Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou to záběry enginu běžícího na nějaké konzoli, nebo je to render? :-P
    • co sem zase cpeš konzoli *2* PC FOREWER!
      • No tak vzhledem k tomu že na tom poběží nové GOW, které nevyjde na PC, tak bych řekl že to běží spíš z konzole než z PC. A ve finále je to vlastně jedno... Stejně to konec konců, až na malé drobnosti a rozlišení, bude vypadat na tom i tom stejně...
        • Male drobnosti? Kurna ty si tvrdy konzolista... *1*
          • Z dvou metru a na velký full HD televizi to budou male drobnosti *4*
          • a nebo ty zaryty PCckar,tak si vyber.Ja snim souhlasim a jsem PC hrac,kdybys mel jako mne chut tady z neceho osocovat.
  • mě se engine celkem líbí, je dost univerzální a hodí se do každého žánru podle mě.. v UDK jsem si dost hrál a celkově to působilo dost pěkně *12*
  • UE3 pokud jde o postprocessing byl vždy mezi špičkou a stále se jí drží už dlouhá léta, ale například ta vegetace vypadá pořád hrozně. Shadery a shading už je dneska takový standard a ničím to nevybočuje, ale zase jakože nejlepší engine dneška (CE3) na tom není nijak líp.
  • Stromy a tráva vypadají mnohem lépe než u tradičního UE3
  • To si opravdu myslíš že mám konzole rád kvůli květu?
  • Pekny
  • No to docela čumim :). Vždycky se mi UE 3 líbil a v prvním GOW to byla nepřekonatelná nádhera. Docela mě tento nový uchvátil. Dynamické stíny, perfektní nasvětlení, uhlazené objekty, detailní textury a především ty paprsky světla :). Pokud todle chystají na GOW 3, tak se nemohu dočkat!
  • nic moc uncharted 2 vypada lip
    • uncharted 2 ale neni engine omg

Kdyz udelas engine, aby dobre vypadal jen u jedne hry, tak je to SPATNY engine...
      Muzes mit uplne dokonale udelanou postavu, ktera je ale udelana napevno, tzn neudelas v zadnem editoru stejne kvalitni postavu (Jako napriklad v UE3 muzes napr ve hre mass effect 1 a 2)

Nesmis porovnavat hry, ale engine... Pochybuju, ze by uncharted engine vypadal dobre v jine hre
  • Je to součástí Unreal Development Kitu (poslední beta verze) coby mapa NightAndDayMap.udk, jen škoda že z toho nejde nějak udělat samostatný exe soubor, dalo by se to pak použít teoreticky i coby benchmark... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit