Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klobasor
    Se Vam sestka otocila naruby v hodnoceni, ne ? ;D
    • Asi ji z toho bylo taky na bliti...
  • Pve je strileni bez mireni do polostatickych cilu a pvp je neprehledna matlanice kde nevite, jestli je nepritel UI nebo protihrac.
    9/10 je uplne mimo, ale castecne bych to chapal u cloveka, ktery zacal hrat hry pred 5 lety.
    • další co to nehrál... cíle rozhodně nejsou polostatický. Hra je ve všech ohledech lepší FPS, než všechny doomi, half lifi nebo quaky dohromady
      • cool story
    • jo jo.. největší herní úlet. marketing hold dělá svoje. já bych si o Destiny neopřel ani kolo.
  • Nejvíc je mi smutno z toho, že tady se bavíme o Bungie Activision. Herní giganti, kteří mají jedinečnou možnost jak posunout hry někam dál. Ne oni udělaj, sice řemeslně dobře udělanou, ale stálé průměrnou hru s minimálně nutným obsahem, která by možná byla něčím úchvatným před deseti lety, nyní je však rok 2017. Bohužel opravdu Activision vede prostě byznys na prvním místě, kreativitu a volnost až někde za druhým a třetím místem, kde je ten byznys jen v jiných barvách, je to kalkul nic víc. A bohužel i herní novináři to nevidí. Viz microtransakce ve hře za plnou cenu, jejíž další obsah si stejně budete muset koupit. Neřekl bych ani popel proti těm mikrotransakcím, kdyby další obsahové dlc byly zdarma, pak by to dávalo smysl. Ale takhle je to prostě hamižnost, která ovlivňuje herní zážitek, ať už chcete nebo ne.
    • Hrál jsem záklaní hru i teď dvojku a nemám pocit, že by mě nějak se snažila dokopat k tomu, abych platil mikrotransakce - upřímně vlastně ani nevím, kde je ve hře nějaká možnost je zakoupit.
      • Upřímně tady na to si stěžují jen lidi co to nehrají. Mikrotransakce ve hře úplně přehlížíš, všechny ty shiaty se dají nafarmit když pravidelně hraješ. A celkově nechápu ten hate na hru, hra je naprosto v pohodě a s kámošema nás baví už dlouho.
  • já asi žiju v jiným světě. Destiny (1) (2) je pro mě na první pohled strašnej odpad. nemyslím grafiku, i když se mi třeba nelíbí. myslím tím prostě obsah té hry a shootplay. vypadá to jako Céčkovej produkt bollywoodu. střílím do těch červenejch samopalem ze tří metrů, oni do mě taky a pak oni umřou. jej. a takhle celý dny. jen jsou ti červení různě velcí a různě hrbatí. co je na tom dobrýho...? asi je to hra pro začínající, hodně specifický publikum, troufám si tvrdit, že složený z herních laiků. pohybuju se mezi lidma co hrajou hry stejně jak já třeba 20 let a nedovedu si představit, že by o Destiny někdo jen vážně uvažoval.
    • Vidíš v té hře střílečku a ne loot/grind rpg ala Diablo z prvního pohledu.
      • snorgrind
        Az na to ze to podle toho co sem videl to loot/grind ala diablo neni, protoze tam z mobu krome naboju nic nepada a ani se neda nikde nic rozbit/otevrit aby z toho neco padlo. I to divinity co ted vyslo ma vic lootu v prvni lokaci nez cely destiny a to neni loot/grind rpg.
        • No tak to je moc celá ta hra je jen o lootu
    • naprosto tě chápu, a sohlasím s tím, že nejsi cílovka.. dnešní hráči ve věku dejme tomu 5-25 jsou odkojený ja jiných titulech než ty a většina z nich navíc na konzolových, typu gears of war, takže je logický, že jim na tý hře nepřipadá nic špatně, ba naopak... nebo alespoň tak si to vysvětluju já *4*
      • Lukass
        Jo neco natom bude, tim se vysvetluje proc je to pro me fakt bordel..
  • Jako pardon, ale tenhle pocin bych nepodporoval uz principu.
    Hral jsem Destiny 1. Ano, neco se mi na tom fakt desne libilo (zasazeni, zpracovani, svet, Sci-Fi), i kdyz hra lezla na mozek tim, ze prakticky cela pointa hry byla aport z jednoho konce mapy na druhej a casto jste dostavaly ukoly, co nesli splnit (bug) a nebo jste vubec nemeli tucha vo co jde. A byl to koridor jak.... Delalo se mi z toho doslova blbe, protoze jsem delal "dve veci" dokola, hodiny. Ale, protoze jsem hard-core magor, i tak me to bavilo. Takze podsad dobry. Mel jsem The Taken King, ale v momente, kdy vydali Rise of Iron, mel jsem je sto chuti zazalovat a nechapu, jak to cely skoncilo legalne a bez vetsi medialni reakce.
    Hracum se zaplacenou hrou (a predeslim datadiskem) zablokovali v zasade seriozni hrani hry, dokavad si nekoupili jejich novej datadisk. Jediny, co me drzelo pri zemi bylo, ze to byla puvodne vic spolubydlovo hra, nez moje.
    Kdyby byla za moje, asi bych travil hodne casu s ragem na jejich hlavu.
    Travil jsem hodiny, hodiny u toho denne a od ty doby jsem to uz nespustil, protoze mi blokly specialni měnu, bez ktery jsem nemohl prakticky hrat hru na nejakej vaznej urovni a dostat lepsi itemy. Vcetne tech nejlepsich zapasu a raidu. Jen protoze se to stalo soucasti novyho datadisku. I kdybych tu hru miloval, uz kvuli tomu pristupu bych je nepodporil.
    Oni meli za tohle vracet penize a ne delat dalsi dil a nahrabat si miliony.
    V nejlepsim s timhle mela jejich reputace skoncit komplet.
    Dneska si fakt lidi muzou dovolit krast legalne a lidi uz se ani nebrani. Nebo to jsem fakt jedinej, kdo si toho "vsiml"? Neni moji povinnosti si kupovat dalsi pridavky a mit !uz zaplacenej! obsah bloklej.
    To je sileny. To si muzu koupit stul a pak vyrobi k tomu zidli a vemou mi stul, dokavad si nekoupim i tu zidli. A ja si zaplatil za jezeni na zemi a dopravu (hraci cas vnivec) Nejaka dvojka se ani nemela dostat do vyvoje, soudne. A proc to medialne, v hernich magazinech, nebylo nikomu trnem v oku? Protekce a penize. Slyset "Destiny" a chvalu mi proste zveda zaludek. To byl cistej zlocin. A nejedna se o hru, ale o grafickej penezni podvod a bussines. A nechapu, ze lidi si nechaji **** na hlavu a jeste jsou tak blby, ze se jim to libi a hlavne to uz ani nikdo neresi, protoze jim to ani nedochazi. Ale kdyz ja dostanu listek na MHD pozde, protoze jejich grarantovanej system nefunguje spravne, muzu si jit pomalu sednout. :D dokavad nezaplatim za to, ze jsem zaplatil a navic jeste jima stanovenou pokutu. Protoze, proc ne.
    To Vam to fakt nikomu ani neprijde spatne? 9. Ha.
    • frozen
      Líp už to snad ani nejde napsat.
    • Naprosto souhlasím. Já pořídil Destiny 1 a jsem rád že jsem to pořídil z druhý ruky. Protože to co hráči dostali je podle mě pouhá placená DEMOVERZE... a jen z tebe dál tahaj prachy...
    • nevim sice o co presne šlo ale není to normální? proste nemužeš mít prístup k end game dokud si nekoupíš nový datadisk. Napr. pokud máš wowko, tak proste nemáš prístup k maximálnímu levelu a k itemum ktere prinesl poslední datadisk nebo update
      jak píšu nevím o co šlo. otázka je co presne prinesl ten poslední datadisk a co už ve hre bylo predtím.
      • Lepsie prirovanie z wowka by bolo, že by si hral za elfa, ale po vydani noveho datadisku by si ho hrat uz nemohol, lebo toho elfa presunuli ako novinku prave do neho.

        Alebo by ti proste znepristupnili polovicu mapy, i ked si po nej predtym chodil.
      • presne todle je naprosto normalni, ze nove vydany zpoplatnenny obsah neni dostupny hracum, kteri si novy obsah nekoupi, proste si hraj za co jsi si zaplatil a pokud chces novy zpoplatneny end game tak si ho zaplat...
    • Tohle je jeden z nejrozumnějších názorů co tady čtu. Taky jsem měl s prvním dílem co dočinění a 100% souhlasím.

      Docela by mě zajímal i názor redakce games.
      • zmen si obrazek a nick dela se mi špatne
  • Tahle recenze rozhodně není objektivní...protože v ní pro jistotu chybí zmínka o mikrotransakcích, ale úplně :D Mikrotransakce, kde za blbé potisky na zbraně utrácíte real money, a místo toho aby vám zůstaly navždy a mohli jste je nanést na celou výzbroj, teď máte vždy jen jeden na jedno použití na jednu část výzbroje. Krom toho lze nyní kupovat weapon moduly, takže už je to Quartz Pay To Win, né úplně, ale něco málo tím směrem nahlodávají. A tohle všechno bylo v Destiny 1 daleko klidnější, takže..kdyby to pan recenzent zmínil, tak by musel známku sesunout, protože Destiny 2 opravdu nezlepšila vše z jedničky k lepšímu, vzala i něco málo a vzala to k horšímu. FOR THE MONEY OF OUR BELOVED SHEEP!
    • Mirotransakce jsou podle Games.cz v poradku dokud te je nikdo nenuti kupovat. Takze i v tomhle pripade je to OK a vsichni jsou spokojeny.
      • jj a Destiny je v pohodě dokud mě to nikdo nenutí hrát.
      • To môžu všetky hry dostať rovno 10/10. Aj keď je hra kravina, je to ok, nikto ma to predsa nenúti kupovať.
        Na games bohužiaľ často prehliadajú nechutné praktiky vydavateľov, alebo ich dokonca s nadšením obhajujú. Potom sú to ale recenzie k ničomu...
    • My co se v tom trochu orientujeme vime ze recenze od Kremsera a nekterych dalsich je lepsi necist. Horsi to maji novackove...
      • maros.goc
        jj Kremser už mnohokrát ukázal svoje zázračné literárne pero a um neomylného recenzenta :D
  • Nová doba zkušených a kritických herních novinářů.
  • Muze me autor recenze vyjmenovat alespon 3 "devitkovy" prvky, ktery hra ma? Z recenze jsem se to nedozvěděl a tak tu devitku v zaveru moc nechápu, diky
  • Lukass
    Znamka srandovni, na generickou, sterilni a nudnou hru vice nez slusna znamka.
  • Lukass
    To strileni je uplne sileny, kdyz to srovnam treba s Doomem, mam pocit ze Destiny delalo 10 lidi a je to budget za 2 stovky.
    Stejne tak pohyb nepratel, sileny.
    • pěknej pokus, ale doom je absolutně odpadní hra a gunplay ve hrách od bungie byl vždy na top úrovni. Doom je totální braindead pakárna, nejprimitivnější forma FPS
      • /edgy
      • :-D dooma teda neobhajuju ale to cos napsal smad nemuzes myslet vazne s tou top urovni a gunplay v destiny :-D
        • rozhodně lepší jak důůům a jeho uber nudná hratelnost pro retroníky...
          • Ani cist neumis, proc mi sem cpes dooma? V prvni vete pisi, ze dooma rozhodne neobhajuju. Bavili jsme se o tom co jsi napsal o gun play u destiny....(myslim tim ten nejvetsi SHlT co jsem o destiny slysel- ze to je cely na hov*o hra pro casualy, vsichni krom nich davno vime)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit