Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě palec hore, hoši trefili hřebíček na hlavičku a přímo si tak utahují ze současného herního trendu.
  • u dont say ?
  • Ooooooo! Cucham ze na gamescomu bylo este vice zabavy nez se na prvni pohled muze zdat!
  • Mozek
    Opravdu perfektní *1*
  • A přesně o tom to je...
  • DangerousDave
    nič v zlom ale trošku si môj príspevok nepochopil.
  • nemyslel teleport....skor ten system krytia....kde sa kryjes za rohom, medzitym si bezpecne mozes vybrat, kam ti ma panacik utekat....a ty potom zmacknes jeden gombik a panacik tam sam dobehne, preskace prekazky a ukryje sa....
  • smejki
    no<>shit sherlock
  • 13_11
    Spíš si polož otázku: co to vypovídá o české herní novinařině? Když by je čtenáři za takovéhle „blbosti“, jež vídáme „pravidelně“ na zahraničních webech, „poslali skoro až na hrad“?
  • LOL ! ...tak si n@serte ! dobry. :) ale je to sestrihany. nejspis nejdriv ukecali vyvojare - pak je natocili s otazkama a pote vlozili vlastni video. ale bavil jsem se. viva la doom 3.5 ! :D
  • Congratulations! You've been trolled.
  • Zase ale nedělejme že je to originalní napad. Spiše spontalní. Tohle už jsem parkrat viděl ale ano na české herní weby je i to zpracovaní originalní...

Rozhodně nechci at je muj přispěvek brán jako kritika povedlo se to na jedničku ale některé přispěvky by vás za tohle poslali skoro až na hrad :)
  • Romis.Hauk
    Zde je vidět, kde by si "rádoby" novináři ze Zing.cz měli brát příklad. Grygar i Dobrman ;) jsou jistě s celou redakcí Games nejlepší redaktoři v této zemi. Važme si jich :).
  • michaliuz18
    :D ale v niecom maju pravdu , dishonored sa mi tiez nelubi, nema ma cim zaujat, ta hra bude uplne jednoducha kedze sa daju zastavovat casi a podobne veci , nelubi sa mi to ani nejaky roboti v tej hre v takej dobe sa mi tam nepacia..je to divne proste mali vydať prey 2 , a nemali znicoho nic oznamit uplne novu hru ktora vyjde este skor nez prey ...
  • dobře vy..... šikulky jeste drdu *3*
  • Sarkasmus =) no musim rict ze mi to chvilku trvalo =D nez sem se vymanil z pocitu ze ste nevdecni bastardi, pak mi ale prislo ze se to prilis trefujete a nakonec to potvrdil zaver =D
  • Myslím, že tyto vtípy mají i nějaký užitek, vývojáři na takovou věc nezapomenou a až za nima kluci dojdou kvůli jiné hře tak by mohli třeba dostat nějaké exklusiv info
  • Slotermeyer
    Vopravdický.

http://i.imgur.com/BPkEo.jpg

Lidi v chatu se ho už víckrát ptali, co ten obrázek přesně znamená, ale nechce nic prozradit (osobní záležitost).
  • Celkově ten humor na games poslední dobou je tak pro pubertáky ( fekální story Karla Drdy? omg) ,ale musím se přiznat že úplnej konec tohohle videa mě taky pobavil ;)
  • No tobě víc *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit