* *1* *1* *1* jste opravdu vtipný, nic jinýho než to tlačítko mínus neznáte co? ani vyjádřit se neumíte...
-
-
Mně je to taky jedno, stejně je to koko*ina *1*
-