Přejít na výpis diskuzí
Desetiminutovka z The Division ukazuje, že hra má blízko k MMORPG
18.6.2015 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
Potenciál to mělo .... před 2 lety v 1. ukázce. Tohle je jako co ? Gunplay je snad sranda, stejně jako výdrž postav, ten systém krytí "označ místo a postava tam sama doběhne" pro páčkovače je špatný vtip. Nehledě na to, že downgrade je patrný už ted' a ještě to vydává Ubisoft. Před 2 lety jako tech demo bomba, dnes jako hra slabý průměr. *8*
-
-
Ten systém krytia mal ubisoft v splinter cell aj v ghost recon future soldier a funguje perfektne. Je to dosť intuitívne.
-
nahodou ubi dela dobre strilečky, ghost recon online byl jedinej strilečkovej MP co mne kdy bavil
-
-
No jako nezlobte se na mě, ale když to porovnam s původníma ukázkama, to je downgrade jako blázen. Nevypadá to teda špatně, prostě takovej průměr.
Ale hodně lidí na tu hru bylo nadrženejch hlavně kvůli tomu, jak senzačně ta prvotní ukázka vypadala ( ty odlesky, kouř, fyzika, rozhlehlost a dohled....všechno bylo parádní). a ted? -
Další MMO *11*
-
-
A je to opravdu mmo ? Neni to nahodou jedno z tech rozinstancovanych "mmo" kde je na jednom miste min lidi nez v battlefieldu, viz destiny a vic lidi se najde jen v hubech.
-
-
Yop ako štýl GTA svet...take zvláštne
-
-
-
Vypadá to že konečně o de mně ubisoft uvidí peníze. :-)
-
Ubisoft je zaruka toho, ze hra bude nedodelana. O downgradu ani nemluvim, grafika z ukazky nevypada nic moc. Neverim ani, ze svet bude otevrenej a pujde se dostat kamkoliv. Bude to linearni akce s RPG prvky a maximalnim zjednodusenim ( pro masy). Snad se pletu...
-
Hlavně ukazujou zase tradiční grafickej downgrade *15*
-
-
Neviem či to nieje na hnusnom XBOX poondiatom
-
-
Tesim se hodne. Jen se trochu bojim, aby z toho nevylezlo Gears of War v NY.
-
-
Tak strašně hrozně moc mě serou ty jejich rádoby "gameplay" záběry s týmem úplně "obyčejných" super-cool mluvících "hráčů"... tu ženskou, co v těch trailerech mluví jako největší kápo bych nakopal do zadku.
-
-
Přesně. WTF, takhle nikdo v těch hrách nemluví. Zní to hodně uměle a trapně.
-
-
U nás v DCSku takhle mluvíme normálně...
https://www.youtube.com/watch?v=wJ1UWrOfxhs
-
-