Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvíc je mi smutno z toho, že tady se bavíme o Bungie Activision. Herní giganti, kteří mají jedinečnou možnost jak posunout hry někam dál. Ne oni udělaj, sice řemeslně dobře udělanou, ale stálé průměrnou hru s minimálně nutným obsahem, která by možná byla něčím úchvatným před deseti lety, nyní je však rok 2017. Bohužel opravdu Activision vede prostě byznys na prvním místě, kreativitu a volnost až někde za druhým a třetím místem, kde je ten byznys jen v jiných barvách, je to kalkul nic víc. A bohužel i herní novináři to nevidí. Viz microtransakce ve hře za plnou cenu, jejíž další obsah si stejně budete muset koupit. Neřekl bych ani popel proti těm mikrotransakcím, kdyby další obsahové dlc byly zdarma, pak by to dávalo smysl. Ale takhle je to prostě hamižnost, která ovlivňuje herní zážitek, ať už chcete nebo ne.
    • Hrál jsem záklaní hru i teď dvojku a nemám pocit, že by mě nějak se snažila dokopat k tomu, abych platil mikrotransakce - upřímně vlastně ani nevím, kde je ve hře nějaká možnost je zakoupit.
      • Upřímně tady na to si stěžují jen lidi co to nehrají. Mikrotransakce ve hře úplně přehlížíš, všechny ty shiaty se dají nafarmit když pravidelně hraješ. A celkově nechápu ten hate na hru, hra je naprosto v pohodě a s kámošema nás baví už dlouho.
  • LuLz tato diskuze, to je soda, je třeba vyčistit ten Augiášův chlév známý jako diskuzní fórum na games.tiscali. Že by se tu dalo povídat třeba o hře samotné, to je čirá utopie, zde se to jen hemží multinickovými zakomplexovanými jelimánky, co nic nehrají a na vše jen zahořkle flusaj... horší jak děcka z CoD na xbonu....
  • Tahle recenze rozhodně není objektivní...protože v ní pro jistotu chybí zmínka o mikrotransakcích, ale úplně :D Mikrotransakce, kde za blbé potisky na zbraně utrácíte real money, a místo toho aby vám zůstaly navždy a mohli jste je nanést na celou výzbroj, teď máte vždy jen jeden na jedno použití na jednu část výzbroje. Krom toho lze nyní kupovat weapon moduly, takže už je to Quartz Pay To Win, né úplně, ale něco málo tím směrem nahlodávají. A tohle všechno bylo v Destiny 1 daleko klidnější, takže..kdyby to pan recenzent zmínil, tak by musel známku sesunout, protože Destiny 2 opravdu nezlepšila vše z jedničky k lepšímu, vzala i něco málo a vzala to k horšímu. FOR THE MONEY OF OUR BELOVED SHEEP!
    • Mirotransakce jsou podle Games.cz v poradku dokud te je nikdo nenuti kupovat. Takze i v tomhle pripade je to OK a vsichni jsou spokojeny.
      • jj a Destiny je v pohodě dokud mě to nikdo nenutí hrát.
      • To môžu všetky hry dostať rovno 10/10. Aj keď je hra kravina, je to ok, nikto ma to predsa nenúti kupovať.
        Na games bohužiaľ často prehliadajú nechutné praktiky vydavateľov, alebo ich dokonca s nadšením obhajujú. Potom sú to ale recenzie k ničomu...
    • My co se v tom trochu orientujeme vime ze recenze od Kremsera a nekterych dalsich je lepsi necist. Horsi to maji novackove...
      • maros.goc
        jj Kremser už mnohokrát ukázal svoje zázračné literárne pero a um neomylného recenzenta :D
  • Singleplayer ani pvp by mne v tehle hre nebavili ale kvuli pve bych to mozna zkusil. Musim se podivat na nejake streamy jestli by mi to sedlo.
    • Koukal jsem na Angry Joe show, kde nějaký streamer říkal že po 7 hodinovém raidu nebo jak se to jmenuje dostal legendární věc kterou už měl, navíc po zabití bosse ti nepadne loot jako v jiných hrách, ale klíč k truhle kterou ještě musíš najít. Prostě grind, gring a zase grind
      • A co byste jako chtěli? Dohrát lore jít na jeden raid a mít hned top gear? Jste asi zapomněli o čem MMO je.
  • lol = akatosh/Femto sonylicker a naklikávač
  • Lukass
    Znamka srandovni, na generickou, sterilni a nudnou hru vice nez slusna znamka.
  • Corvus
    MMO nebrat!!! *12*
    • Paulcz
      MMO + konzole, to je zábavný asi jako klikat na sušenky
    • moba nebrat...
    • iso rpg nebrat!!! *12*
      • Destiny 2 - 86/5.9
        Pillars of Eternity - 89/8.3

fail
        • XBOX One dokonca 85/5.0
        • Alucard
          Numenera 81%, Tyranny 80% >Destiny 86%

Fail!!!!
          • Jo, Numenera je fail.

Souhlas!!!

Divinity Original Sin - 87/8.7...
            • Od tý doby, co se zjistilo, že má k izo rpg 100x blíž, než Zelda.
            • Alucard
              a od kdy je Original Sin iso RPG? *15*
            • Byla tu řeč o MMO a iso rpg, takže nádherný fail. Měl bys to zabalit, tlamo.
            • Alucard
              zelda 108 recenzí a 97% a drž už tlamu....
  • Nedovedu si moc predstavit jine hodnoceni po te co clovek venuje hre desitky hodin, i kdyz to je MMO *4* Ja osobne se docela tesim, ze se Destiny dostane na PC. Vzpominam si nekolik let zpet na E3 a predstaveni her pro tehdy nove konozole a byla to prave Destiny, ktere me zaujala nejvic. Ted jsem zkusil betu a herni svet, prostredi me opet nadchlo *14* hratelnost byla taky dobra a tak urcite zkusim vic.
  • Nezlobte se mě, ale právě tato fanúškovská nekritičnost je důvod, proč se hráči dívají na Metacritic a recenze ostatních hráčů na YT před nákupem. Hra za 60, -EUR, s ohlášenými dalšími 2 DLC, téměř žádným end-game obsahem, mikrotransakcemi dostane tak vysoké hodnocení?
    Včera na YT vydal Angry Joe svou recenzi a to mi přijde mnohem přesnější.
    Nebo jak zhodnotil iný hráč: "This sh * t breeds laziness, narcissism and entitlement. This sh * t is epitome of participation and trophy gaming ... an illusion of gaming"
    O to víc jsem zklamaný, protože to byla jedna ze dvou her letos, které jsem si chtěl koupit v první den.
    • Kdo je Angry Joe a proč by měl být relevantní zrovna on?
      • Preteže je to hráč, nemusí se zalíbit vydavateli a ve své video recenzi nezapomněl zmínit i negativa. Aby si potenciální hráči dobře rozmysleli, zda investují 90 EUR (s DLC) za slib, že v budoucnu přinesou spoustu nového obsahu. Porovnal první i druhou část a zhodnotil, že se vlastně nic nezměnilo a klidně to mohli vydat jako DLC k první části. Za to by ale nemohli chtít plnou částku.
    • Khanemis
      Ano, videorecenzi AngryJoea jsem viděl také. A jeho argumenty se mi zdají jako detailně prozkoumané a dobře podložené. Nicméně zároveň je vidět, že jeho přístup ukazuje spíše na názor člověka, kterému ona hra nesedla (ať už z různých důvodů) a tedy jeho hodnocení odráží spodní část (rozumného) spektra.
      Tato recenze na games.cz ale zase celkem zdatně argumentuje pozitiva hry a poukazuje zase na pohled člověka, kterému se naopak hra velmi trefila do vkusu a tak ho potěšila. To pak odráží zase vyšší část spektra hodnocení.
      Nemyslím si, že se oba pohledy nutně vylučují. Spíše ukazují na šíři názorů na danou hru ovlivněné subjektivitou daných recenzentů. Otázkou tak není, kde je pravda, ale s kým se spíše daný čtenář ztotožní.
      • Ono to zase nemá špatný základ.
        Graficky je to velmi dobré, prostředí hezké, pocit ze střílení není špatný.
        Ten pohyb v bete byl trochu jiný než jsem čekal, ale dalo se na to zvyknout. Problém vidím to, že to vydali předčasně, zase je málo obsahu protože to rozdělili na další DLC (které tě donutí koupit všechny, jinak si nezahraješ), implementování mikro transakcí do hry za plnou cenu.
        Shodou okolností jsem nedávno zkusil Warframe a můj osobní pocit je, že to je momentálně lepší volba.
        • Khanemis
          S tím, co píšeš, v celku souhlasím.
          Ta hra má podle všeho dobrý základ. Stejně tak se ale zdá, že tam opravdu (opět) chybí část obsahu, který by u pokračování již mohl být v základu (trochu mi to připomíná situaci okolo The Sims 4). Pořádně to však neposoudím, protože jsem Destiny nehrál a ani se nechystám, není to můj typ hry. Shodou okolností jsem však ve Warframu pár hodin strávil (přestože je to podobná hra) a přijde mi, že je to zajímavější už jen tím, že je ta hra daleko unikátnější. Destiny mi vždy přišlo jako poněkud generická hra, která si nedostatek nápadu vynahrazuje vysokými produkčními kvalitami a vycizelovanou hratelností. Své hráče si to však najde a v tom nevidím žádný problém.
          Ale jak říkám ,soudím jen dle vnějších informací.
          • Destiny jsem hrál sice zatím jen během bety, takže to taky asi nemůžu úplně správně posoudit, ale Warframe mě opravdu baví podstatně víc. A co teprve až konečně vydají ten update, pridavajici open world zónu...
    • angry joe je šašek co pro sledovanost udělá cokoliv... naprostý trapáček kterému by měli bloknout všechny videa a byl by klid....
    • Ja teda radeji dam na fanouska a hrace, ktery hru hraje, nez youtubera, ktery uz z principu musi tech her hrat co nejvic a u niceho nevydrzi a kdyz uz ano, tak je to vetsinou sponzorovana vec
      • Dáš radši na fanboye který absolutně přehlíží nedostatky hry, než na člověka který se v herním průmyslu pohybuje několik let a objektivně zhodnotí plusy i mínusy?
  • 9? Sranda že?
    • na 10 už to ale fakt nebylo...
      • Alucard
        ale těsně, škoda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit