-
Tak jsme se docetli, ze je to super, ale nevime proc. Neni tu ani zminka o tom, co se vlastne grinduje. Co se vylepsuje, co se da na sebe dat, co se da pouzivat a jak. To je prece to podstatne (grind) jak tu autor pise. Da se vybaveni modifikovat, ja ko v Division? Proste nic!!!
-
-
Dobrý příklad: Division
-
-
9 asi ne, dal bych tomu tak 6, nebo podle dnesnich meritek kdy se bezne nadhodnocuje maximalne 7.
-
-
6 tomu dal AngryJoe, takže asi na tom něco bude, nicméně to neznamená, že prostě se s tou hrou desítky hodin nezabavíš... Jsou mnohem horší hry za tu cenu, třeba COD *1*
-
-
Tak ona sestka neni spatna znamka
-
-
-
recenze je subjektivní názor autora... blabla etcetera. ale tohle dostalo 9? tahle nedodělaná nedomrlá naparovaná leštěná za víc prachů než vyvíjená srajda? Warframe strčí celý destiny do kapsičky a je freeeeeeeeeeee. A biomech design bude vždycky leeet > než destiny exoarmor. Howg
-
9? Těším se na tu diskuzi tady :D.
-
Nezlobte se mě, ale právě tato fanúškovská nekritičnost je důvod, proč se hráči dívají na Metacritic a recenze ostatních hráčů na YT před nákupem. Hra za 60, -EUR, s ohlášenými dalšími 2 DLC, téměř žádným end-game obsahem, mikrotransakcemi dostane tak vysoké hodnocení?
Včera na YT vydal Angry Joe svou recenzi a to mi přijde mnohem přesnější.
Nebo jak zhodnotil iný hráč: "This sh * t breeds laziness, narcissism and entitlement. This sh * t is epitome of participation and trophy gaming ... an illusion of gaming"
O to víc jsem zklamaný, protože to byla jedna ze dvou her letos, které jsem si chtěl koupit v první den. -
-
Kdo je Angry Joe a proč by měl být relevantní zrovna on?
-
-
Preteže je to hráč, nemusí se zalíbit vydavateli a ve své video recenzi nezapomněl zmínit i negativa. Aby si potenciální hráči dobře rozmysleli, zda investují 90 EUR (s DLC) za slib, že v budoucnu přinesou spoustu nového obsahu. Porovnal první i druhou část a zhodnotil, že se vlastně nic nezměnilo a klidně to mohli vydat jako DLC k první části. Za to by ale nemohli chtít plnou částku.
-
-
Ano, videorecenzi AngryJoea jsem viděl také. A jeho argumenty se mi zdají jako detailně prozkoumané a dobře podložené. Nicméně zároveň je vidět, že jeho přístup ukazuje spíše na názor člověka, kterému ona hra nesedla (ať už z různých důvodů) a tedy jeho hodnocení odráží spodní část (rozumného) spektra.
Tato recenze na games.cz ale zase celkem zdatně argumentuje pozitiva hry a poukazuje zase na pohled člověka, kterému se naopak hra velmi trefila do vkusu a tak ho potěšila. To pak odráží zase vyšší část spektra hodnocení.
Nemyslím si, že se oba pohledy nutně vylučují. Spíše ukazují na šíři názorů na danou hru ovlivněné subjektivitou daných recenzentů. Otázkou tak není, kde je pravda, ale s kým se spíše daný čtenář ztotožní. -
-
Ono to zase nemá špatný základ.
Graficky je to velmi dobré, prostředí hezké, pocit ze střílení není špatný.
Ten pohyb v bete byl trochu jiný než jsem čekal, ale dalo se na to zvyknout. Problém vidím to, že to vydali předčasně, zase je málo obsahu protože to rozdělili na další DLC (které tě donutí koupit všechny, jinak si nezahraješ), implementování mikro transakcí do hry za plnou cenu.
Shodou okolností jsem nedávno zkusil Warframe a můj osobní pocit je, že to je momentálně lepší volba. -
-
S tím, co píšeš, v celku souhlasím.
Ta hra má podle všeho dobrý základ. Stejně tak se ale zdá, že tam opravdu (opět) chybí část obsahu, který by u pokračování již mohl být v základu (trochu mi to připomíná situaci okolo The Sims 4). Pořádně to však neposoudím, protože jsem Destiny nehrál a ani se nechystám, není to můj typ hry. Shodou okolností jsem však ve Warframu pár hodin strávil (přestože je to podobná hra) a přijde mi, že je to zajímavější už jen tím, že je ta hra daleko unikátnější. Destiny mi vždy přišlo jako poněkud generická hra, která si nedostatek nápadu vynahrazuje vysokými produkčními kvalitami a vycizelovanou hratelností. Své hráče si to však najde a v tom nevidím žádný problém.
Ale jak říkám ,soudím jen dle vnějších informací. -
-
Destiny jsem hrál sice zatím jen během bety, takže to taky asi nemůžu úplně správně posoudit, ale Warframe mě opravdu baví podstatně víc. A co teprve až konečně vydají ten update, pridavajici open world zónu...
-
-
-
-
angry joe je šašek co pro sledovanost udělá cokoliv... naprostý trapáček kterému by měli bloknout všechny videa a byl by klid....
-
Ja teda radeji dam na fanouska a hrace, ktery hru hraje, nez youtubera, ktery uz z principu musi tech her hrat co nejvic a u niceho nevydrzi a kdyz uz ano, tak je to vetsinou sponzorovana vec
-
-
Dáš radši na fanboye který absolutně přehlíží nedostatky hry, než na člověka který se v herním průmyslu pohybuje několik let a objektivně zhodnotí plusy i mínusy?
-
-
-
Nehledě na hodnocení mi tato recenze přijde poněkud... podprůměrná.
-
9? Sranda že?
-
-
na 10 už to ale fakt nebylo...
-
-
ale těsně, škoda...
-
-
-
MMO nebrat!!! *12*
-
-
MMO + konzole, to je zábavný asi jako klikat na sušenky
-
moba nebrat...
-
iso rpg nebrat!!! *12*
-
-
Destiny 2 - 86/5.9
Pillars of Eternity - 89/8.3
fail -
-
XBOX One dokonca 85/5.0
-
Numenera 81%, Tyranny 80% >Destiny 86%
Fail!!!! -
-
Jo, Numenera je fail.
Souhlas!!!
Divinity Original Sin - 87/8.7... -
-
Od tý doby, co se zjistilo, že má k izo rpg 100x blíž, než Zelda.
-
a od kdy je Original Sin iso RPG? *15*
-
Byla tu řeč o MMO a iso rpg, takže nádherný fail. Měl bys to zabalit, tlamo.
-
zelda 108 recenzí a 97% a drž už tlamu....
-
-
-
-
-
-
Destiny1/2- hra ktera ma v prumeru 8-9/10 a ja se ptam za co? Je to jak vzit prumerny hry vsech zanru a hodit do mixeru a pak z toho vyleze destiny.
Jakoze, jako fps strilecka je ve seovnani s kteroukoliv kvalitni fps k smichu. Jako nejaky polovicni mmo jak se prezentuje je k smichu jeste vic. Jako hra o grindovani predmetu kde je ten grind nejnudnejsi co jsem v jakykoliv grindovaci hre zazil taky neobstoji. Jako pvp? Uplne k smichu. Proc? Ve vsech smerech kteryma se hra prezentuje dosahuje nebo ani nedosahuje kvality prumernych her.
"Scifi" "skakaci" "abilitovy" pvp? - Overwatch 9/10 - destiny? 9/10 ? Vazne? Takze je stejne kvalitni jako pvp strilecka tohohle typu? ANI OMYLEM.
Jako fps pribehova hra? lepsi pribeh vymysli stara cikanska vestkyne z moji ruky.
Jako mmo? Pfff no comment
Tak v cem jsou ty kvality ze to dostava stejne hodnoceni jako ostatni hry ktere to v danem zanru prekracuji o mile daleko a destiny nedosahuje ani prumeru? -
-
Ne. Oni blokli hracum to, co bylo zakladem hry i bez datadisku (to uz jsem jeden starsi mel).
Mena a zapasy co blokli, byly pristupny predtim a byl to zaklad hry. Ale kdyz sis to chtel zahrat, presmerovalo te to na koupi toho nejnovejsiho, protoze z toho udelali "soucast novyho datadisku". Oni to jednoduse neoddelili.
A to jenom, aby meli jistotu, ze si to hraci koupi, protoze proste jsou k tomu donuceny.
Jinak hra ztratila pointu. Mohl si hrat jenom podradny zapasy, bez naroku a odmeny, co byly korenem hry a hral si je celou dobu. Bez toho uz tak prazdna hra nemela nic. Ani to co si mel si hrat nemohl.
Tady nikdo nemluvi o novym obsahu, samozrejme. Ale o tom, ze ti proste vzali zaplacenou hru a sikanovali k placeni dalsich penez. A to neni legalni. To je proste kradez. -
-
Sakra, to byla reakce a nezreaktovalo se to.
-