Přejít na výpis diskuzí
Demonstrace nové verze Unreal Enginu 3
25.11.2010 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
To si opravdu myslíš že mám konzole rád kvůli květu?
-
Stromy a tráva vypadají mnohem lépe než u tradičního UE3
-
tož, to je jiná
-
To si opravdu mislíš že mám rád konzole kvůlu květu? :-D
-
oni dělají engine další generaci DX. další konzole budou bůh ví kdy. DX11 hry se na PC chystají už během příštího roku (opravdu plněDX11, ne DX9 s pár koninama navíc, jak bylo vidět u několika her letoška - AvP, Metro 2033, Dirt (2?), STALKER CoP atd.). Další rok dva budou konzole stárnout a PC poroste (technologicky a díky tomu asi i komunitně). Pak přijde PS4 a X720 a zas se to zvrátí...
-
Jenže ten květ neukazuje možnosti květu, ale depth of field a ten květ je tam jaksi navíc.
-
Tk na xboxu je AA?...
-
Je dobře, že dělají engine pro další generaci konzolí, ale to je ještě tak tři roky daleko. Zatím to odladěj a my můžeme hrát dobře vypadající hry i na UE3. O tom to video je.
-
skočils jim na vějičku, že okolo toho detailně udělaného květu se stále renderuje ten velký svět. věř, že ne *3*
-
Poslal jsem to jinam. Na Xboxu se nic nutit nemusí.
-
Na Xboxu?
-
Lidi jak ty už mě štvou. Pořád jen nadáváte na konzole, na kterejch je alespoň pro mě daleko lepší zážitek ze hry než přilepenej na židli u PC. A pochybuju, že by se ti podařilo na 5 let starým PC rozjet jen to logo na začátku...
-
ne. lze vynutit jen přes drivery *3*
-
zásadní rozdíl DX9 a DX11(10) není v technologiích ale v přístupu k nim a k práci se zdroji (pokud jiný přístup nenazveme technologií). Stručně řečeno - v DX11 jsi schopen vytvořit stejně vypadající hru jako v DX9 ale s mnohem menším úsilím a menšími nároky na objem dat.
Takže přechod k DX11 je velmi žádoucí, ne že ne. dnes už všechny firmy vyvíjejí první generace plněDX11 enginů. -
co sem zase cpeš konzoli *2* PC FOREWER!
-
Gear of war a Mass effetct nema AA?
-
A co by ti bylo platný takový prostředí, když tam hodíš pár nepřátel, pár dalších předmětů a konzole jde do kolen?
-
UE3 pokud jde o postprocessing byl vždy mezi špičkou a stále se jí drží už dlouhá léta, ale například ta vegetace vypadá pořád hrozně. Shadery a shading už je dneska takový standard a ničím to nevybočuje, ale zase jakože nejlepší engine dneška (CE3) na tom není nijak líp.
-
Unreal Engine 3 jasně dokazuje, že výrobci grafických karet jsou daleko (a zbytečně) napřed od výrobců grafických enginů. DirectX 9 pro výrobu skvěle vypadajících her bohatě stačí. Netřeba se nechat masírovat Directy 10 a 11 a novými generacemi grafických karet, které je podporují. Osobně jsem velmi zvědavý, co předvede nový generace Source enginu od Valve, bude-li vůbec někdy...
-
AA na UE3 jde pod DX10/11 ;-)