Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude to BOZIIIIIIII...uz se nemohu dockat...Single me v Bf bavil sice 4 hodky nez byl finish ale i tak parada....A doufam ze se budu bavit i u MW3 tak jako jsme se bavil u MW1 a 2..
  • BoB.2
    Nejdřív Battlefield 3 pak tohle *3*
  • Vidite jak ty zbrane vubec nekopou .BC2 kopou jak d*vky.B3 uz tolik ne ale porad dost kopou .
    • Fakt? Osobně mě teda v BC2 zbraně nekopou skoro vůbec teda kromě G3 tam kulky lítaj všude jen ne tam kam mířim.
  • Jaktoze tu maji B3 fanousci cas prskat? To nehrajete tu vasi eno-nuno hru 24/7/365? *15*
    Me stejna grafika nevadi, ja se spokojim s novymi prvky v mp a se zabavnym sp. Za ctyri stovky ta hra stoji. Ze si ji nekteri neumi sehnat levneji nez za 59.99euro, je jejich problem...
    • Za čtyři stovky z warezu, protože jsis musel zaplatit placený účet na stahování na nějakých hogofogo share serverech typu sharerapid, chlapče chlapče - když warezit, tak aspon zadarmo.
    • souhlas, ale grafika stejna neni jak tady mnozi ''experti'' soudi podle 5 videi...
  • Jak to tady tak čtu, tak si snad singla BF3 ani nedám. Všchni to tady haněj. První co bylo, tak jsem skočil do mulťáku a ten mě drží a teď úplně ztrácim chuť na singl. CoD singl mě láká ještě míň. Video jsem taky posunoval dál, nebavilo mě to a jízda v tunelech metra mi přišla až směšná. A jak to metro vykolejilo, tak to bylo až přehnaně wow moment. Takhle přehnaný to nebylo ani v Die hard 3.
    • Mna nebavi citat recenzie a nazory inych, radsej si to zahram a nazor si vytvorim sam. SP ma bavil, ziadna megahyperpraskava prelomova vec, ale napriklad za rusakov som si to vyslovene uzival. Proste ja som spokojny, ale ak sa to niekomu nepaci, tak mu jeho nazor brat nebudem. Uz v drevnych ZX Spectrum dobach som nehraval vsetko, len neboli internety aby som to mohol vytrubovat do sveta :)
  • Amylee.Anderson
    Proč jste sem dali průběh celým SP?
  • *yawn*
  • nevim proc porad hanate grafiku.Me se v CoD MW 2 libyla a stacila,zadny zrout a na me starsi grafarne jela super.Pokud bude dobry pribeh tak me to staci a tesim se.Ted hraji BF3 a sem velice zklaman.
    • GlaDOS
      Protože na tvé starší grafice moc dobře nejede, že?
      • Ja ho hraju (hral jsem) na High a grafika zadny zazrak. Jestli je treba mit ultra abych videl neco do te doby nevidanyho, tak sorry, ale to je vtip, ze?
        • asi tak, fanboys BF3 tady neustale argumentuji grafikou a enginem porad stejny kecy :D asi nepochopite, ze je mnohem vic dulezitejsich aspektu ktere v serii CoD jsou a, ktere chcou timhle enginem zachovat...proc menit neco co funguje? engine staci modifikovat a graficke detaily se daji zdokonalit i tak, coz taky udelali...ja chci hrat multiplayer hru a ne interaktivni film s ''nudnyma mapama 500x500km...lidi posledni dobou zapomneli na podstatu her...
  • Mechwarrior_bw
    snažil som sa ale viac ako do polovice som sa nedostal ... v prvých minútach je snáď každá smrť nepriatela presne naplánovaná podľa želaní autorov, stačí mačkať tlačítka na správnych miestach ... ďakujem neprosím, tento trend v hrách mi lezie krkom, keby to bolo aspoň prirodzenejšie ale nie takto okaté ... radšej si pozriem nejaký béčkový akčný film.
    • Mne dostalo hnedka ten zacatek taky :D vypada to jako stealth mise, ale nikde nevidim tlumic a pochybuju ze nepratele hnedka po tom co sejmou ve dverich prvniho angresta tak se porad nic nedeje behaj tam jak kdyby mneli stealth ...
    • V tom si ovšem nemají s BF3 co vyčítat. Jinak mě BF3 bavil, stejně jako mě bavil Modern Warfare 2. Ale pochybuji, že se k nim budu vracet, jako se vracím k DN3D, Blood, Doom a Shadow Warrior:)
  • ty valici se trubky na videu. prvni co zkusim je vlezt si do nich :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit