Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zas si to vem z pohledu druhé strany...Lidi jsou ochotni za hry dát poměrně velké peníze...

Co uděláš? Vydáš hru v celku, žádná DLC a vyděláš méně z nějakého morálního přesvědčení zatímco jiný tohle nabízet bude (tedy bude mít víc prachů, které by mohly být tvoje) anebo hru osekáš, zbytek vydáš jako DLC a vyděláš víc?

Dokud lidi budou ochotní dávat peníze, tak to tady bude a nic s tím neuděláš.
  • Voděodolný makeup xD http://www.lorealparis.cz/maquillage/teint/glam-bronze/fond-de-teint-bronzant-naturel-waterproof-04-brunes.aspx
  • frantisek_nejezchleba
    ještě mi podobně vysvětli makeup a s pokorou uznám, žes mi dal po čuni.
  • co ji to udelali s ksichtem? vzdyt vypada jak umelohmotna barbina... a ty leskly vlasy jak po samponu swarckopfh... jestli tohle je next-gen lara tak ja teda zustanu u staryho genu, dekuju pekne.
  • kubi-wan
    Je ale fakt, že ten novej obličej se víc podobá Laře ze starých dílů...
  • fizola
    To lebo je to žena mnohých tvárí *1*
  • Až jednou budu taky vývojářka, tak udělám jednu hru pro PC za plnou cenu. Pak ji vydám na konzole, opět za plnou cenu. Pak trochu osekaný port na handheldy, který bude obsahovat rozšířený konec nutný pro pochopení hry, taky za plnou cenu. Pak hodně osekaný port na telefony s novou postavou, taky za plnou cenu. Pak vylepšenou, tzv. Definitive verzi na nové konzole, taky za plnou cenu. Pak trochu méně osekaný port na handheldy s 1 novou texturou a 2 mapami, tzv. Superdefinitive verzi, taky za plnou cenu.
    Tyhle a další praktiky mě přesvědčují o tom, že hernímu průmyslu už není kromě nezávislé scény pomoci.
  • Prodeje rozhodně špatné nebudou. Na PS4 a X1 tento měsíc nic zajímavého nevyšlo, příští měsíc vyjde jedna hra. Takže bych se o prodeje neobával.
  • U playboye to funguje, proč by nemohlo tady?
  • no som zvedavy na predaje, lebo za toto pytat plnu sumu, este raz :D uvidime kto bude prekvapeny, ci my, alebo oni, ale skor oni :D neviem co od toho ocakavaju
  • Takze cele kouzlo next genu bude spočívat v hezkych tvářičkach a vlasech vlajicich ve vetru? Kdo by se delal s AI, destrukci, fyzikou atd. když staci vymodelovat pekny kozy, ze?! *6*
  • MARTASLJ19
    Tak hádam jej vylepšili aj rozkrok. Veď next-gen konzoly zvládnu hádam poriadne chlpatý rozkrok *1* Keď si na nej dali toľko roboty tak hádam vylepšili všetko *1*
  • Víš co je epilace? A je ti jasné, že to vydrží déle než pár dní na pustém ostrově?
  • frantisek_nejezchleba
    hm, čekal jsem předělávku toho opravdu původního Tomb Raidera. :)

Stejně je ta honba za realismem falešná – nebo jsem jediný, komu přijde dementní, aby žena v takovém prostředí měla neustále namalovanou tvář (a i když jsem si nevšiml, tak jistě i vyholené podpaží)?
  • Na to bohužel nedokážu s jistotou odpovědět. Já se domnívám, že pokud se budeš při modlení otčenášů mlátit bičem, tak by to mělo stačit. Spíš bych se zeptal uživatelů Ježíš Kristus a Bůh praví, jsou tady na to nejvíce povolaní a měli by Ti dát správnou odpověď...
  • Ta nová vypadá milionkrát lépe než ta stará. Ta stará mělá malá prasečí očka, dlouho bradu prostě fuuuj...
  • myslíš, že 5 otčenášů to spraví?
  • Tak postavit cely nextgen posun temer vyhradne na jedne postave... *1*
    Asi to oceni ti, co jsou do Lary zamilovani, studuji ji, vychutnavaji si filmecky. Ten kdo jenom hraje hru, by v tom pohybu zmeny ani nezaregistroval. Toz marketing musi rvat, co mu hrdlo staci, aby sme o tech "vylepsenich" vedeli vsichni. *1*
  • Mart9
    No to záleží na úhlu pohledu. V tom videu mi několikrát připadala z každé strany úplně jiná.
  • mě se ta hra přiběhem moc líbí.byla by to i skvělá knížka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit