Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je neuveritelna nahoda, ze jsem se jen tak z rozmaru zrovna dneska rozhod po dvou letech vytahnout ps2, a vecer si pak prectu tenhle clanek. a s clankem nemuzu nez souhlasit - ackoliv jsem uzivatelem ps2 az od roku 2005, porad objevuju novy tituly pro tuhle konzoli a mezi ultramodernima vecma na pc/ps3/x360 se k ps2 porad vracim. zrovna dneska jsem rozjel medal of honor frontline :)
  • To GTA III exkluzivně na PS2 se mi nějak nezdá, ale jestli se pletu, tak mě, prosím, opravte. Děkuji.
    • sleepless
      Šlo o časovou exkluzivitu, v říjnu 2001 vyšla hra na PS2, aniž by bylo dopředu oznámeno, že vyjde i na jiných platformách. Pak, tuším až v březnu 2002, byla oznámena PC verze, která vyšla v květnu 2002 a Xbox verze vyšla jako poslední v listopadu 2003. V době vydání na PS2 to však byl exkluzivní titul. Aby bylo úplně jasno, přidal jsem do článku informaci, že šlo o exkluzivitu časovou. Díky za upozornění.
      • A já děkuji za odpověď.
  • jojo playstation ... god of war, FINAL FANTASY X!!, gran turismo, resident evil 4 (to jsem pařil fakt dlouho), z nostalgie na třetí díl i čtvrtej a pátej díl Tekkena, i když už to taková pecka nebyla... Playstation 2 a zejména jednička, to jsou moje nejhranější roky, na základce a na střední. Na pár dní bych to i vrátil :)
  • Bylo to super, spousta nezapomenutelných okamžíků, spousta skvělých her... škoda, že ta moje už odešla do křemíkového nebe. Zrovna vychytala to období mýho života, kdy jsem ml na hraní nejvíc času (střední škola), takže jsme se spolu vážně nenudili :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit