Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • . Rozmyslel jsem si to nema smysl to komentovat :)
  • eStar
    CR7 is best: Tak to byli jen příklady, ale mám tu i jiný. Když tohle funguje u BF a CoD tak si páni z Creative Assembly řekli že to zkusí také a tak vyšlo Rome II. Hru jsem si sice nekoupil, ale alespoň jsem se pobavil u videí na youtube kde za zvuků apokalyptické hudby jezdila po souši loď napůl zabořená v textuře, moc pěkné. Alespoň je na tom vidět že si z tohohle bere příklad čím dál více studií a to jen kvůli tomu že hráči slepě kupují značku a nehledí na kvalitu kterou jim hra přináší.
  • wow
    such advanced
    much nextgen
    very future
  • Nas moze zaujimat skor to, ze aj v pokracovani TR bude mat tuto novu tvar a uz to nebude ono :/ .. To je ako zmena herecky vo filme / seriali.
  • oktavius66
    Mě příjde o několik let mnohem mladší než byla předtím. Šťourali se v tom uplně zbytečně.. Mimochodem taky si myslím že byla předtím skvělá.
  • Na tebe budu útočit vždy. Ty to panáčku nemáš v hlavě ok. Ta tvoje nenávist ke gamepadu a ke konzolím je tu známa. Proto jsou všechny tvoje názory irelevantní
  • jo asi máš pravdu, FPS vůbec nehraji...
  • By me zajimalo, zda vubec pouzivas mozek, me prijde, ze ne. Hned na nekoho utocis ani si nic neprectes. Dokazes vubec normalne komunikovat? Ja bych rekl, ze tezko.

U hry Deus ex to fungovalo naprosto superove. Vydali dalsi edici hry a tem, kteri jiz meli koupeno tak si nemuseli kupovat celou hru. Co je za problem? Chci si tu hru zahrat jeste jednou a s lepsi grafikou a tak musim zaplatit znovu plnou cenu? Zamysli se nad svoji odpovedi typu vrat se do hrobu, do nerdolandu a ja nevim, co te jeste uspokojuje, mas divne choutky.
  • a este treba aby sa hupali vlasy a zbrane do rytmu chodze :D , lebo to je fakt nutnost. Kludne nech ss Nexgenisty priplatia :D
    Ja som TR kupil za 9e, na par dni ma to zabavilo a to je asi tak vsetko, viac by som zan ani nedal.
  • eStar
    CR7 is best: BF 3/4 funkční? Not really. BF 4 bylo BF 3 s pár mapama navíc a celou řadou nových bugů a to ani nemluvím o tom že se do BF 4 prodávají mapy z BF 3 jakožto DLC. Nové CoD v tomhle také nic moc. Tam se zase totálně vykašlali na optimalizaci. Grafika hnusná, ale bylo to náročnější než BF 4. Asi si řekli na co optimalizaci když není ani inovace, stejně se toho prodají miliony a také že ano.
  • Recyklát by to byl, pokud by to vyšlo podruhé na stejnou platformu. Nyní to vychází na jiné platformy, takže jediný dopad, který to má, je možnost si to zahrát na nových konzolích.
  • Ty hry jsou aspoň funkční. Bethesda to dotáhla nejdál. Poprvé prodala nefunkční šunt a za rok a něco prodávají za stejnou cenu opravený šunt a lidi to kupují jako diví. Blbost lidí nezná meze...
  • Vrať se zpátky do Nerdlandu Jumpe. Ty jsi vrchol evoluce debily pcčkářů...
  • eStar
    Tohle není jen o Laře. podívej se na CoD, BF, různé sportovní hry. Vylepšuje se grafika + sem tam se přidá nějaká drobnost, ale jinak se furt dokola vydávají furt stejné hry. Nebýt Paradoxu a indie scény tak nemám co hrát.
  • Mno a co takhle jak to fungovalo napriklad u Deus Ex? Koupil jsi si hru a oni ji i po case vylepsili, a pokud jsi chtel to vylepseni pripadne mirne zlepseni obsahu tak jsi si doplatil zbytek (nebylo nutne kupovat cele znovu), ale platit to znovu je uchylnost. To je jak koupit si kafe, ale jelikoz po chvili zacnou prodavat po vas i kafe s curkem, tak si ho musite koupit cely a to stare klidne muzete vyhodit, ac by vam stacil jen ten cukr.. *7*
  • Co to meleš ty nulo? V loni jsem na ps4 koupil dvě hry, vše ostatní jsem hrál zcela zadarmo a legálně.
  • Tak určitě...
  • Však to je nejlepší přístup, tak by to mělo fungovat. Teď ještě nepsat blbosti a bude to fajn.
  • Znám horší případy. Např. Skyrim: Legendary Editon. Totální odpad hra a po těch milionech bugách co se teda za rok nějak pofixovaly, tak chtěli dokonce plnou cenu. Nasratt a to nikomu nevadilo, že?
  • Takže budeš tvrdit, že 20 nových exluzivitek tě vyjde v době vydání levněji, než mě 20 nových her na PC. No nic, tohle nemá cenu, vlez si zpátky na gauč a mačkej si tam ty dva čudlíky. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit