Přejít na výpis diskuzí
Deset minut s Assassin's Creed IV aneb jak se nenudit na moři
5.9.2013 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
Vždycky se strašně těším a až to přijde jsem smutnej. *14*
-
Nevypadá to vůbec špatně. Jenom ty bitky, jak ostatní poslušně čekají až na ně přijde řada. Hrozně to bije do očí.
-
nevim jestli jsem dneska tak zaujatej, ale ta hra vypada hrozne.. jak graficky, tak hratelne.
-
Už mě fakt nebaví, jak ukazujou všechno dopředu.
-
Spíš by mě zajímalo, jestli ta hra bude podporovat používání víc než pěti tlačítek.
-
-
dopředu, dozadu, doleva, doprava a akce... na pc snad jo ...
-
-
Jen aby se z Assassins creed nestala nějaká lodní simulace. To samozřejmě nehrozí ale myslím si že zaměřit se například na bojoví systém by taky nebylo od věci.
-
-
Mas recht... Demence tech nepratel je fakt smesna. Tedka sem si stahnul treti dil a tam je to uplne stejny.. zabijes jedno a teprve pak utoci dalsi. Nula procent obtiznosti. Ale zase po graficky strance to je moc pekny, to je fakt.
-
To máš recht. Vypadá to parádně - atmosférou i hratelností, ale ono nasazení agresivní AI do soubojích namísto pravda už do oka bijícího 1vs1 modelu by bylo dost na místě. S tou obtížností je to v AC už od prvního dílu vcelku na ho*no, takže vesměs zaběhnutá písnička, ale zvýšit možnosti protivníků a snížit výdrž vlastních prostředků, a mohla by už tak solidní zábava získat i trochu další štávy. Ale jinak se BF jeví hodně solidně.
-
-
Loď,moře,ostrov,úkol,loď,moře,ostrov,úkol,.. Ne!Nudit se nebudeme *3* *1*