Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • That´s why i hate Ubisoft..
    • Jj nechápu, proč nemůžeš ku*va mluvit česky... amerikanizace je v plném proudu koukám. Pro lidi jako jsi ty je jeden pracovní název a to "Stupyd". Mimo jiné všechny tvé reakce jsou v angličtině.
      • jestli mu nerozumíš ani to tak je to opravdu smutný (jestli rozumýš a já si myslím že jo pak nevím co si stěžuješ) a jaká amerikanizace anglicky mluví i jinde. A jestli ti připadá "stupyd" umět anglicky tak si blázen

PS než příjde nějaká reakce na můj pravopis, nikdy to po sobě nečtu a už vůbec nekontroluju chyby to je to poslední co bych na diskuzi o hrách dělal

PS 2 těším se na odpovědi typu tak se odstěhuj do ameriky *1* *1* *1* *1* *1*
        • Amylee.Anderson
          Ale napsat "rozumýš" je vážně velmi tragické...
          • Amylee.Anderson
            Střední? I učiliště je moc...
            • ke všem: čeština je zbytečnost a to neříkám ani proto abych vás naštval ani proto že bych si hrál na nějakého super angličana kdyby se všude mluvilo jednim jazykem nebo na světě byly třeba jen tři čtyři bylo by to lepší. chválím jak naši předkové hajili samostatnost a svobodu naši země a většina tradic by zůstala zachována i s jednotným jazykem pouze si myslím že je hloupost aby každý malí stát měl svůj vlastní jazyk což pro obyvatele daného státu nepřináší žádné výhody. navíc je dost států jenž svůj vlastní jazyk nemají a jsou scela samostatní. A pokud vím většina lidí v mém okolí se mnou souhlasí jestli očekáváte že budu pocitovat hrdost k českému jazyku tak bohužel ne

ps píšu to narychlo tak se neohlížím na tečky a čárky
              ps 2 haha kromě simpsnových je český dabing u nových ( o starých cizích filmech to neplatí) filmů a seriálů otřesný o hrách ani nemluvím koneckonců i stanice prima cool začala nebo začne vysílat serial How I Met Your Mother v originále s titulky a to dávají i nadabovanou verzi a např seriály jako Futurama nebo The Big Bang Theory a mnohé další jsou v originále nepopsatelně lepší. a ty seriály od nichž se neočekává taková sledovanost jsou vyloženě odfláklé. Jsem vždy rád když se v tv objeví něco v původním znění
              ps3 na střední jsem byl a čeština vždy jen zdržovala od učení se na důležitější předměty *1* *1* *1*
          • radši budu umět dobře anglicky a špatně česky než obráceně to přehnané vlastenectví mi leze krkem. kdyby se unás mluvilo anglicky bylo by to jen dobře teda pokud neučíš na škole češtinu.
            a ještě otřesní čeští dabéři by přišli o práci.
            a teď můžou vlastenci dávat mínuska
            • Neslouhlasím s ničím z toho co jsi napsal. To, že kdyby se u nás mluvilo jen anglicky by bylo naprosto úžasné si fakt nemyslím. Ano sám sebe považuju za vlastence, proto mi vadí, když neustále na českých/slovenských fórech píšou lidi anglicky.
              To s těma dabérama... jako příklad ti uvedu Simpsonovi, kde je anglický dabing naprosto příšerný a česká verze jasně exceluje. A takových případů je víc.
              Tato diskuze nejde zakončit jinak než "That's it".
            • Cajk
              jsi id*ot. Mínusu je na tebe škoda. To nemá s vlastenectvím co dělat, až budeš na střední škole, třeba vám to tam vysvětlej.
        • heh,chtěl jsem napsat něco podobnýho,ale pak jsem si to rozmyslel....Říkal jsem si,že mi to za to nestojí...ale asi by to za to stálo koukám:-)))
          v dnešní době někomu nadávat,že něco napíše anglicky a ještě to nazývat amerikanizace-úlet největší....ale zase jsem o něco chytřejsí - všechno co je anglicky je americký...:-)))
  • Preed
    Tak ked im to nezaraba tak nech tie hry na pc nerobia,ale tento pristup je teda pri najmensom divny,debilne online ochrany,neskore vydania hier aj toto,ocividne vsetkym pc hracom se*u na hlavu a vobec im to nepripada divne ale aj tak tie hry robia lebo im to predsalen nieco zarobi zrejme.
  • Driver je proste klasika ale už sa od toho nedá čakať jednoduchosť ako v prvých dvoch dieloch. S tým že by boli všetky diely okrem prvého Drivera prepadáky sa nedá súhlasiť tak ako tu niekto porovnáva Drivera s GTA a Saints Row pretože ide o 3 rôzne hry avšak sandboxový štýl hry je podobný. Prvé dva diely Driver sú inšpirované starými americkými filmami s poriadnymi naháňačkami v muscle kárach zatiaľ čo prvé GTA boli stavané na ilegálnych činnostiach, krádežiach aut a obchodoch mafie. Až s Driv3rom to začalo vyzerať ako klon GTA3. A ak by boli Driver hry prepadáky nezískali by si toľko ľudí aj napriek tomu že Driv3r a Parallel Lines neboli úspešné ako tie prvé dva avšak aj Driver aj GTA sú veľmi dobré hry a už sa pomaly teším ako San Francisco bude vyzerať vo finále.
  • Poslednich par dilu ze seri byli pekne kokotiny a oni to ted zabijou ze neudelaji ani demo.... Neda se rict ze jsem chtel hru 100% kupovat ale pri stehovani mi odesel xbox (legracni byla to jeste prvni revize *1*) a ja se na hru pomerne tesil, spolehani ze si budu moc hru osahat pred koupi byla fajn protoze se mi nezda uplne ten system "prepni se kam potrebujes" vypadalo to pro me celou dobu spis neco jako pokus "podivejte se od tohodle dilu budeme jako GTA" taky to znelo cool a byl to prusivh kterej se jen s kazdym dalsim dilem stupnoval tedkon kvuli duvere k tedle seri chte nechte sahnu po warezu *7*
    Moc spatnejch faktoru se seslo najednou nechapu proc se tak boji vydavat demo dit ho klidne muzou vydat az potom co bude crack a ozanimt jen suse "demo na pc bude opozdene kvuli zamestnanosti teamu" nebo tak neco... *16*

A neco pro redakci UDELAT BLOKOVANI SLOV DO DISKUZE JE SICE FAJN NAPAD ALE NE ZE PAK CLOVEK NEBUDE MOC NAPSAT ANI PRU$ER. Chapu ze slovo $er tu nechcete ale delat omezeni ze cokoliv kde bude $er se neda odeslat je dost na h()vno.
  • prudislav
    no ak já svý demo budu mít tady http://onlivefans.com/news/driver-san-francisco-coming-to-onlive-on-august-30th/796/ *3*
  • PC? na tom dnes ještě někdo hraje?
    • Jseš teda dobrý kokos... PC je nejlepší, konzole sou 5račky pro malý haranty
    • Vieš, my staršia generácia hráčov ti všetci povieme niet nad PC. A to som mal aj PS1, PS3, XBOX360! A na PC sa nič nechytá. Takže váž slová. Inak by som odhadol že máš tak max. 16 rokov *1*
      • Duuku_cz
        Chyba :D Hral sem dost na Commodore 64 (to byly casy :) ), hral sem dost na PC, hral sem dost na PS1 a ted na PS3 a ja ti tohle rozhodne tvrdit nebudu. Jo a z ceho si prosim te poznal ze mu je max. 16 let? Ono to byva tak, ze kdo takhle narazi na nekoho mladsi vek sam nema 18+ a dela ze sebe buh vi jakyho borce ;)
      • Přesně na PC se lepá hrají hry než na konzolích( nemluvím o sportu a zavodních hrách ), ale k tomu věku můj syn a jeho kamarádi mají stejný věk a konzole nenávidí
        • joo a ty si retardovani kkt PC jde do sraxek na pc muzes hrat tak maxymalne hopsacky ze stranek superhry na konzolich jsou nejlepsi strilecky a strategie ani ty vase stare sraxky typu diablo se nevyrovnaji dnesnim hram ta grafika je bozy tak toho nech a pokud tvuj syn a je ho kamaradi nechcou xbox tak jsou to retardovani kkti kteri nevi co chcou jooo to je presne ono retardi co nevy co chcou na xbox nic nema nic cooodko 4ewar
          • Kdyby jsi se raadši naučil psát, maxymálně, kde jsi to viděl, na Marsu?
          • Adamku, cg k dalšímu výstupu a teď si mužeš vzít zase prášky, přeji pěkný večer
            • ale mam pravdu prasky neberu maximalne viagru buznicko
    • jj, ještě je naštěstí dost lidí, který nejsou jen ovce. bohužel těch ovcí, který si nechaj od ovčáků (vydavatelů) linkovat cestu, je ještě víc:(
      • Dobrý den, vysvětlete mi prosím, co je myšleno tím diktováním pro konzolisty. Nemám konzoli a hraju taky na PC, ale nemyslím si, že hrát na konzoli znamená být někomu podřízen (alespoň ne méně, než na PC).
    • ano hraje a je to daleko lepsi jak ta tvoje konzole
  • Tak milé UBISOFT nasr*t. Nemůžu si hru vyzkoušet? Nevadí, nekupuji. Možná si ji stáhnu a pak pro dobrý pocit i koupím, když bude dobrá. Dnes, když jsem starší a nějakou tu kačku vydělávám, hru si klidně koupím, ale kupuji si jen osvědčené kvality, což se posledních Driverech říct rozhodně nedá a nehodlám tedy zbytečně utrácet mé těžce vydělané peníze za potencionální blbost, kterou si nemůžu ani vyzkoušet.

Dear UBISOFT,

kiss my as* and f*ck off.

Best regards
    BcJazz
  • Tahle hra nestojí ani za to stáhnutí.
    • Pravda prehazovat si auta jak kkt blbost mozna to bude dobre ale jen z te myslenky mi to pripada jako blbost
  • z výšky sa im na to vysr*ť! Porsche, Audi, Mercedes, Lamborghini.....to aj tak nie je Driver! NFS čo sa chce tváriť ako GTA, ďakujem neprosím - ani zadarmo!
  • THQ zavira studia, kdy to uz konecne udela i Ubisoft?
    • prudislav
      u Ubi by stačilo vyhodit pár kravaťáku co nesnáší PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit