Přejít na výpis diskuzí
Demonstrace IllumiRoom vypadá působivě i podivně
30.4.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
dobré pro toho, který je na pozici pozorovatele, hráč si toho stejně asi moc nevšimne
-
-
To si nemyslim, nejsem zastance konzoli a myslim ze tento prvek neni o konzolich i kdyz je to zminovano k Xboxu. Kazdopadne vemte si jakou ma viditelnost oci. Dokazi videt uhel cca 200 stupnu, tedy i mirne za sebe (vedle sebe).
Uhle pouzivany ve vetsine her je pouze 90 stupnu, coz je znacne omezene vnimani prostoru. A diky tomu zarizeni by bylo mozne rozsirit prostor a vice stupnu a clovek muze lepe zareagovat. Prave FPS hry se casto hraji tak, ze clovek musi hodne otacet kameru, aby videl zda nejaky objekt je vedle neho nebo pod jeho nohama. To by z vetsi casti odpadlo a clovek by se opravdu mohl zamerit jednim smerem.
-
-
Zajímavé. Asi bych si na to zvyknul.:)
-
Jak jsem již psal na jednom nejmenovaném serveru - na jednu stranu je to zajímavé a krásné, na stranu druhou je to spíše matoucí a ne příliš efektivní pro budoucnost.
Ty efekty se mi velmi líbí, ale upřímně třeba u stříleček by mne to nemálo dezorientovalo ;). Takže nevím, z mého osobního pohledu je to velmi rozporuplné. Vše má své klady i zápory ;).