Přejít na výpis diskuzí
Deset let života s PlayStation 2. Jaké to bylo?
24.11.2010 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
PS2.. část mého dětství(samozřejmě, že sem ho neproseděl celé u televize) xD. ale krásná vzpomínka - Teď už jen jako doplněk pokoje. I když hraju ty nejnovější hry jaké jsou k dostání na Pc,, Přesto se PS2 nehodlám vzdát, protože jedině ona mi poskytla tu opravdovou zábavu z hraní si- kterou v dnešních monstrórzních a vysokorozpočtových hrách hledám marně.
-
-
Přesně,výstižně si to napsal,nesa je na kompu všechno max,top,ale ta zabava tam chybí,Playstation to je prostě bedna,vrazíš disk vemeš ovladač a hraješ hry kerý maj prostě svoje kouzlo oprit těm počitačovejm,a hlavně ten dualschock to je vynález.
-
-
"Diskuse pro Článek Deset let života s PlayStation 2. Jaké to bylo?" > Skvele ale PS1 mal lepsie oldschool gamesy. FF7,8,9, Suikoden2, FrontMission3 a KOPEC dalsieho... FF10,12 na PS2 SUCKED a vacsina dalsich inak dobrych hier bolo zkazenych koli strasnemu voice-dabingu.
-
Nezapomenu na to, když jsem se vrátil ze školy a uviděl to, hned ze začátku propařený dva dny v kuse a tak to pokračovalo neustále. Není nad to se podívat na poličku plnou modrých obalů a zavzpomínat.
-
Zlatá éra PS2, to ještě vycházeli opravdu obsahově kvalitní kousky. Teď už se vše točí jen okolo grafiky a zábavnost je ta tam. Toť můj názor. Bohužel.
-
No přiznám se, že mám doma PS3 a myslel jsem si, že s ní už PS2 nebudu potřebovat (pozn. nemám verzi PS3 se zpětnou kompatibilitou). Jenže nedávno jsem PS2 vytáhl ze skříně a rozhodl jsem si zahrát a dokonce si ještě koupit nějakou tu hru a je to jako za starých časů.
Věřte, že každý kdo kdy přišel s PS2 do křížku, na ní bude rád a dlouho vzpomínat! -
Mimochodom, oplati sa kupit si tie vreckove verzie PS?
-
dobře...
-
A ako sa hrá kvalitné MMORPG na konzole? :)
-
-
ach, toto mala byt reakcia na niekoho ineho, ale co uz
-
dobře...
-
-
Určitě bych si PS3 nekoupil kvůli filmům...ba co víc, XBOX360 umí i Antialiasing (a tuším že i aniztropní filtr textur) což PS3 neumí :)
-
-
PS3 má plno lepších her jak na Xbox nebo PC, umí samozřejmě AF i AA, takže co je nejlepší volba?
-
-
ale kdyz bych mel porovnavat konzole vs. pc a vzit v potaz hry jako je treba red dead redemption, gta ci mafia tak musim rict ze tenhle typ her, byť pro konzole puvodni hry, bezi ve velmi nizkych fps( nejsem si jisty zktatkou), coz na dobrem pc vsechno beha lepe a svizneji ..
-
Nesouhlasím hry na PS 3 se PC grafice nemohou rovnat, zvláště v současnosti s novýma grafikama a DX 11, na který PS 3 může zapomenout.
-
To je možná pravda, ale zase spousta her je na PS3 nepochopitelně osekaných...viz Mafia II například :) PC bude mít vždycky na vrch...
-
-
Bohužel na PS3 je smůla že má velice složitou architekturu a díky tomu jsou mu ty jeho jádra platná jak slepému televize... Důležité je napsat že má PC v GRAFICE navíc... Ale uvědomte si... Mít PC z konce roku 2005 (rok uvedení xboxu na trh, té doby letěla Geforce řady 6, v 2006 nastupuje řada sedmá), tak pochybuji že si na něm vychutnáte dnešní hry v takové grafice jako je na Xboxu. Nehledě na to že takové PC té doby stálo několik desítek tisíc.
-
Mafia 2 byla ale osekaná na všem proto si taky většina lidí stěžovala a je jedno na čem to hrála.
-
-
Jo, Mafia 2 mě také velice zklamala. Koneckonců je ale jedno na čem kdo hraje, je to velice subjektivní a každému vyhovuje něco jiného. Já ale říkám že zatím ten rozdíl u multiplatformovek (sic to brzdí konzole) není tak moc markantní. Kdo z vás na první pohled pozná jesli je hra hrána na PC, Xboxu, nebo PS3? Já to zatím u žádné hry při hraní nepoznal... Ve výsledku jde přeci o zážitek z hraní, který je na každém zařízení (teď nemyslím Wii, apod) u dané hry totožný.
-
-
Jenže Mafie je FAIL a na PS3 jakoby nevyšla, protože ta verze není dodělaná. Kdo jí koupil, udělal chybu, protože podporuje nedodělaný hry. Že někdo neumí dělat hry neznamená, že je PS3 špatná. Jaké další hry jsou osekané?
-
-
No nevim, mám herní NTB, možnost hrát pálené hry, ale přesto si kupuju hry na Xbox. Proč? protože o GOW, AC, Forza, GT, Halo, Uncharted, Heavy Rain, Alan Wake, Metal Gear Solid se může PC-čkářům jen zdát, a nebo na ně dlouho čekat. Navíc hrát na perfektně synchronizovaném gamepadu je pro mě příjemnější a ergonomičtější jak myš+klávesnice.
-
-
Odkdy je MGS na Xbox? :):) MGS4 je pro mě hlavní důvod proč si chci na vánoce pořídit PS3...
-
Já nic neříkám. Myš a klávesnice se používala na hraní hlavně dřív, dnes už je to překonané. Obě konzole mají co nabídnout a AA a AF je samozřejmostí.
-
-
-
Proč by PS3 neměl umět AA a AF ?... To je pouze věc vývojářů, jestli ho ve hře použijí. Mám obě konzole a většina her co vlastním AA má... nebo to alepoň jako AA vypadá :) Já bych si PS3 také kvůli filmům nepořizoval, protože by mě ani bůh nedonutil si koupit origo Blu-Ray film za 600 kč...
-
-
Jo já jsem koupil Konzoli až v roce 2010 roky poté, kvůli ceně, sice mě stála 4 000, -, ale šlo o poslední generaci navíc už s upraveným chipem od kamaráda který mi ke konzoli přibalil asi 160 her, dvě 16Mb paměťové karty, 2 ovladače, zařízení pro 4 gamepady a další kravinky.
A můžu říct, nádhera a nelituju těch peněz.
Momentálně si brousím zuby a peněženku na Xbox 360, ovšem pořád ještě čekám až trošku slevní... -
-
pokud chces, mam 2 novy xbox, origo zabaleny a necham ho levne, vyhral jsem to v nejaky soutezi a je mi to k prdu, protoze mam ps3 a asus G73J :o). Cenu ti udelam dobrou, protoze se toho poterbuju zbavit. pis na bettka2010@seznam.cz
-
bože já jen doufám, že ti je málo let a nevyděláváš bo ti na to rodiče nedaj, abys měl důvod čekat několik let až se něco slevní na nejnižší cenu a hrát na tom jenom pálený hry a říkat si "hráč"
-
Tak PS 3 je vsoučasné době s čipem na tom dost špatně takže oněm neuvažuju, krom toho hry které vychází pro PS 3 krom pár kusů, vychází i na Xko, a na Xko je dávno chip, na PS 3 ne a kupovat kvůli tomu originální hry za ty ceny neholám...
-
-
Když za ty hry nechceš dávat takové peníze, tak je nehraj. Proboha, co to je za logiku "mám konzoli, mohu mít všechny hry zadarmo". Uvažování některých jedinců opravdu nechápu...
-
-
A PS3 už máš? Protože kupovat po PS2 Xbox360 je docela o ničem.
-
-
A kupovat PS3 není o ničem ?:)
-
-
Záleží co od té konzole chceš PS3 nabízí víc ohledně přehrávání filmů atd. Xbox zase víc her a hlavně pálené.
-
-
-