Demo Outriders ve mně dokonale udusalo jakýkoli zájem
-
Já zatím jen kouknul na kousek streamu na Twitchi a musím říct, že mě to taky zaujalo. Jsem zvědav jak to bude působit až to vydají :).
-
Teď asi nechápu, jakou botu máš na mysli. V tom článku píšu, proč jsem si na Bound by Flame vzpomněl a i uvádím, že to samozřejmě není stejný žánr.
-
Taky bych nečekal zrovna od Pavla takovou botu :) Ale i mistr se někdy utne, nemějme mu to za zlé.
-
Bound by Flame ? až na to že vůbec.
-
Tady je důvod vývojářů pro ty neustálí loadingy.
Jinak nechápu, proč to neudělali jak se to dělá u jiných coop her, kdy bez shromáždění party není možné danou lokaci opustit. Tohle fakt otravný.
-
Ano, hra pusobi trosku zastarale. Ano, ma ruzne hrany a veci, co by sly udelat lepe. Ale nejakym staromilskym stylem a pro me i vlastne docela sympatickym vypravenim pribehu (navzdory prehnane rozklepane kamere, ocekavane davce klise, atd.) si me demo i docela ziskalo. Ne ze bych skakal nadsenim do stropu, ale rozhodne me zaujala a vlastne se na ni i celkem tesim. :)
-
Sleduju ty smutné pokusy napsat něco smysluplného do podtitulků a přestože chápu, že se to mohlo jevit jako skvělý nápad... není to skvělý nápad.
Zatím vede Patrik Hajda se svým článkem o Skyrimu, který se v podtitulku zmohl už jen na "Dovahkiin!". To už tam mohl napsat třeba jestli má zítra pršet, alespoň bychom se něco zajímavého dozvěděli.
-
Taktéž mě to spíš nalákalo. Na destiny mi právě vadí to, že příběh projedeš hned a pak jen grindíš, grindíš a grindíš, aby sis unlockl jednu cutscnénu někdy možná.
Tady prostě jednoznačně projedu příběh. Spíš bych to tedy přirovnal k Borderlands.
-
Na mě to udělalo opačný efekt. Destiny 2 je pro mě k uzoufání nudné tříačkové béčko, Division 2 jsem se přežral a Anthem je (nebo spíš byl) ...prostě Anthem. Provar. Tohle samozřejmě nemá AAA kvality, ale o to to na mě působí tak nějak upřímněji. Ano, ty loadingy jsou příšerný a prolog mě skoro donutil k odinstalaci, ale překousnul jsem to a dostal jsem dost slušnou kooperační střílečku se zajímavým příběhem a vcelku dobrými postavami. Já se těším.