Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se_u na lidstvo, já chci hrát Laru na next-gen.
  • Co si tak všímám u většiny lidí, byla dobrá. Pro mě taky. Deal with it. *3*
  • Možná vedlejší efekt "pokročilejší" teselace :)
  • Hádka nerdů :D Už jenom popkorn...
  • jojo co všechno by jsme mohli vybojovat kdyby místo hraní COD všichni narukovali do armády a pěkně vybojovávali území a suroviny
  • Vítej na games.cz, kde vládnou pc-elitáři a jejich jediný a správný pohled na věc...
  • vsak komunita vsechno opravi, alespon u jinych titulu se to bere jako samozrejmost a nikdo se nad tim nepozastavuje, naopak se k vanila verzi vlastne uz nikdo nevyjadruje a pocita se s tim, ze to mody vylepsi nebo opravi (ovsem tak nejak zadarmo, ze)....jo, co si hraci developery a producenty nauci (resp. budou i nadale tolerovat za chovani), to od nich budou taky dostavat.....
  • ales.smutny
    Ano, původní hra, kterou Definitive Edition upravuje.
  • kennyB
    Tak se budem jenom dívat na videa a kritizovat něco, o čem vlastně nemáme ani páru *7*
  • 'Puvodni Tomb Raider'? excuse me
    Jo myslite ten 8. nebo 9. dil co vysel pred 7 mesici?
    velmi puvodni
  • byla dobrá?
  • HA. A ted si predstav pocity lidi kteri hraly prvnich 5 dilu.
    No nic, du si najit dalsi WAD do dooma, je jich dost na dalsich 20 roku a treba do te doby vyde neco slusneho.
  • Tak já předpokládám, že stačí u konzolí stahonout danou hru nebo její část ze sítě? A jelikož máš tu hru zaregistrovanou, a tedy že ji vlastníš (tedy existuje kod, který máš u hry), tak nevidím problém přidat vylepšení skrz DLC, ktere danou hru jen rozšíří. A nemusíš kupovat úplně novou hru.
  • Tetris jsem nikdy nedohral, rozeznavam pouze jednoduche tvary.
  • Mohli bychom treba spolecne stavet silnice, tak jako to delaji v severni korei. U toho bychom si povidali a smali se a bylo by nam fajn.
  • Ale nechal bych Tetris, CoD, Maria a Contru. Nic víc není potřeba.
  • Když si člověk navíc představí, co by se za tu dobu dalo vymyslet/udělat, kde by dneska lidstvo bylo...
  • Dufam ze v dalsom dieli za vymyslia nejaku super vychitavku na jej obocie a mihalnice ,a chlpky v nose lebo v tomto TR boli fakt nerealne. A dufam ze ten cisty herny cas skratia tak na 5h ,lebo tych 10h co ma teraz je fakt nedohratelnych.
  • Ja bych ty hry zakazal. Lidi jsou na sebe jen hnusni a nadavaji si:-(
  • U deuse se jednalo o upgrade v rámci jedné platformy, nevím, co řešíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit