Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se jim na ty anglofonní zkomoleniny latiny můžu vykašlat, takže pro mě to bude vždy [Deus Ex] a nikdy "důzex". *15*
  • Taky se hlásím do klubu. Tohle a pak Dužex. Ale když to pak člověk říká před kamarádama, kteří to nechápou, tak to působí výborně *15*
  • shak to by nebolo ono bez toho, aj preto je games.cz najoblubenejsi cesky herny portal :)
  • MrSanta
    Jojo, tahle hra bude pro mě už navždy dišonord. Jsem zvědav na výslovnost až tu bude videorecenze *1*
  • pismeno nahoru dolu nehra roli, jen sem chtel trochu upresnit to strasny dišnord, to se mi snad povedlo (krom rozpoutani jazykove vojny:)
  • ja som to tiež čítal dišonrd keď s tými tuto chlapi začali ale potom ako som to dlho nepoul tak už si to vyslovujem dishonored. Inak fajn diskusia, úplne od veci a prakticky o ničom *1*
  • doom 3 pyco :)) ..tak to bylo nejvic... toudle cestou by jste se meli ubirat kuci
  • Niežeby mi to vadilo alebo čo, len by ma zaujímalo kto sa to odbavuje tými mínuskami, heh *15*
  • A z toho si jako vyšpekuloval, že se to vyslovuje disHonrd? *15*
  • Amylee.Anderson
    Já myslim, že nás takových bude víc, já to taky tak čtu *1*
  • fizola
    Klobuk dole páni za nápad, smekám
  • Já prostě říkám dishonored a je mi to uplně ukradený
  • http://translate.google.com/#sk/en/dishonored a klik na audio
  • Luxus ,jsem se opravdu nasmál ,jak dlouho ne.
  • Já to teda z nějakýho mnou neidentifikovatelného důvodu chtě nechtě čtu jako dišonord. :(
  • Drsný! *1*
  • Spades
    Doufám, že bude i nějaká necenze :D
  • Dis-onrd keď už *12* *2*
  • Amylee.Anderson
    Ty čteš honor jako [:honr:]?
  • dis honrd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit