Přejít na výpis diskuzí
Deníky z Kolína - Interview naruby
20.8.2012 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
Omlouvam se teda za muj obrazek, ja to beru jako srandu, rozumim, ze to nekohoho poburuje, ale na gamescz jsem nenapsal nic zavadneho (krome toho obrazku,asi ... ), je to jen obrazek, zadne osobni sympatie k tomutovudci. Humor lidi.
-
BUHAHAHAHAHA :D:D:D .... aj by som chcel napisat nieco inteligentne, ale skratka len BUHAHAHAHAHA :D:D... Paradny napad :) vyborny uvod, vyborny zaver, kazdy ma nejaku tu Doom 3 charizmu... Parada :) moc dik :))
-
Zkus tohle: http://www.excalibur-publishing.com/garbagetruck.htm
Nejen, že to vodsejpá, ale i nasejpá, přesejpá a vysejpá. -
Můžeš zkusit třeba...Doom 3!
-
ale jinak mě to pobavilo *3*
-
Vy si z toho děláte pr_el ale já fakt nechci někde čekat za rohem na bobku a chci hru která vodsejpá sakra *16*
-
Ze se vam vmesuju do debaty, panove. Jsou lidi, kteri nemaji cas prolezat zahranicni weby a hltat kazdou novinku o tom, kdy a kde si nejaky vyvojar Assassin´s creed uprdne. Ale presto se radi udrzuji v obraze a proto jim to papouskovani staci. Ostatne to je podle me i jeden z mala duvodu, proc si kupovat klasicky herni casopis, ktery vypichne jen to nejdulezitejsi (jen kdyby nebyly tak drahy, nebyla tem plna hra atd. atd., to je na jinou debatu). Ale mate pravdu, ze zdejsi redakce je oproti ostatnim webum dal, i kdyz clovek, ktery vyrostl na Level TV, se z toho na zadek neposadi. :-)
-
:D Pobavilo. Já jsem rád za tuto vtipnou formu u reportáží.
-
Naprosto super :D
-
Nějaký reportážní okna nám přišly nadbytečný (vypadá to tam pořád stejně), "seriózní" budou rozhovory, co jsme na GC natočili.
-
Prima konkurence Drdovu fekal okenku :)
BTW: ..asi jsem to nejak prehlid,ale prijde mi, ze jsem nevidel zadnou opravdu seriozni reportaz z cele akce. To to byl vazne takovy propadak, ze to muselo projit branici, aby z toho vznikla nejaka ta hodnota ? -
Navrhuji ban pro tohoto ko**ta co ma za avatara jedno z nejvetsich individui historie *16* *16* *16*
-
Oba dva samozřejmě věděli, do čeho jdou. Smith včera: "Haha, so great." (přeložili jsme jim to zpětně do angličtiny)
-
A myslíš, že rozumel tej svojej češtine?
-
som si myslel že ak si vývojári pozrú toto video tak sa "n@serú" lebo nevedeli do čoho idú :D ale ten záver to celé tak trochu odlahčil :D
-
dobre, jine
-
Další dobrá otázka!
A jsem rád, že jsme se pochopili – šestice anonymních čtenářů tak bystrá nebyla. -
no a co , kazdemu sa lubi nieco ine , mozno ked si to zahram zmenim nazor, z videi ma ale nic nenadchlo, sa teda nepoondite z toho ze sa mi moc ta hra nepozdava:D dajte si trolls maju v lidli
-
Ano tu otazku si pokladam hodně často vlastně mužeme děkovat této partě kolem Poláčka protože ta se to snaží dělat kvalitně a sem tam i originalně....ostaní weby jen papouškují zpravy ze zahraničí a originalniho obsahu je velice skromně...
Ale spiše bych si pokladal otazku jak na tom jsou čeští čtenaři kterým tohle kopirovani tiskovych zpráv stačí...
Za zdejší redakci mužeme byt hodně radi...je to parta lidí co se doplnuje a nemusi zde mít plno až bulvarních informaci o tom kdo bude hlavni hrdina hry a nebo snad o tom jak využivat chyb ve hrach které vedou k banu...
Ano sem tam se i zde objeví něaká ta spekulace ale to už k tomu prostě patří lidé maji radi senzace ktere se ve skutečnosti pak nestanou :) -
Chlapi, tak za tohle vsechny palce nahoru :-D