Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    No co, my máme doma takovej starej komunistickej topinkovač. Sice vypadá, že se brzo rozpadne, ale pořád dělá dobrý topinky, tak co je proti tomu 10 let :)
  • No jo zlatá dobrá ps2 tolik dobrých her okami,dark chronicle,project zero,shadow hearts 1 a 2,
  • Jake to bylo? Muzu rici jedine, vynikajici! To jsme se naparili hodin a veceru, doma, na chate, no proste vzpominam na to moc rad a navic jsem v te dobe jeste nemusel chodit do prace *1*
  • parádní článek. Jestli je tady nějaký znalec PS2 her, mohl by mi poradit? Máme doma s bráchou dávno nepoužívané PS2 a když se blíží vánoce, mohli bychom si udělat radost pár dobrými AAA gamesami za BBB cenu. nějaký ten fotbálek je samozřejmostí, ale byl bych rád, kdybyste mi mohli doporučit i další hry (akční, něco s dobrým příběhem, něco, co by se dalo hrát ve dvou) Thanks!
    • Champions of Norrath a Baldurs Gate (+ jejich druhé díly).
      Jsou to parádní RPGéčka, které můžete hrát ve 2.
    • Jednoznačně God of War;o)
      • Aha, tak God of War ve dvou nelze, ale z vlastní zkušenosti vím, že funguej dobře i tak, že jeden hraje a druhý se dívá. V týhle hře je totiž pořád na co se dívat *1*
        • JO JO ,spousta her na ps je v tady tom super ,že prostě i když jeden hraje a ostatní s lahvačema koukaj,tak to prostě neni nuda,hry jsou víc takový filmový a třeba god of war hezky odsejpá
    • janchor
      Mashed über alles.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit