Přejít na výpis diskuzí
Demonstrace IllumiRoom vypadá působivě i podivně
30.4.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
blbooooooost, mych šest 30" monitoru je mnohem lepšich *5*
-
projekt přes celou stěnu...pokud hrajete FPS a vidíte jen ruku v TV a ve zbytku projektoru na stěně zbytek těla ne, tak to vypadá hodně divně..
-
Hrozně bych chtěl vidět film Kruh s využitím té funkce "Bounce", kdy to vypadá, jako že z televize můžou vypadnout objekty na zem. Ale pak bych se určitě ocitnul v jedné instituci Havlíčova Brodu...
-
nejzajímavější mi přijde kompenzace geometrie a barev pokoje, jinak je to samosebou gimmick. Hry pro to budou muset být speciálně připravené, což z toho nejspíš bude dělat okrajovku s třemi zajímavými exkluzivními tituly. Leda by si to koupilo deset milionů lidí. A to radši nemluvím o nákladech na projekční zařízení, pokud to bude chtít být tak kvalitní, jako tenhle prototyp. Na pokoukání na videu dobrý.
-
Celkem my to přijde na hlavu, kvůli tomuhle si pustíte film ve 4k ale na TV vám pojede malí zlomek obrazu jelikož zbytek bude na zdi okolo, tedy aspoň u filmů si myslím že rozšíření obrazu bude fungovat tak že vám část obrazu ořeže a pustí ho na TV a zbytek vám na zdech promítne projektor.
Působí to divně a u nás se to podle mě ani nechytne aspoň ne u filmů a čert ví kdy u nás za slušnou cenu budou UHD TV (4k TV). -
-
Filmy by na to musely být udělané (dotočené velké FOV druhou kamerou) = filmy na tom nebudou.
-
Pochopils to úplně špatně.
-
-
Ze začátku to může být super, ale asi to brzy omrzí. Ambilight mi taky zprvu přišel u televize úžasnej a teď to ani nevnímám. Krom toho se to asi moc nehodí do klasickýho obýváku pojatýho jako centrum společenskýho života v běžnym bytě. Spíš bych to viděl jako zařízení do zvlášť vyhrazený msítnosti pro sledování videa/hraní. Mě by přišlo asi celkem rušivý, kdyby se část zobrazovaný scény odehrávala třeba na skříni a dveřích. Ale pokud jde o různý rozšíření, který ale přímo nejsou součástí daný scény (odlétávající nábojnice, efekt vibrace atd.), tak proč ne...
-
to bude pecka.. :)
-
Píkovina
-
Proč je tam ta televize? *4*
-
-
a ja si celou dobu rikal, co me na tom nejvic rusi... pravdu dis, kolego *5*
-
-
Možná by to bylo zajímavější u filmů.