Přejít na výpis diskuzí
Deníky z Kolína - Interview naruby
20.8.2012 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
Tak ti dva pánové musí bejt taky solidní kolíci... *15* Nebyli jste sami (Janchor a Ashnobe) překvapení tím, že vám na podobný vylomeniny kývli? Nebo jste tak velký zvířata a ti nevýrazní a nedůležití vývojáři to pro vás dělají z úcty... *1*
-
-
Mám jen jedno jediný vysvětlení: ten nápad nás bavil všechny čtyři.
-
-
Nemyslim ale že by třeba Carmack na něco takového přistoupil...
Spíše by mě zajímalo jestli pak chtěli vidět i vysledné video a nebo se dívali na vaši čast videa s překladem od Drdy :D
-
-
-
Srdce ctenare a diskutera games.cz proste musi zaplesat :D
-
tak si nas*rte !! paráda hoši :) :D
-
Ještě tomu chybí anglické titulky a šup s tím na youtube ;-). Jinak oceňuji odvahu a smysl pro humor.
-
Tak to nejlepsi na konec, jak se rika! A ted nam jeste reknete, cim ty vyvojare vydirate :)
-
-
Netreba vydierat, staci trochu selskeho umu
-
-
Co to má ten Lukáš na ruce za tetování? To je nějaký nalepovací ze žvejkačky, nebo vopravdický?
ps: Konec best :)) -
-
Vopravdický.
http://i.imgur.com/BPkEo.jpg
Lidi v chatu se ho už víckrát ptali, co ten obrázek přesně znamená, ale nechce nic prozradit (osobní záležitost). -
-
Ooooooo! Cucham ze na gamescomu bylo este vice zabavy nez se na prvni pohled muze zdat!
-
-
Podobné tetování má i hrdina Dishonored ne? :P
-
-
"Tak si nas*rte!" bylo opravdu nečekaný. *1*
-
Zde je vidět, kde by si "rádoby" novináři ze Zing.cz měli brát příklad. Grygar i Dobrman ;) jsou jistě s celou redakcí Games nejlepší redaktoři v této zemi. Važme si jich :).
-
Jako ještě, jedna věc je sami udělat takový videa, ale druhá překecat k recesi samotný a ne jen tak ledajaký vývojáře. Ste u mě mistři :)
-
Klobuk dole páni za nápad, smekám