Přejít na výpis diskuzí
Deníky z Kolína - Interview naruby
20.8.2012 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
hmm malinko trapné ten konec to zachranil.
-
*4*
-
Už ten dišnord je F2P?
-
-
dis honrd
-
-
Dis-onrd keď už *12* *2*
-
-
a tady nekdo nevi ktera bije :)
-
Niežeby mi to vadilo alebo čo, len by ma zaujímalo kto sa to odbavuje tými mínuskami, heh *15*
-
Já to teda z nějakýho mnou neidentifikovatelného důvodu chtě nechtě čtu jako dišonord. :(
-
-
Taky se hlásím do klubu. Tohle a pak Dužex. Ale když to pak člověk říká před kamarádama, kteří to nechápou, tak to působí výborně *15*
-
-
Dišonord, Dužeš, Dörestör,...:D
edit: A nezapomenout na Chalan Wake *1* -
To taky padlo někde v podcastu *1*
Jinak by mě taky normálně nikdy nenapadlo číst to s anglickou výslovností, to je vyloženě hnus.... -
Herdek, jsem si říkal co to může být ten Dužex a ono Deus Ex. To by mě ani ve snu *1*
-
Já se jim na ty anglofonní zkomoleniny latiny můžu vykašlat, takže pro mě to bude vždy [Deus Ex] a nikdy "důzex". *15*
-
-
ja som to tiež čítal dišonrd keď s tými tuto chlapi začali ale potom ako som to dlho nepoul tak už si to vyslovujem dishonored. Inak fajn diskusia, úplne od veci a prakticky o ničom *1*
-
-
shak to by nebolo ono bez toho, aj preto je games.cz najoblubenejsi cesky herny portal :)
-
-
Já myslim, že nás takových bude víc, já to taky tak čtu *1*
-
-
Jojo, tahle hra bude pro mě už navždy dišonord. Jsem zvědav na výslovnost až tu bude videorecenze *1*
-
-
Já prostě říkám dishonored a je mi to uplně ukradený
-
-
Zeptejte se Vojtíka, ten vám vysvětlí jak co vyslovovat.
-
-
http://translate.google.com/#sk/en/dishonored a klik na audio
-
-
pismeno nahoru dolu nehra roli, jen sem chtel trochu upresnit to strasny dišnord, to se mi snad povedlo (krom rozpoutani jazykove vojny:)
-
A z toho si jako vyšpekuloval, že se to vyslovuje disHonrd? *15*
-
-
-
-
Ty čteš honor jako [:honr:]?
-
-
-
dobre, jine
-
-
Navrhuji ban pro tohoto ko**ta co ma za avatara jedno z nejvetsich individui historie *16* *16* *16*
-
-
Omlouvam se teda za muj obrazek, ja to beru jako srandu, rozumim, ze to nekohoho poburuje, ale na gamescz jsem nenapsal nic zavadneho (krome toho obrazku,asi ... ), je to jen obrazek, zadne osobni sympatie k tomutovudci. Humor lidi.
-
-
-
Vy si z toho děláte pr_el ale já fakt nechci někde čekat za rohem na bobku a chci hru která vodsejpá sakra *16*
-
-
Zkus tohle: http://www.excalibur-publishing.com/garbagetruck.htm
Nejen, že to vodsejpá, ale i nasejpá, přesejpá a vysejpá. -
Můžeš zkusit třeba...Doom 3!
-
-
ale jinak mě to pobavilo *3*
-
jako deti ze zakladni skoly, nekdo rekne sproste slovo a vy se tomu smejete...
-
-
Celkově ten humor na games poslední dobou je tak pro pubertáky ( fekální story Karla Drdy? omg) ,ale musím se přiznat že úplnej konec tohohle videa mě taky pobavil ;)
-
No tobě víc *3*
-
-
som si myslel že ak si vývojári pozrú toto video tak sa "n@serú" lebo nevedeli do čoho idú :D ale ten záver to celé tak trochu odlahčil :D
-
-
Oba dva samozřejmě věděli, do čeho jdou. Smith včera: "Haha, so great." (přeložili jsme jim to zpětně do angličtiny)
-
A myslíš, že rozumel tej svojej češtine?
-
-
:D ale v niecom maju pravdu , dishonored sa mi tiez nelubi, nema ma cim zaujat, ta hra bude uplne jednoducha kedze sa daju zastavovat casi a podobne veci , nelubi sa mi to ani nejaky roboti v tej hre v takej dobe sa mi tam nepacia..je to divne proste mali vydať prey 2 , a nemali znicoho nic oznamit uplne novu hru ktora vyjde este skor nez prey ...
-
-
Congratulations! You've been trolled.
-
-
no a co , kazdemu sa lubi nieco ine , mozno ked si to zahram zmenim nazor, z videi ma ale nic nenadchlo, sa teda nepoondite z toho ze sa mi moc ta hra nepozdava:D dajte si trolls maju v lidli
-
-
-
Omlouvam se za spam, ale jen bych chtel poprosit o pridani videa na youtube, protoze mi behem prehravani spadl dvakrat prohlizec a mel jsem asi 15 fps... bohuzel konec mi ani nejel takze jsem nevidel tu cast kterou jste vychvalovaly... :-\