Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zítra touto dobou tady bude 300 komentů. Všechny o hovně.
  • Tak a půlku hry už máme za sebou.
  • Miroo_CZ
    Ten fealing hry je pořád stejnej, už to na mě po X prostě nefunguje...
  • kdy uz konecne nekdo vymysli dynamickou AI , bez respawnujicich nepratel, kdy kazda nove zacnuta hra bude znamenat originalni a pokazde jinej zazitek. jinak MW3 nuda, sed, bida, hnus.
  • Grafika (hlavně textury, objekty a HUD) ,ozvučení a samozřejmě styl hraní uplně stejnej už od MW(1),jen ta velikost na disku je trochu větší, než aby se to dalo nazvat "datadisk" *1* *1*
  • Modern Warfare 3? za pár let si nikdo ani nevzpomene co to bylo
    • to ze tady tvrdis stupidni nesmysl z toho neudela pravdu :D analytici a stale rostouci zakladna MW serie rika neco jinyho...zkus se aspon trosku ridit fakty a zahodit predsudky jestli to vy cesi jeste umite...kazdy si snad muze hrat to co chce.
    • trolo
      myslis o rok?
  • RAAM
    ja bych chtel od tvurcu jediny. Dejte si na par let pauzu a za tech par let udelejte novej a poradnej engine pak prijdte a pridejte novej dil ale ne kazdorocne tohle bych chtel ja nevim jak ostatni ale ja jo.
  • RAAM
    to uz jsem videl se mnou to teda nic nedelalo fakt jsem to video preskakoval *11*
    • nemáš se na to dívat znova. Mě to přislo právě jiné. Hlavně s tím vrtulníkem :)
  • Prvých 5 minút som sa tváril asi takto: :-| Potom som to vypol.
  • Sngleplayery BF3 a MW3 GOTY jako prase.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit