Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zeLOL
    a aj tak to mam radsej nez upoteny uslintany battlefield!
  • BF3 = hra roku. Kdo si myslí opak, je hloupý. Můj názor > váš názor.
    • lol, super flame.. *1*

TETRIS RULEZ!!!!
    • Nezastvám ani jedno, ale ohledně SP vysvětlete mě někdo jaké jsou rozdíly mezi MoH, CoD a BF3??? Styl hry, filmové efekty atd. jsou ve všech těch hrách úplně stejný, jen ta grafika je jinačí. A grafika nikdy nebyla všechno, takže prostě jedna škatulka a to samí v bledě modrým. *7*
      • no je tam jeden podstatny rozdil .. prepinani rezimu strelby ... nepochopim proc to z CODu (MW) odstranili ...
  • RAAM
    jo z toho co naslibovali ohledne kampane jako ze bude myt kolem 12 hod jsou pekny kecy ale rozhodne furt lepsi kampan nez byla v bad company 2
    • To je jako porovnávat AIDS se žloutenkou. Ani jedno není žůžo.
  • Jazz
    Oni už tu hru ani neoptimalizujou, grafika stejná a požadavky se furt žvyšujou *1*
    • aha ty uz si to hral? nebo soudis grafiku podle 5 videi na youtube? MW3 obsahuje HDR nastaveni s specialnima stinama a hodne vecma, ktery v predchozich dilech nebyly..
  • jindra.veliky
    videl jsem to pred mesicem na youtube *16*
    • nic osobního, ale tradičně dávám mínusko. už to skoro ber jako plusko, protože nenajít tvůj příspěvek v diskuzi je skoro škoda *1* *3*

tím nechci říci, že píšeš jen blbosti. to fakt ne! jen si takový lapač mínusek a já ti chci ten image udržet. *3*
    • Danieledl
      A já si to za měsíc zahraju.
    • FiCTive-MAN
      Hm... tak se na to znovu nedívej *3*
    • Fascinující.
  • RAAM
    CCN *1*
    • ne nahodou CNN ? :)
  • Call of Duty? Who cares?
  • Tak schvalne kolik bude trvat single .Ja tipuju 5-6 hodin ale jiste min. *1*
  • Generalmagor
    MW3 bude mít lepší Singl než BF3. Hodně v to doufám...
  • No nééééé. Budu moci hrát za Američany proti Rusům?! :O
    KONEČNĚ!!

|:-|

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit